Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα δεν είναι θέμα android και google αλλά του εκάστοτε κατασκευαστή.

Ότι είναι της google δικαιοδοσία έχει ήδη το τελευταίο λειτουργικό και ΟΧΙ σε bera μορφή.

Δεν μπορεί ή MS να ζητά σε Beta Testers χρήστες, για ένα κινητό που φαίνεται να έχει και προβλήματα 700€ .....

Έλεος ....

Τελικά οι MS χρήστες θα ειναι μεγαλύτερα θύματα και από τις ανίδεες γκόμενες του ΙΟS ....

Δεν έχω lag ουτεψγια αστείο ..... Ξεκολα από αυτή την καραμέλα ... Ούτε για αστείο λέμε .

Τέλος παίζουν κινητά με android στην αγορά από 75€ τα οποία χρησιμοποιούν Lo\pop 5.1 που είναι πολύ πιο στρωτή και πλήρης από win 10 ....

Στο android δεν χρειάζεται M\low για να έχεις οτι ζητάς

• Like 1
Δημοσ.

Άρα δεν είναι θέμα android και google αλλά του εκάστοτε κατασκευαστή.

Ότι είναι της google δικαιοδοσία έχει ήδη το τελευταίο λειτουργικό και ΟΧΙ σε bera μορφή.

Δεν μπορεί ή MS να ζητά σε Beta Testers χρήστες, για ένα κινητό που φαίνεται να έχει και προβλήματα 700€ .....

Έλεος ....

Τελικά οι MS χρήστες θα ειναι μεγαλύτερα θύματα και από τις ανίδεες γκόμενες του ΙΟS ....

Δεν έχω lag ουτεψγια αστείο ..... Ξεκολα από αυτή την καραμέλα ... Ούτε για αστείο λέμε .

Τέλος παίζουν κινητά με android στην αγορά από 75€ τα οποία χρησιμοποιούν Lo\pop 5.1 που είναι πολύ πιο στρωτή και πλήρης από win 10 ....

Στο android δεν χρειάζεται M\low για να έχεις οτι ζητάς

Αυτά τα αντροιντ κινητα των 75€ δεν έχουν στν ήλιο μοίρα. Και το ξερουμε και οι δυο μας. Και το ξέρουν όλοι.

Το αντροιντ έχει λαγκ. Δεν είναι καραμέλα. Είναι γνωστό ακόμα και σε ατομα που δεν έχουν σχέση με την τεχνολογία. Και το lag/freezing + no updates + google νταβατζη = χειρότερο και από beta testers

Για μενα τα χειρότερα θύματα είναι αυτά που δεν δοκιμαζουν κάτι διαφορετικό και είναι κολλημένα. Και σπαταλανε χρόνο από τη ζωή τους σε θέματα που δεν τους αφορούν.

Αλλα αυτό κάνουν όσοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τα lagdrpoid ή iCrap τους.

:)

• Like 1
Δημοσ.

Είπα δεν θα μιλήσω, αλλά όταν βλέπω τέτοια σχόλια του τύπου έχω android των 75 ευρώ με lollipop και δεν κολλάει πουθενά, δεν αντέχω!!!! Πριν προλάβετε να με πείτε fanboy, είχα android, πήγα σε ios μετά σε windows phone (lumia 920  8.1) και τώρα είμαι πάλι σε android (LG G3).

Πριν βάλω custom rom στο g3 είχα πολλά κολλήματα, battery drains μέχρι και random restart. Με την custom rom σταμάτησαν όλα εκτός από τα battery drains που ακόμα δεν έχω βρει το γιατί. Με το ios κανένα μα κανένα πρόβλημα (ο λόγος πώλησης ήταν οικονομικός) ενώ με το lumia το μόνο πρόβλημα ήταν οι έλλειψη καλογραμμένων εφαρμογών! Όσο και αν θέλουν να λένε κάποιοι ότι το ένα ή το άλλο είναι καλύτερο ας σκεφτούν και λίγο το budget που κατ'εμέ παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Αν έχεις λίγα λεφτά τα wp είναι μονόδρομος... Αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε σου αρέσει αλλά να ξέρεις ότι και να πάρεις θα  τσακώνεσαι με όλους για να δικαιολογήσεις τα (πολλά) λεφτά που έδωσες για κινητό....

Καλή χρονιά σε όλους

• Like 3
Δημοσ.

Doogee galicia x5 pro , φίλε μου. Και δεν έχεις κολλήματα ή οτιδήποτε άλλο . Πολύ καλό για μέση χρήση σε χαμηλή τιμή και δίκαρτο και πεντάιντσο hd και 16gb και 5.1 χωρίς φόρτωμα με bt.

Καλύτερο από οτιδήποτε κυκλοφορεί στην ίδια κατηγορία τιμής.

Το έχω δοκιμάσει ο ίδιος.

Τώρα για το lg δεν γνωρίζω να σου πω. Γνωρίζω όμως για το nexus που είναι google και ΟΧΙ τρίτου κατασκευαστή.

Δημοσ.

Doogee galicia x5 pro , φίλε μου. Και δεν έχεις κολλήματα ή οτιδήποτε άλλο . Πολύ καλό για μέση χρήση σε χαμηλή τιμή και δίκαρτο και πεντάιντσο hd και 16gb και 5.1 χωρίς φόρτωμα με bt.

Καλύτερο από οτιδήποτε κυκλοφορεί στην ίδια κατηγορία τιμής.

Το έχω δοκιμάσει ο ίδιος.

Τώρα για το lg δεν γνωρίζω να σου πω. Γνωρίζω όμως για το nexus που είναι google και ΟΧΙ τρίτου κατασκευαστή.

Λυπάμαι που θα σου χαλάσω το όνειρο αλλά ξέρεις το android δεν αναπτύσεται μόνο από την google αλλά συνολικά  από την Open Handset Alliance, εκλεκτά μέλη της οποίας είναι η Samsung, η LG και κάποιοι αρκετοί άλλοι που ονομάζεις τρίτους κατασκευαστές και που φυσικά είναι πασίγνωστα μαγαζιά... Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Android_%28operating_system%29

και φυσικά εδώ: http://www.openhandsetalliance.com/oha_members.html

Άρα η καραμέλα των τρίτων κατασκευαστών μπάζει από παντού! Τώρα επί της ουσίας, αναβαθμίσεις δεν δίνονται γίατι ναι μεν δεν γράφονται updates από τους OEM όμως αυτό σημαίνει ότι λειτουργικό χωρίς αναβαθμίσεις = περισσότερες πουλημένες συσκευές. Βέβαια όταν η Apple σκοτώνει τις παλαιότερες συσκευές με τα νέα iOS την κράζουμε, όταν τα κάνει το android στρίβουμε την κουβέντα... Και μια που το συζητάμε ακόμα και το Nexus σου προφανώς και δεν το κατασκεύασε η Google, αλλά η Motorola οπότε ακόμα και εκεί έχεις "3ο κατασκευαστή", που όμως έχει δέσμευση ως προς το τι γράφεται και τι αναβαθμίσεις δίνονται... 

Επίσης το link είναι αφιερωμένο σε αυτούς που πιστεύουν ότι το Android είναι επαναστατικά open source... Λυπάμαι, χάσατε... δυστυχώς είναι πιο συστημικό ακόμα και από την M$...

• Like 2
Δημοσ.

Τι περιμένεις ρε φίλε να μου πει ένα λινκ?

Εγώ είμαι χρήστης οπότε έχω κάθε δικαίωμα να είμαι κριτής.

Δεν χρειάζομαι υπό πόδια για να μου πουν τι βλέπω και τι αποκομιζω από το λειτουργικό σαν εμπειρία χρήσης . Οπότε λινκς και λοιπές παπάγιες να λείπουν...

Αν χρειάζεται εσύ υπό πόδια είναι απλά πρόβλημά σου.

Από εκεί και πέρα ή Google διαλέγει κατασκευαστή για τα Nexus, οι οποίοι κατασκευαστές το κατασκευάζουν σύμφωνα με δικές της επιταγές.

Είναι γεγονός πως τα Nexus έχουν πιο ράθιμη λειτουργία από κινητά τρίτων κατασκευαστών. Μια δοκιμή θα σε πείσει .

Εγώ προσωπικά κινητό 700€ με MS λειτουργικό δεν θα έπαιρνα με τίποτα. Ούτε το λειτουργικό είναι πλήρες, ούτε οι οδηγοί του, ούτε οι εφαρμογές του, ενώ οι συσκευές ειδικά σε τέτοιες κατηγορίες δεν έχουν το φινίρισμα που πρέπει.

Καλή συνέχεια εύχομαι με το τουβλο-λειτουργικό του 2% στην αγορά ...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζομαι υπό πόδια για να μου πουν τι βλέπω και τι αποκομιζω από το λειτουργικό σαν εμπειρία χρήσης . Οπότε λινκς και λοιπές παπάγιες να λείπουν...

Από εκεί και πέρα ή Google διαλέγει κατασκευαστή για τα Nexus, οι οποίοι κατασκευαστές το κατασκευάζουν σύμφωνα με δικές της επιταγές.

Είναι γεγονός πως τα Nexus έχουν πιο ράθιμη λειτουργία από κινητά τρίτων κατασκευαστών. Μια δοκιμή θα σε πείσει .

Εγώ προσωπικά κινητό 700€ με MS λειτουργικό δεν θα έπαιρνα με τίποτα. Ούτε το λειτουργικό είναι πλήρες, ούτε οι οδηγοί του, ούτε οι εφαρμογές του, ενώ οι συσκευές ειδικά σε τέτοιες κατηγορίες δεν έχουν το φινίρισμα που πρέπει.

Ως πάλαι ποτέ χρήστης του Nexus 4,θα έλεγα το ομαλό ισχύει μέχρι να σου έρθει η "σωστή" αναβάθμιση.

Τρεις φορές σε 3 χρόνια το Nexus είχε τρομερά προβλήματα από τα επίσημα updates(όσα ήρθαν στην συσκευή επίσημα),με την τελευταία έκδοση να μου κάνει random restart και battery drain που έβγαζε το τηλέφωνο άχρηστο σε μισή μέρα με ελάχιστη χρήση.Ενίοτε έτρωγε και ψιλο-lag δίχως να το πιέζω ιδιαίτερα.Επειδή ήταν και το τελευταίο επίσημο update της συσκευής,σημαίνει ότι το σκατό θα το έτρωγα ες αεί...

Αυτά από ένα τελείως στοκ nexus, δίχως root μαλακίες και με μόλις ~20-30 μικρομεσαίες εφαρμογές εγκατεστημένες(όλες από το store).

Εάν το κάνει αυτό το καμάρι του "καθαρού" android σε συσκευή που ποτέ δεν "πείραξα",δεν μπορώ να φανταστώ τι τραβάνε όλοι οι δύσμοιροι που έχουν και εταιρικό bloatware.

Φυσικά τα ίδια έχω ακούσει και από άλλους Nexus χρήστες.

Κάνε ότι γουστάρεις μεγάλε και κανένα πρόβλημα με το 2%, και 0.02% να πάει εάν έχουν VfM όπως τώρα ταμάμ θα είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Και μόνο αυτό δείχνει ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα από ότι έγραψα. Τo link το έβαλα για να δεις ότι η ανάπτυξη του Android γίνεται από την Google ΣΕ απόλυτη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με αυτό που ονομάζεις 3ους κατασκευαστές. Άρα δεν υπάρχει το επιχείρημα ότι φταίνε αυτοί για την μη ύπαρξη αναβαθμίσεων. Είναι ΕΠΙΛΟΓΗ όλων γιατί το Android στοχεύει γενικά στον κάθε χρήστη και όχι στος advanced ή στους "developers" όπως θέλετε κάποιοι να βλέπετε τους εαυτούς σας. Για αυτούς υπάρχει το Nexus... με τις αναβαθμίσεις που περιέγραψε ο LongTom παρακάτω...

Όλα τα άλλα είναι παπάτζες περιοπής. Και επειδή εδώ είμαστε όλοι του αθλήματος, καλό είναι να της κόβουμε με τρόπο...

...

Εγώ προσωπικά κινητό 700€ δεν θα έπαιρνα γενικώς... Όχι επειδή δεν τα έχω, αλλά γιατί θεωρώ μεγάλη κουταμάρα να δώσω έναν βασικό μισθό όταν μπορώ να δώσω το 1/4 για να κάνω τα ίδια -αν όχι καλύτερα- πράγματα. So simple... Τώρα εσύ μπορείς να χαίρεσαι την υπέροχη τηλεφωνάρα σου (το λέω σοβαρά), αλλά μερικοί έχουμε απλά διαφορετικές προτεραιότητες... 

Τέλος, για το 2% θα μπορούσα να σου απαντήσω ότι τουλάχιστο χρησιμοποιώ κάτι διαφορετικό από ότι οοοολοι οι άλλοι μαζί, και γουστάρω τη διαφορετικότητα. Δεν θα το κάνω όμως, γιατί κυρίως αυτό θα ήταν άδικο για το 98% των χρηστών Android που δεν ξέρουν ούτε και ασχολούνται με το τι λειτουργικό φοράει το κινητό τους! 

Μην ζορίζεσαι λοιπόν, κανείς δεν αμφισβητεί την επιλογή σου -άλλωστε τόσα χρήματα έδωσες...-!!!!

Καλή Χρονιά -και καλά κρασιά...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...