Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και χρονια πολλα! 

ο παρακατο επεξεργαστης θα μπορει να αντεξη κανενα παιχνιδακι τιπου gta v,ac? ή μπα?

ευχαριστω 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ευχαριστω επισης δεν θα πεζει καθολου με την δικια του gpu το  gta v ?

θα παίξει πιθανότατα αλλα τι να το κάνεις;

σα να βλέπεις ps3 θα ναι.

Δημοσ.

Βασικά δεν μπορείς να παίξεις gta v με amd επεξεργαστές που έχουν ένα μόνο module, είτε είναι richland/trinity είτε kaveri. Το gta v όποτε παίζω μου τερματίζει τον a8 6600k μου στα 4.4 κιόλας με σταθερό oc, δεν μπορώ να φανταστώ με διπύρηνο amd πως θα έτρεχε πραγματικά. Οπότε mr. angelos κοιτάς από a8 7650k apu και πάνω για gta v.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει sheo να παίξω με δύο πυρήνες, θέτοντάς τους 2 πρώτους από το task manager στο παιχνίδι και τους άλλους 2 στο λειτουργικό, στα 4.4 ο επεξεργαστής και φυσικά το παιχνίδι βρόνταγε από στιγμιαία κολλήματα και βούτες. Με τον apu της υπογραφής παίζω 1280x768 low 32-25 fps στην πολύ χειρότερη, επειδή έχω 1600αρες μνήμες δυστυχώς βουτάει περισσότερο, η igpu ως γνωστόν θέλει πάνω από 1600 mhz για να αποδώσει καλύτερα.

Δημοσ.

Ρε ts το βιντεο που ποσταρα δεν το ειδες? Με τα ενσωματομενα παιζει. Αλλα φαινεται χαλια.

Ναι αλλά είναι στην εξοχή το βίντεο όπου είναι πολύ άνετα τα πράγματα, μέσα στην πόλη θα είναι απαράδεκτα.
  • Like 1
Δημοσ.

Μέσα στην πόλη, με κίνηση και ειδικά με βροχή βλέπω όλους τους πυρήνες να βαράνε κατοστάρια. Από ότι έχω καταλάβει, φταίει το ότι η igpu είναι αδύναμη και επομένως όλο το φορτίο πέφτει στον επεξεργαστή σωστά ; Εννοώ πως αν είχα ξεχωριστή gpu το βάρος θα έπεφτε εκεί, αλλά τώρα πέφτει στον επεξεργαστή. The elf τα φώτα σου, μιας και είσαι γνώστης.

Δημοσ.

Όχι,ίσα ίσα με δυνατή gpu που μπορεί να βγάλει παραπάνω FPS θα έπρεπε να κουράζεται ακόμα περισσότερη ο CPU για να φτάσει αυτά τα FPS, βέβαια είσαι ήδη στο 100% οπότε δεν θα είχες διαφορά.

Βάλτο να τρέξει στα 800χ600 για να μην είναι στο 100% η igpu και δες μόνος σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...