Προς το περιεχόμενο

Ταμπλετ για μαμά!!

Nikos0002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας οπως λέει και ο τίτλος θέλω ένα ταμπλέτακι για την μητέρα..Χρήση κανα παιχνιδάκι οπως candy crush..και ιντερνετ για καμιά συνταγή μαγειρικής..Είμαι 15 οπότε δεν μπορώ να διάθεσω πολλά χρηματάκια λεω περίπου 100..καλη χρόνια ☺

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήρα της δικιάς μου μαμάς πριν από κάνα μήνα αυτό.

Σε σχέση με αυτό που είχαμε πάρει περίπου 2 χρόνια πριν στην ίδια τιμή, είναι άξια αναβάθμιση.

Η οθόνη δίνει ρέστα και κολλάει λιγότερο.

Για mails/browsing/toilet gaming αξίζει με το παραπάνω, και είναι και επώνυμο.

Ευχαριστώ παιδιά πηρα αυτό απο το media markt..μακάρι να μπορούσα να της πάρω πιο καλό γιατί μου πήρε το s6 πριν κανα μηνα..Αλλα για την δουλειά πουβτο θέλει λογικά θα κάνει

Ευχαριστώ παιδιά πηρα αυτό απο το media markt..μακάρι να μπορούσα να της πάρω πιο καλό γιατί μου πήρε το s6 πριν κανα μηνα..Αλλα για την δουλειά πουβτο θέλει λογικά θα κάνει

θα ηταν overkill ενα κανο tablet για την χρηση που το θελουν.δεν θα καταλαβει καν την διαφορα.οποτε ας ξεκινησει με αυτο και αν αργοτερα κολλησει και ανεβουν οι απαιτησεις το βλεπεις.

• Like 1

Καλύτερα να πήγαινες σε οκτώ ιντσών...,s6;;; Αυτά είναι...μπράβο!

τι 7 inches τι 8 μικρη διαφορα.Μπορει καν να μην αρεσει στην μαμα να ασχοληθει οποτε δεν αξιζει να δωσει και πολλα λεφτα.δεν θα καταλαβει διαφορα στην παρουσα φαση μεταξυ γρηγορου και αργου tablet ή 7 inches ή 8 inches.αν δει οτι της αρεσει μετα σιγα σιγα μπορει να παει σε πιο συγκεκριμενο.αλλα σηνηθως οι περισσοτερες μαναδες το θελουν για καμια συνταγη για κανα απλο ιντερνετ και κανα παιχνιδι απο τα κλασικα της πλακας candy crash πως λεγονται αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ Καλά τα λέει.

Αν δεν κολλάει το γιουτούμπ και παίζει το φατσοβιβλίο δεν υπάρχουν παράπονα και ούτε λόγοι να πάρεις ακριβότερο.
Καλύτερα αυτό τώρα και ένα καινούριο στα ίδια λεφτά μετά απο ~2 χρόνια που θα λήξει η εγγύηση και η μπαταρία θα έχει ψιλοπεθάνει, παρά ακριβό από τώρα.
Μέχρι τότε θα ξέρετε και οι 2 τι θέλει/χρειάζεται, όσο ανεβαίνουν οι απαιτήσεις με τη συνήθεια και τις γνώσεις.

Επεξ/σία από SouLSLayeR

αλλωστε μια μαμα δεν θα κανει ποτε100 πραγματα ταυτοχρονα για να κολλησει.εδω αμα crasharei καθεται και το κοιταει μεχρι να γυρισεις σπιτι και να σου πει.μου βγαλε αυτο τι κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...