deepbluee Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Λοιπόν έχω dropbox σε κινητό και υπολογιστή.Στην πορεία αγοράζω ένα tablet samsung το οποίο τώρα δεν έχω..στο tablet αυτό όμως όπως είδα απο το dropbox web είναι στις συσκευές που είχα δώσει πρόσβαση στον λογαριασμό μου και δεν είναι στις συσκευές που ειχα κατεβάσει το dropbox.είχα συγχρονίσει τις φωτογραφίες που είχε το tablet με το dropbox??? πως μπορώ να το βρω αυτο; έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαγράφηκαν όλα απο το tablet.και τώρα το έχει η κοπέλα μου.τι μου προτείνετε να κάνω γιανα βρώ τις παλιές φωτογραφίες????
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αν μπορεις απο το pc και τις βλεπεις κατεβασετες και μετα τις περνας οπου θες. Εγω χρησιμοποιω το Google Drive ειναι καλυτερο
deepbluee Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δεν τις βλέπω εκεί είναι το πρόβλημα
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Θελω να πιστευω οτι ειχες κανει φακελο με το ονομα "Dropbox" για τον συγχρωνισμω!
deepbluee Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 που να έχω κάνει φάκελο με το ονομα dropbox?απο το κινητό είχα κάνει ρύθμιση και ότι φωτό εβγαζα ανέβαινε μέσω wi fi στο λαπτοπ. νόμιζα ως έιχα κάνει το ίδιο και με το tablet.αλλά μάλλον όχι.γιατί δεν βρίσκω στον λαπτοπ τις φωτογραφίες απο το ταμπλετ
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν εχει φτιαξει φακελο,συγχρονισμως δεν γιναιτε. Κοιτα το drop δεν το ξερω καλα,μπορει να λεω βλακεια. Καλητερα να σε βοηθηση καποιος που το δουλευει. Εγω αυτα που σου ειπα τα διαβασα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μήπως είχες δώσει πρόσβαση στο Dropbox μέσω του browser του tablet; Εφόσον δεν είχες κατεβάσει το Dropbox app στο tablet δεν θα μπορούσε το tablet να συγχρονίζει φωτογραφίες με το Dropbox από μόνο του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα