Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτες ειναι δικιες σου θεωριες βγαλμενες απευθειας απτο κεφαλι σου. Σιγα μην εκανες και ερευνα αγορας για καθε user εδω μεσα...

Πράγματι δικές μου είναι οι θεωρίες και ευτυχώς που είναι από το κεφάλι μου ;)  δείχνει ότι λειτουργεί! Όχι δεν έκανα έρευνα αγοράς, άλλος έφερνε σε διπλανό thread τσακ μπαμ έρευνες για να αποδείξει ότι τα WP πεθαίνουν... ότι δηλαδή περίπου αναφέρεται από ορισμένους συστηματικά σε κάθε thread Μ$ WP και φυσικά μεγαλοπρεπώς και εδώ...

Και για να τελειώνουμε, σε ότι με αφορά δεν είμαι fan κανενός. Σήμερα χρησιμοποιώ M$, εχθές android, προχθές BB και αύριο μπορεί κάτι άλλο αρκεί να κάνει τη δουλειά μου στο budget που έχω... Δυστυχώς έχω αφήσει πίσω μου την ηλικιακή εφηβεία,οπότε με αφήνει απολύτως αδιάφορο το μέτρημα για το ποιός έχει το καλύτερο λειτουργικό!

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

......"Δεν υπάρχουν εφαρμογές" λένε μερικοί.

εγώ στο δικό μου Lumia 640 χρησιμοποιώ :

• AccuWeather  (είναι και διαθέσιμη για τα Windows 10 ως universal εφαρμογή)

• Domino's Pizza (η καλύτερη σε εμφάνιση από τα άλλα λειτουργικά)

• Duolingo (εκμάθηση διαφόρων γλωσσών)

• Ebay (universal εφαρμογή)

• Euronews (universal εφαρμογή)

• Flipbord (universal εφαρμογή)

• Foursquare

• Greek yellow pages

• Here Drive GPS (Στα Windows 10 έρχεται σε 1 εφαρμογή μαζί με το Here maps )

• Lomogram φίλτρα για φωτογραφίες (μια από τις καλύτερες)

• Lumia creative studio (λίγο καλύτερη από το Photoshop)

• MyF2G της Wind εφαρμογή για αγορά πακέτων έλεγχο MB, χρόνο ομιλίας κλπ.

• Office (στα Windows 10 έρχονται απανασχεδιασμένες οι εφαρμογές του Office και

universal)

•Office lens αναγνώριση εγγράφων και αποστολή σε OneDrive κλπ.

• OneDrive

•Paypal

•Phototastic Collage (universal εφαρμογή)

•Runtastic

•Shazam

•Skype (στα Windows 10 έρχεται "μέσα" ενσωματωμένη στο λειτουργικό (κάτι σαν το imessage της Apple) με εντελώς διαφορετική εμφάνιση και πιο αξιόπιστη σε σταθερότητα)

• Skyscaner (universal εφαρμογή)

Speedtest.net το γνωστό για την μέτρηση ταχύτητας internet

•Spotify (με μια αναβάθμιση που είχε γίνει έφτασε όλα τα άλλα λειτουργικά)

• Swarm

•Taxibeat

•Translator by Microsoft (universal εφαρμογή)

• για Youtube ---> MyTube & TubeCast και οι δύο εφαρμογές είναι ότι καλύτερο έχω δεί για YouTube και είναι και Universal, (ποσώς με ενδιαφέρει αν θα βγάλει "επίσημη" η Google, με μια από τις δυο κάνω την δουλειά μου ακριβώς όμως το ίδιο, και είναι και συχνά αναβαθμίσημες).

•TV live Greek (live κανάλια, πρόγραμμα)

•Twitter (universal εφαρμογή)

•Viber έχει ανακοινωθεί από την εταιρία στην επίσημη σελίδα της στο Facebook με post και φωτό τα Windows 10 universal apps της, όποτε σύντομα βγαίνουν. 

•Vine κάτι σαν το Instagram αλλά μόνο με βίντεο

Whatsapp από της πρώτες εφαρμογές που υποστήριξε τόσο πολύ τα Windows κινητά, πλέον έχει και κλήσεις.

•Zara (universal εφαρμογή)

XE.gr πανέμορφη εφαρμογή και universal

•Facebook, Messenger και Instagram ----> με επίσημη ανακοίνωση του Mark Zuckerberg στην παρουσίαση των νέων Lumia με Windows 10, Surface κλπ. ανακοίνωσε ότι θα θα βγουν απανασχεδιασμένες και  Universal οι εφαρμογές για Windows 10.

•AlphaBank app, εξαιρετική δουλειά από την τράπεζα.

•ZEDGE εφαρμογή για ringtones κλπ. γνωστή στο Android.

•E-Radio (η ελληνική εφαρμογή και universal)

• AphaTV  με Live μετάδοση, πρόγραμμα κλπ.

• Line με κλήσεις κανονικά κλπ. (universal εφαρμογή)

•Sygic GPS

• Lumia Panorama by Microsoft

•skroutz και ανανεωμένη πριν 3-4 μέρες μάλιστα για τα windows 10. (universal εφαρμογή)

•Adobe photoshop (universal εφαρμογή)

•Sport24

•VLC

•SofaScore Live

•TuneIn Radio (universal εφαρμογή)

•DropBox

•TeamViewer (universal εφαρμογή)

•SoundHound (νομίζω και αυτή είναι universal)

• ooVoo video call την (περιμέναμε καιρό αλλά έσκασε μύτη και τα σπάει)

•The Weather Channel

•Amazon

•fresh paint by Microsoft (universal εφαρμογή και εκπληκτική για ζωγραφική)

•Tripadvisor (universal εφαρμογή αναβαθμίστηκε πριν λίγες μέρες και έφτασε τις άλλες πλατφόρμες ισάξια)

•WeChat ανανεωμένο 

•Kik messenger

•Vimeo

•Dailymotion (universal εφαρμογή)

•Badoo (ανανεωμένη)

•Scruff (σύντομα στην έκδοση 5 το ανακοίνωσαν στο Facebook)

WinBank Easypay διαθέσιμη μόνο για υπολογιστή και tablet, η τράπεζα Πειραιώς σε ερώτημα μου μου απάντησε ότι είναι στα άμεσα σχέδιά της η υλοποίηση όλων των εφαρμογών της για Windows 10, για να δούμε γιατί μέχρι στιγμής εφαρμογή 10 στα 10 έχει φτιάξει η Alpha Bank.

Film Closet βραβευμένη κιόλας από Έλληνα developer (universal και αυτή με minimal σχεδιασμό και full ενημερωμένη για τις τελευταίες ταινίες)

• Αρχεία, file explorer by Micrososft (χωρίς διαφημίσεις)

•Endomondo Sports Tracker

•Amna .GR

•Απεργίες ΜΜΕ και γενικότερα 

•OSTH Bus (Η επίσημη του οργανισμού αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης) 

....και αρκετές άλλες ακόμα που σίγουρα μου διαφεύγουν.

Παιχνίδια στο Windows Store:

Minecraft Windows 10 Edition (universal)

•Candy Crush Saga (universal)

• Candy Crush Soda (universal)

• Subway Surfers

• Despicable Me: Minion Rush (universal)

Upward

Hill Climb Racing (universal)

• Dream League Soccer

• Sonic Dash

• My Talkin Tom (universal)

• Millionaire Greek Version

• Traffic Raser

• AE Fruit Slash

• Hook Me Up

• Cut The Rope 2 (universal)

• Traffic: Road Racing - Asphalt Street Cars Racer

• Angry Birds Epic

• Escape The Mansion

• Asphalt 8: Airbone (universal)

• Doors

• Zoombie Tsunami

• AE 3D Moto - The Loast City

• GT Racing 2: The Real Car Experience

• Temple Run 2

• Ice Age Adventures

• Crossy Road

• Rail Rush

• Dead Target: Zombie

• Angry Birds Go! (universal)

• Angry Birds Star Wars (universal)

• Angry Birds Space (universal)

• Fruit Ninja

• Farm Ville 2 (universal)

• Uno And Friends (universal)

• Halo Spartan (Universal)

• Where's my water? 2 (universal) 

• Lara Croft Go! (universal)

• Lara Croft Relic Run 

υπάρχουν αρκετά ακόμα παιχνίδια που έχουν βγει και έχουν ενδιαφέρον πίστες- γραφικά, μπορείτε να τα αναζητήσετε στο Store των windows 10 στην ενότητα "Κορυφαία δωρεάν παιχνίδια"

Η ποιότητα των windows phone 8.1 εφαρμογών θα ανέβει στα Windows 10 όπως άλλωστε φαίνεται σε όσες είναι ήδη επανασχεδιασμένες για Windows 10, βλέπετε Tripadvisor, Twitter, Daylimotion, TeamViewer κλπ.

οι αποδείξεις όμως τώρα, η ανακοίνωση του Mark Zuckerberg στο Event της Microsoft για τις Windows 10 universal εφαρμογές. 

windows-universal-apps-stage.jpg?itok=B-

Η ανακοίνωση του Viber για τις εφαρμογές στα Windows 10.

30259358-01_big.jpg

Windows central μπαίνετε να ενημερωθείτε ειδικά για τα τελευταία νέα των Windows?  την προηγούμενη εβδομάδα βγήκαν νέες εφαρμογές ξένων κορυφαίων τραπεζών (αυτό λέει πολλά) και σχεδιασμένες τόσο για Windows 10 PC - tablet όσο και για Windows 10 κινητά (Universal) ενιαία εμπειρία χρήσης για PC - Τablet και κινητό με Windows 10.

Συνεχίστε όμως μερικοί την καραμέλα, ......."Δεν υπάρχουν εφαρμογές" 

*με συγχωρείτε για το μεγάλο αυτό post και για το off topic, είχα καιρό όμως να μπω και τα είπα όλα σε 1.

• Like 6
Δημοσ.

Έλα τώρα ένας psycho android-fan να μας πετάξει μια λίστα εφαρμογές 3 σελίδες να γίνουμε!

Μαρκετίστας level 9000.

Δεν είναι ότι δεν υπάρχει εφαρμογή cosmote... είναι που υπάρχει wind. Σας φτιάξαμε πάλι.
Σαφώς και υπάρχουν εφαρμογές αλλά βασικά θα υπάρξουν εφαρμογές! Γιατί να υπάρξουν αφού υπάρχουν; Γιατί είμεθα large.
Και μάθε και καμιά γλώσσα με το duolingo. Έχει πάρα πολλές στο store μας. Ή μπορεί και όχι.

Αλλά τέτοιοι αχάριστοι είμαστε κύριοι και δεν πάμε μπροστά. Ασχολήθηκε ο Ζούκεμπερκ ο ίδιος μαζί μας, μας έταξε τα καλύτερα κι εμείς ακόμη γκρινιάζουμε ότι δεν έχουμε εφαρμογές.

Δημοσ.

δεν ξέρω αν κολλάει εδώ , αλλά το mytube τοχει σαν προσφορά δωρεάν στο store .Κατεβάστε το , είναι πολύ καλό.

ΥΓ Αν δεν κολλάει ας το μεταφέρουν οι συντονιστές ή ας το σβήσουν.

Δημοσ.

@tsalin

Έχουν τόση επιτυχία τα windows mobile....που ούτε καν σε γελιογραφίες δεν τους αφιερώνουν κάποιο χώρο...

Έ ρε καρβέλια που ονειρεύονται κάποιοι.....

Δημοσ.

Το MyTube είναι ο ορισμός του smooth πραγματικα, είναι λίγο πιο γρηγορη σε σχεση με το TubeCast είναι και λίγο μιο μίνιμαλ σε σχεδιασμό ;)

Δημοσ.

@tsalin

(φυσικά....γνωστή...) ΑΛΛΑ, καμία αλλαγή απο τότε....ούτε καν γελιογραφία λέμε δεν βρίσκεις...δλδ...φαντάσου.....

Δημοσ.

@tsalin

(φυσικά....γνωστή...) ΑΛΛΑ, καμία αλλαγή απο τότε....ούτε καν γελιογραφία λέμε δεν βρίσκεις...δλδ...φαντάσου.....

Τα παραπάνω λογισμικά είναι σε γελοιογραφία γιατί είναι γελοία. Και είναι για γέλια.

:)

Υγ: Η παραπάνω γελοιογραφία δείχνει ακριβως αυτό που ειστε εσεις. Αυτό που κανετε τώρα. Αυτό ακριβως που δεν είναι οι wp χρηστες. Γιαυτό θα ειστε σε καθε γελοιογραφία. Γιαυτό δεν υπάρχουν wp γελοιογραφιες. Γιατί ολοι οι υπόλοιποι φαντάζεστε πράγματα οτι κάποιοι ειστε. Ενώ ειστε κυριολεκτικα ενα τίποτα. Εύχομαι το νέο ετος να σας φέρει περισσότερες γελοιογραφίες και η φαντασια σας να σας κάνει να πιστεύετε οτι είστε εξυπνότεροι από το Αϊνστάιν.

Δημοσ.

Δεν μου απάντησες όμως... θα πάρεις Marshmallow?

Άφησε τους άλλους. Εγώ που έχω κινητό Google Nexus 6 έχω Marshmallow από την πρώτη ημέρα.

Εσύ που έχεις Microsoft κινητό πες μας πότε θα πάρεις τα win 10 και πότε θα παίξουν και σωστά στην συσκευή σου .....

Δημοσ.

Άφησε τους άλλους. Εγώ που έχω κινητό Google Nexus 6 έχω Marshmallow από την πρώτη ημέρα.Εσύ που έχεις Microsoft κινητό πες μας πότε θα πάρεις τα win 10 και πότε θα παίξουν και σωστά στην συσκευή σου .....

Η διαφορα είναι

Α) ολα τα wp θα πάρουν την αναβάθμιση εκτος από μια συσκευή μονο. Κάτι που στο αντροιντ δεν ισχύει. Εκτος και αν εχεις νεξους.

Β) ενοποίηση με τον σταθερό/λαποτπ/ταμπλετ/xbox σου. που εσυ δεν θα δεις ούτε στον ύπνο σου

Γ) το λαγκ θα σου παραμείνει (ναι ξέρω, θα πεις δεν εχεις μπλα μπλα μπλα)

Δ) την αναβάθμιση θα την πάρουν κινητά του 2012 και low end κινητα των 50-60€. Απι τη μερια του αντροιντ κανενα low end, σχεδιν κανενα παλιο κινητο, μονο τα νεξους που έχουν 4πλασια/5πλασια τιμή.

Ε) άσε τους άλλους, στα Lumia μου (640xl, 535, 520, 620, 735, 830) πάνε τέλεια. Α, και με την εφαρμογή insiders έχω updates πριν την πρώτη μερα σου ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...