Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Όντως, 800x600 βάρεσε τέρματα ο επεξεργαστής, 100% οι πυρήνες. Βρέθηκε ο ένοχος λοιπόν, δεν φτάνει ο επεξεργαστής.
TheELF Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Είναι και το παιχνίδι που παίζει πάντα όσο ποιο γρήγορα μπορεί,θα είναι πάντα στο ~100% δηλαδή εκτός και αν το κόψεις κάπου με fps limiter (ή με ρυθμίσεις που δεν της αντέχει η κάρτα σου,αυτό που σου συνέβη δηλαδή) Στα 800χ600 μέσα στην πόλη πόσα FPS έχεις; 2
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Παλικάρια, δεν το λέω για εσάς. Το βίντεο λέει ότι παίζει (όσο αισχρά παίζει) με ενσωματομένα. Ε ο TS τι ρωτάει αν ανοίγει καθόλου με ενσωματομένα? ευχαριστω επισης δεν θα πεζει καθολου με την δικια του gpu το gta v ?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Είναι και το παιχνίδι που παίζει πάντα όσο ποιο γρήγορα μπορεί,θα είναι πάντα στο ~100% δηλαδή εκτός και αν το κόψεις κάπου με fps limiter (ή με ρυθμίσεις που δεν της αντέχει η κάρτα σου,αυτό που σου συνέβη δηλαδή) Στα 800χ600 μέσα στην πόλη πόσα FPS έχεις; Μέσα στην πόλη έχω 40 με κίνηση, αλλά πάει 100% ο cpu, ταβάνι φουλ, όμως δεν κολλάει ούτε βουτάει. Και με fps limiter στα 30 πάλι το ίδιο, ταβάνι. Παλικάρια, δεν το λέω για εσάς. Το βίντεο λέει ότι παίζει (όσο αισχρά παίζει) με ενσωματομένα. Ε ο TS τι ρωτάει αν ανοίγει καθόλου με ενσωματομένα? Ο ts ρωτάει αν φτάνει η igpu να σηκώσει το παιχνίδι, προφανώς και δεν φτάνει, όπως δεν φτάνει και η επεξεργαστική ισχύς, εξαιρούνται οι λάτρεις των slideshow που με a6 7400k θα το απολαύσουν το παιχνίδι . Πάντως βλέπω σαν συμπέρασμα πως το gta v θέλει fx 6300 μίνιμουμ από επεξεργαστή, οτιδήποτε άλλο δεν φτάνει απλά. 1
mr.angelos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 εγω εψαξα στο γουγλο και ειδα οτι μπορει να το σεικοσει σε αναλιση 1000χ800 ανετα με ενσωματομενα απλα ολα λοου
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλά το θέμα είναι πως θα το σηκώνει το παιχνίδι και το είπαμε άλλωστε. Μην ξεχνάς πως τα video στο youtube απέχουν από την πραγματικότητα, άλλα δείχνουν και αλλιώς έχει το πράγμα στην πραγματική ζωή.
TheELF Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέσα στην πόλη έχω 40 με κίνηση, αλλά πάει 100% ο cpu, ταβάνι φουλ, όμως δεν κολλάει ούτε βουτάει. Και με fps limiter στα 30 πάλι το ίδιο, ταβάνι.Όπως είπα παίζει όσο ποιο γρήγορα μπορεί το παιχνίδι πάντα,τα 10 fps δεν θα κάνουν μεγάλη διαφορά, κάνε Limit στα 10-15FPS και θα δεις ότι θα αρχίζει να κατεβαίνει η χρήση του επεξεργαστή. Πάντως βλέπω σαν συμπέρασμα πως το gta v θέλει fx 6300 μίνιμουμ από επεξεργαστή, οτιδήποτε άλλο δεν φτάνει απλά.Γιατί, τα 40FPS που βγάζεις εσύ δεν φτάνουν; Μέσα στην πόλη έχω 40 με κίνηση, αλλά πάει 100% ο cpu, ταβάνι φουλ, όμως δεν κολλάει ούτε βουτάει. Έχεις texture pop-ins;Να μην φορτώνει δηλαδή όλες της υφές όταν τρέχεις γρήγορα.
mr.angelos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 τελος παντον θα προσπαθισω οταν μου ερθει ο επεξεργαστης
GPOWERR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Με ξεχωριστη καρτα γραφικων σε fm1 platform παιζω το παιχνιδι σε 1080p 50-80fps(medium settings) και cpu usage 90-95%,gpu usage 100%...συνεπως απο θεμα cpu δεν θα εχεις θεμα....με την ενσωματωμενη θα σου βγαλει την πιστη
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 The elf δεν έχω texture pop ins ευτυχώς. Μια χαρά το παίζω το παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος, απλά μου έκανε εντύπωση το 100% usage.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν χάνεις κάτι με το να δοκιμάσεις βρε άνθρωπε, δανείσου το από κάνα φίλο και δοκίμασέ το να δεις αν παίζει. Πάντως έχεις κάνει μέτρια επιλογή κομματιών, θα μπορούσες να βάλεις τετραπύρηνο apu με λίγο φθηνότερη mobo και θα είχες πολύ καλύτερες επιδόσεις. Με αυτό τον επεξεργαστή θα παίζεις 720 low με καμιά 20αρια fps και πολλές βούτες, το gta να ξέρεις ότι επεξεργαστή και να βάλεις θα στον ζορίσει αρκετά, είναι το παιχνίδι έτσι, αλλά με αυτόν που έχεις τώρα πρέπει να κάνεις προσευχή για να σηκώνεις 20 fps. 1
mr.angelos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 τον επεξεργαστη τον περιμενο την δευτερα θα τον εχω μεχρη του χρονου που θα κανω αναβαθμιση σε α10 επισης και με 15 φπς να πεζω δεν εχω θεμα
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Όπως επιθυμείς, απλά σου λέω πως έχει το πράγμα, μην νομίζεις ότι πήρες κάνα κτήνος και ότι θα το πηγαίνει τάπα το παιχνίδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα