Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πες τα ρε φίλε θα τρελαθούμε εδώ πέρα. λένε όλοι για κράξιμο εγώ το μόνο κράξιμο που βλέπω μέχρι τώρα είναι από wp lovers για ανύπαρκτα σχόλια. Άρα ή υπάρχει bias από mods που σβήνουν αβέρτα ή κάποιοι τρέχουν να προκαταβάλουν σχόλια. Δηλαδή τι σας κόφτει μερικούς να βγει κάποιος να κράξει δε καταλαβαίνω μετοχές έχετε και φοβάστε μη πέσει η φήμη της εταιρείας;

Και για να μαι on προσωπικά συμφωνώ με ένα σχόλιο πιο πάνω όσο καλό και να είναι το λειτουργικό ( που δεν μπορώ να συγκρίνω ακόμη ) το αν πουλάς πλαστικές ναυαρχίδες με πολύχρωμα καπάκια είναι ολίγον τι αστείο. Άλλες ανάγκες έχουν τα entry μοντέλα άλλα οι ναυαρχίδες δε γίνεται να ακολουθείς το ίδιο μοτίβο παντού.

H συγκεκριμένγη απάντηση, ταιριάζει και σε άρθρο για WP και για IOS αλλά και για Android. Οπότε δε μπορείς να πεις ότι μία συγκεκριμένη ομάδα έχει άδικο, όταν από όλες τις μεριές γίνεται το ίδιο.

Δημοσ.

πες τα ρε φίλε θα τρελαθούμε εδώ πέρα. λένε όλοι για κράξιμο εγώ το μόνο κράξιμο που βλέπω μέχρι τώρα είναι από wp lovers για ανύπαρκτα σχόλια. Άρα ή υπάρχει bias από mods που σβήνουν αβέρτα ή κάποιοι τρέχουν να προκαταβάλουν σχόλια. Δηλαδή τι σας κόφτει μερικούς να βγει κάποιος να κράξει δε καταλαβαίνω μετοχές έχετε και φοβάστε μη πέσει η φήμη της εταιρείας;

Και για να μαι on προσωπικά συμφωνώ με ένα σχόλιο πιο πάνω όσο καλό και να είναι το λειτουργικό ( που δεν μπορώ να συγκρίνω ακόμη ) το αν πουλάς πλαστικές ναυαρχίδες με πολύχρωμα καπάκια είναι ολίγον τι αστείο. Άλλες ανάγκες έχουν τα entry μοντέλα άλλα οι ναυαρχίδες δε γίνεται να ακολουθείς το ίδιο μοτίβο παντού.

Πλάκα κάνεις?? Εδώ υπάρχουν συγκεκριμένοι χρήστες που συστηματικά γυρνάνε τα θέματα σε off topic flames. Αν θέλεις να σου πω μερικούς... που τείνω να καταλήξω ότι μάλλον έχουν μετοχές -ή άλλου είδους σχέση- με android εταιρίες...

Και μια που το συζητάμε...

Εσύ θα πάρεις Marshmallow?

• Like 2
Δημοσ.

το σεναριο, οι χρηστες android να ειναι απλα ανθρωποι που θελουν απλα το καλυτερο για τον εαυτο τους χωρις να συμβιβαζονται, αλλα να θελουν να εχουν και μια πολυ καλη εναλλακτικη που αυτη τη στιγμη μονο η microsoft μπορει να δωσει (μιας και η apple δεν αλλαζει δρομο), αλλα η microsoft τους απογοητευει μονιμως, δεν παιζει εε?

μιλανε οι windows fan boyz για κολληματα, οταν οι ιδιοι ηταν ικανοποιημενοι με τα windows 7 στα κινητα...

Το σεναριο σου ομως βασιζεται στο γεγονος οτι το android δεν τους ικανοποιει οπως ειναι τωρα,γι'αυτο ζητουν κατι καλυτερο και γενικα μια εναλλακτικη!

Θες πραγματικα,να το ασπαστούμε? :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

τώρα βέβαια το "out of stock" σηκώνει πολύ συζήτηση. Αν φτιάξω 100 τηλέφωνα και μου ζητήσουν 101 , φυσικά και δεν θα μπορώ να καλύψω τη ζήτηση .Οπότε θα έχω κάνει ¨τρελλές" πωλήσεις με ένα νούμερα , που σε απόλυτους αριθμούς είναι μικρό. Αν , από την άλλη , έχω παραγγελίες για 100.000 κομμάτια και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στις παραγγελίες , τότε , πράγματι , αλλάζει το πράγμα . Άρα , ΄παραγγελίες και πωλήσεις σε απόλυτα νούμερα θέλουμε , και όχι ειδήσεις για "out of stock".

Μακάρι να πετύχει η Μs , για να μπει ένας τρίτος παίχτης στην αγορά , τα τηλέφωνά της είναι πολύ καλά , και οι εφαρμογές του store ........για κλάματα.

Eχω πει το ίδιο πράγμα για το out of stock και αλλού, χωρίς νούμερα δε μου λέει κάτι.  Πάντως κατά τη γνώμη μου το λειτουργικό, είναι πλήρες σε σχέση με τα άλλα 2 (άντε να λείπουν λίγα πράγματα, αλλά και πάλι). Το μόνο που λείπει είναι κάποια apps.

Δημοσ.

Τα έχουμε ξαναπεί... το Android για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται περισσότερη ισχύ από τα WP, άρα το καλύτερο και ακριβότερο HW είναι μονόδρομος. H Μ$ χρησιμοποιώντας παλιότερο HW κρατάει τις τιμές χαμηλότερα, εξ' ου και οι καλύτερες low & mid range συσκευές.

Δεν ξέρω που στηρίζεις ότι το Android είναι γενικώς καλύτερο, πάντως όλα τα WP τηλέφωνα δείχνουν ότι ανεξάρτητα από την κατηγορία που παίζουν είναι ταχύτατα και εντελώς smooth σε αντίθεση με τα αντίστοιχα Android. Εξαίρεση αποτελούν προς το παρόν οι high end συσκευές στις οποίες το ios δεν έχει αντίπαλο.

Τέλος πράγματι η M$ δεν ξέρει τι θέλει... Σχεδιάζοντας νέες συσκευές, χτυπώντας την PRO κατηγορία και ενοποιώντας το λειτουργικό!

By the way, εσύ θα πάρεις Marshmallow? Γιατί εγώ θα πάρω W10...

Α)H microsoft κραταει τις τιμες χαμηλα γιατι δεν πουλαει αν μπορουσε θα εκανε οτι κανει και αλλου.

Β)Ειναι εικασια οτι το android θελει καλυτερο hw για να τρεξει σωστα.Κινητα οπως moto g το αποδεικνυουν ενω μπορεις σε ιδιες τιμες με windows phone να αγορασεις redmi note2/3 που τρεχουν νερακι.

Γ)Τα windows phone εχουν λιγοτερες επιλογες σαν λογισμικο απο τα αντιστοιχα ios ή android.Κατα καιρους μαλιστα εχουν φοβερα bugs οπως εκεινο με το storage που αχρηστευε την συσκευη χωρις hard reset.

Δ) δεν υπαρχει ενοποιηση αν δεν τρεχει .exe εφαρμογες το κινητο. Ειναι marketing pr απο εποχη windows phone 8

E)δεν υπαρχουν αρκετες εφαρμογες στο  store.Οσες υπαρχουν ειναι χειροτερες απο αλλου και τελος καινουργια κινητα με 512 mb ram δεν μπορουσαν απο το πρωτο χρονο να τις τρεξουν ολες οπως πιθανον θα συμβει συντομα και με οσα πουλαει με 1 gb.

προσωπικα για εμενα ios > android >> windows phone. Απο εκει και περα ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη απλα το θεμα ειναι να μπορει να την στηριζει λογικα.

Δημοσ.

H συγκεκριμένγη απάντηση, ταιριάζει και σε άρθρο για WP και για IOS αλλά και για Android. Οπότε δε μπορείς να πεις ότι μία συγκεκριμένη ομάδα έχει άδικο, όταν από όλες τις μεριές γίνεται το ίδιο.

γιατί αν μια πατάτα την αναπαράξουν όλοι θα σταματήσει να είναι πατάτα; φυσικά και όποιος ακολουθεί τέτοιες λογικές είναι foul.

Πλάκα κάνεις?? Εδώ υπάρχουν συγκεκριμένοι χρήστες που συστηματικά γυρνάνε τα θέματα σε off topic flames. Αν θέλεις να σου πω μερικούς... που τείνω να καταλήξω ότι μάλλον έχουν μετοχές -ή άλλου είδους σχέση- με android εταιρίες...

Και μια που το συζητάμε...

Εσύ θα πάρεις Marshmallow?

ε ας κράζουν όσο θέλουν τι σε πειράζει εσένα κουμάντο στη τσέπη σου δε κάνει κανεις. Δεν είναι πως είμαστε και στο amazon και τρολλάρουμε τα reviews. :P

δεν έχω android με ένα lumia 1520 είμαι αλλά το σκέφτομαι σοβαρά το επόμενο να είναι android.

Δημοσ.

Α)H microsoft κραταει τις τιμες χαμηλα γιατι δεν πουλαει αν μπορουσε θα εκανε οτι κανει και αλλου.

Β)Ειναι εικασια οτι το android θελει καλυτερο hw για να τρεξει σωστα.Κινητα οπως moto g το αποδεικνυουν ενω μπορεις σε ιδιες τιμες με windows phone να αγορασεις redmi note2/3 που τρεχουν νερακι.

Γ)Τα windows phone εχουν λιγοτερες επιλογες σαν λογισμικο απο τα αντιστοιχα ios ή android.Κατα καιρους μαλιστα εχουν φοβερα bugs οπως εκεινο με το storage που αχρηστευε την συσκευη χωρις hard reset.

Δ) δεν υπαρχει ενοποιηση αν δεν τρεχει .exe εφαρμογες το κινητο. Ειναι marketing pr απο εποχη windows phone 8

E)δεν υπαρχουν αρκετες εφαρμογες στο  store.Οσες υπαρχουν ειναι χειροτερες απο αλλου και τελος καινουργια κινητα με 512 mb ram δεν μπορουσαν απο το πρωτο χρονο να τις τρεξουν ολες οπως πιθανον θα συμβει συντομα και με οσα πουλαει με 1 gb.

1)Η Microsoft ανέκαθεν ήταν εταιρία λογισμικού, εκεί στοχεύει πιο πολύ, όχι στο HW τμήμα της. 

2)Το ότι το Android θέλει καλό HW  δεν είναι μύθος, και δεν ισχύει μόνο στο Android, αλλά και στο IOS και στα WP....πάρε παράδειγμα τα PC, καθώς όλα τα προγράμμα γίνονται πιο απαιτητικά χρόνο με το χρόνο, πόσο μάλλον τα OSes.

3)Πιο storage bug λες, γιατί εγώ θυμάμαι το άλλο με τη μαύρη οθόνη και τη κάμερα που δεν άνοιγε.

4)Υπάρχει ανωποίηση καθώς ο πυρήνας των λειτουργικώς είναι ίδιος.

Δημοσ.

Α)Αυτές είναι δικές σου εικασίες. Δεν ξέρεις αν και πώς θέλει να αγοράσει market share και πώς σκοπεύει να πλασαριστεί.

Β) Δεν είναι εικασία. Εϊναι η πραγματικότητα, που ξεκινάει από τον πυρήνα του. Είναι λειτουργικό εκ μεταφοράς, οπότε έχει μια σειρά ζητήματα -όπως η διαχείριση της ram- που δεν λύνονται. Στη θέση σου θα προβληματιζόμουν πώς ένα λειτουργικό με βάση το linux τρώει ατελείωτους πόρους μιας συσκευής.

Γ)Εντάξει είναι αστείο να μιλάς για bugs. Το μέσο τηλέφωνο με android είναι απλώς δυσλειτουργικό στα όρια της κακοπιστίας. Το memory & battery drain είναι σύνηθες, όπως και τα ατελείωτα κολλήματα του dialer και της σύνδεσης με το δίκτυο -και δεν μιλάμε για συσκευές με gingerbread...

Δ) Δεν είπα ότι υπάρχει ενοποίηση. Απάντησα στο ότι η M$ δεν ξέρει τι θέλει. Για την M$ ο μόνος δρόμος είναι η ενοποίηση, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να ανταγωνιστεί κυρίως το ios στο επίπεδο των εφαρμογών και του συνόλου της εμπειρίας του χρήστη. Επειδή λοιπόν θα κινδυνεύσει σοβαρά χωρίς mobile συσκευές το ζήτημα της ενοποίησης θα προχωρήσει...

Ε)Πράγματι δεν υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στο store όπως για να είμαστε δίκαιοι για αυτό ευθύνη έχουν κυρίως οι developers αλλά και η M$ που δεν δίνει κίνητρα στην πλατφόρμα... Μάλλον πιστεύει ότι με την ενοποίηση θα λυθεί μεγάλο μέρος των προβλημάτων της. Το τι θα γίνει τελικά θα το γράψει η ιστορία...

Δεν μου απάντησες όμως... θα πάρεις Marshmallow?

Δημοσ.

γιατί αν μια πατάτα την αναπαράξουν όλοι θα σταματήσει να είναι πατάτα; φυσικά και όποιος ακολουθεί τέτοιες λογικές είναι foul.

ε ας κράζουν όσο θέλουν τι σε πειράζει εσένα κουμάντο στη τσέπη σου δε κάνει κανεις. Δεν είναι πως είμαστε και στο amazon και τρολλάρουμε τα reviews. :P

δεν έχω android με ένα lumia 1520 είμαι αλλά το σκέφτομαι σοβαρά το επόμενο να είναι android.

Τότε πούλα το και πάρε Android, τόσο απλό.

Δημοσ.

Τότε πούλα το και πάρε Android, τόσο απλό.

Δεν έχω κάποιο παράπονο με το κινητό απλά μου αρέσει περισσότερο η φιλοσοφία του android για να μη παρεξηγούμαι. Δεν θα το πούλαγα για δικούς μου λόγους.

Δημοσ.

Προχτές έστειλα το G3 μου για επισκευή ρωγμής μικροφώνου στην LG και χρησιμοποιώ ένα Lumia 635.

Έγινα και insider ώστε να κατεβάσω την 10αρα

1ον.το τηλέφωνο έχει 500mb ram και την rom την τρέχει ομαλά αλλά μέχρι εκεί.

Ο browser τρέχει μόνο τις light σελίδες και στις βαριές τρώει fc.Το ίδιο συνέβαινε και στην 8.1 οπότε windows phone μόνο με 1gb ram και πάνω και πάλι δεν ξέρω τι επιδόσεις θα έχει

2ον.Δεν υπάρχουν εφαρμογές και οταν λέω δεν υπάρχουνε εννοώ δεν υπάρχουν και το πληκτρολόγιο είναι δύστροπο

3ον. Νομίζω ότι με πιάσει κατάθλιψη αν συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτό το

interface

4ον.Θελω το G3 μου γρήγορα να γυρίσει πίσω και υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω windows phone

• Like 4
Δημοσ.

Προχτές έστειλα το G3 μου για επισκευή ρωγμής μικροφώνου στην LG και χρησιμοποιώ ένα Lumia 635.

Ο browser τρέχει μόνο τις light σελίδες και στις βαριές τρώει fc.Το ίδιο συνέβαινε και στην 8.1 οπότε windows phone μόνο με 1gb ram και πάνω και πάλι δεν ξέρω τι επιδόσεις θα έχει

2ον.Δεν υπάρχουν εφαρμογές και οταν λέω δεν υπάρχουνε εννοώ δεν υπάρχουν και το πληκτρολόγιο είναι δύστροπο

interface

4ον.Θελω το G3 μου γρήγορα να γυρίσει πίσω και υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω windows phone

ΟΚ  :mellow:

Δημοσ.

interface

δεν ανοιγει ο browser σε βαριες σελιδες ενω μετα σου λενε τρεχουν νερακι και για ενοποιηση χωρις exe εφαρμογες.

Δημοσ.

Microsoft ειναι αυτή, μετά τα windows millenium edition για όλα την έχω ικανή..

μετα τα 98 και 98SE εβαλες τα ME και δεν ειδες μια μικρη εστω διαφωρα εσυ ε? δλδ τι να πει το android και το ios...αν το παμε ετσι σκεφτειτε τι γραφεται πριν πατησετε το (Απαντηση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...