papos40 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονια σε ολους.Προσπαθω να ενεργοποιησω τον ηχο του DELL μου στα ηχεια της τηλεορασης με συνδεση ΗDMI και δεν το πετυχαινω παρ ολο που πριν γινοταν κανονικα.Στις επιλογες ηχου δεν μου βγαζει σαν επιλογη την ΗDMI οπως θα πρεπε.Εχω τα δεκαρια και το λαπτοπ ειναι αυτο της υπογραφης μου.Καμια ιδεα?
Euclides Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ξαφνικά έγινε στα καλά των καθουμένων, ή άλλαξες κάτι?
kosnireggae Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 μπες στο control panel της nvidia με δεξί κλικ και εκεί επέλεξε την καρτα ήχου της nvidia
papos40 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 υποψιαζομαι οτι φταινε τα δεκαρια που εβαλα στην αναβαθμιση.Αυτο ηταν που αλλαξε μονο... μπες στο control panel της nvidia με δεξί κλικ και εκεί επέλεξε την καρτα ήχου της nvidia δεν εχει επιλογη ηχου μονο τρισδιαστατη απεικονειση στα γραφικα
kosnireggae Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 υποψιαζομαι οτι φταινε τα δεκαρια που εβαλα στην αναβαθμιση.Αυτο ηταν που αλλαξε μονο... δεν εχει επιλογη ηχου μονο τρισδιαστατη απεικονειση στα γραφικα δοκίμασε απο control panel και sound εκει κανε επιλογή της nvidia την κάρτα ηχου..Αλιως κανε απεγκατάσταση τους drivers με κάποιο προγραμα οπως το revo unistaller,και εγατασταση εκνεου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα