vasilissouvlaki Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για android που να κάνει τη γραμμή να μην μπορεί να κουνήσει?
Beerloah Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, Postάρεις σε λάθος κατηγορία, η σωστή είναι η: Mobile Software. 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Πχ σαν να μπαίνεις στο youtube και να κολλάει.
Beerloah Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αγαπητέ, Δεν είσαι καθόλου ξεκάθαρος στην υποβολή του ερωτήματός σου και στην τεκμηρίωση αυτού. Μας βάζεις δηλαδή, με την καλή έννοια του όρου, να μαντέψουμε. Εννοείς αν γίνεται να μην κολλάει το κινητό σου στο YouTube, με την βοήθεια κάποιας εφαρμογής; Αν ναι, τότε η απάντηση είναι όχι, δεν γίνεται. Καμία εφαρμογή δεν μπορεί να υποκαταστήσει τις ικανότητες ενός smartphone, σε αυτό το επίπεδο.
vasilissouvlaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πχ θα μπει κάποιος στο ίντερνετ μου και θα βλέπει youtube και να έχω ενα πρόγραμμα που να το ανοίγω και να κολλάει το ίντερνετ και να μην μπορεί να δει ανθρώπινα.
carrypizza Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ξερω μια που μπλοκαρει το internet αλλα θελει root και ειναι παρανομη αν το κανεις σε δημοσιο χωρο
GiwrgosP- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ξερω μια που μπλοκαρει το internet αλλα θελει root και ειναι παρανομη αν το κανεις σε δημοσιο χωρο Για το wifikill λες;
carrypizza Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αχχ να μην ηθελε ρουτ.... lg εχεις κανεις root και δεν το καταλαβαινει κανεις
GiwrgosP- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 G4 αλλα μηπως δεν ειμαστε στο καταλληλο θεμα;; Αν γνωριζεις στειλε μου p.m.
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει αν εχεις το Η815 και την εκδοση V20a με ξεκλειδωτο bootloader
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα