Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την στιγμή που η Microsoft ανακοινώνει ότι τελείωσε το στοκ της CPW, ενώ η CPW λέει ότι υπήρχαν προβλήματα στο hardware, γιατί δεν βγαίνει η CPW να μας πει αν περιμένει παραγγελιές απο την Microsoft ή όχι; Αν δεν "μιλάει" η CPW ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία τότε θα πιστέψω την Microsoft.

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν "μιλάει" η CPW ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία τότε θα πιστέψω την Microsoft.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί, ότι το Amazon Germany, σταμάτησε τις πωλήσεις της συσκευής αναφέροντας σε σχετικό δελτίο τύπου ότι η συσκευή διαφέρει από την περιγραφή της

Δημοσ.

Πώς γίνεται όμως όταν υπάρχει άρθρο που αφορά τα windows phones ή xbox να μπαίνουν κάποιοι(fan)και να "κράζουν" και να τα υποβαθμίζουν  χωρίς καν να τα έχουν χρησιμοποιήσει βέβαια...    Χμμ  γιατί άραγε

• Like 1
Δημοσ.

Πώς γίνεται όμως όταν υπάρχει άρθρο που αφορά τα windows phones ή xbox να μπαίνουν κάποιοι(fan)και να "κράζουν" και να τα υποβαθμίζουν  χωρίς καν να τα έχουν χρησιμοποιήσει βέβαια...    Χμμ  γιατί άραγε

Παντως αν διαβασεις τα σχολια απο την αρχη, θα δεις καποιους fan της MS να κραζουν τους υποτιθεμενους fans του android γιατι ειπανε την αποψη τους. Οι μονοι που φερανε το android στην κουβεντα ειναι οι MSακιδες. 

Δημοσ.

Παντως αν διαβασεις τα σχολια απο την αρχη, θα δεις καποιους fan της MS να κραζουν τους υποτιθεμενους fans του android γιατι ειπανε την αποψη τους. Οι μονοι που φερανε το android στην κουβεντα ειναι οι MSακιδες. 

Υπάρχει μια διαφορά, οι περισσότεροι M$άκιδες έχουν χρησιμοποιήσει Android και έχουν βλαστημίσει... Οι περισσότεροι Andoidάκιδες εδώ, δεν έχουν δει τίποτα άλλο πέρα από την μύτη τους... και προσπαθούν να πείσουν όοολους τους άλλους ότι κακώς έφυγαν και πήγαν στα "πεθαμένα" WP...

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου πω εγώ πως γίνεται...

Αφού και Lumia να έχουμε, και το Android να μη μας συγκινεί, άπαξ και θίξουμε τα κακώς κείμενα, μας βαφτίζετε android fans.

Γιατί οι Windows & MS fans είναι η χειρότερη φάρα απ όλους.

"Άμα δεν σ αρέσουν τα windows δώσ' το / πούλα το!"

Όχι ρε! Μ αρέσει το στυλ των Windows και έσκασα τα x,y φράγκα να αγοράσω ένα Lumia. Για άλλους μπορεί να είναι λίγα, εγώ δεν τα είχα για πέταμα. Δεν ανέχομαι τον κάθε χαβαλέ fan της κακιάς ώρας να μου ορίζει αν θα είμαι ικανοποιημένος ή όχι από κάτι που πλήρωσα. Το πλήρωσα και θα εκφέρω όποια άποψη γουστάρω.

Και δεν είμαστε "εμείς" το πρόβλημα της MS. Το πρόβλημα της MS είναι ο εαυτός της και οι αυλοκόλακες-fans.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά περιμένω πως και πως πάντως να πέσει η τιμή από το 950 extra large για νΑ πάω να το τσίμπησε ασυζητητί και να την κάνω από το αντροιντ

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά περιμένω πως και πως πάντως να πέσει η τιμή από το 950 extra large για νΑ πάω να το τσίμπησε ασυζητητί και να την κάνω από το αντροιντ

Δημοσ.

Αυτό να το λέτε εσείς οι haters μπας και κάποια στιγμή το πιστέψετε... μπλά, μπλά, μπλά.

Είναι προφανής η πρόθεσή σου για flame. Δεν γράφω πουθενά ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Δεν ανέφερα κάν την άποψή μου.

Συγκεκριμένα, έκανα μια παράθεση του review, ενώ εσύ απαντάς με χαρακτηρισμούς και ανυπόστατες υποθέσεις δίχως καμία βάση.

Το άρθρο στο ArsTechnica δεν το έγραψα εγώ. Εάν διαφωνείς, μπορείς να στείλεις e-mail διαμαρτυρίας στον Peter Bright.

Δημοσ.

Υπάρχει μια διαφορά, οι περισσότεροι M$άκιδες έχουν χρησιμοποιήσει Android και έχουν βλαστημίσει... Οι περισσότεροι Andoidάκιδες εδώ, δεν έχουν δει τίποτα άλλο πέρα από την μύτη τους... και προσπαθούν να πείσουν όοολους τους άλλους ότι κακώς έφυγαν και πήγαν στα "πεθαμένα" WP...

Aυτες ειναι δικιες σου θεωριες βγαλμενες απευθειας απτο κεφαλι σου. Σιγα μην εκανες και ερευνα αγορας για καθε user εδω μεσα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...