Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ψάχνω αυτό που λέει ο τίτλος. Αν είναι και dual sim ακόμα καλύτερα

Έχω δει τα

Xiaomi Redmi Note 3 Prime
Asus Zenfone 2

Κλείνω προς το Xiaomi.

Απο θέμα ROM ποιό είναι καλύτερο και πιο αναβαθμίσιμο
Κάτι άλλο που θα προτείνατε σε αυτά τα λεφτά;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Aπο αποψεις ρομ το redmi note 3 ακομα δν εχουν βγει "καλες" εχει μονο την αγγλοκινεζικη αμα δν κανω λαθος αλλα αργα η γρηγορα θα βγουν και η "Ελληνικη"!
Περιμενε λιγο καιρο να εισαι σιγουρος και τσιμπα το xiaomi και εγω προς αυτο θα σ ελεγα να κινηθεις

Δημοσ.

Aπο αποψεις ρομ το redmi note 3 ακομα δν εχουν βγει "καλες" εχει μονο την αγγλοκινεζικη αμα δν κανω λαθος αλλα αργα η γρηγορα θα βγουν και η "Ελληνικη"!

Αν παρει την International εκδοση εχει ελληνικα μεσα.

Αλλα και τα παιδια του Xiaomi-Miui Hellas εχουν βγαλει την πληρη ελληνικη αναβαθμισει στα Xiaomi απο την International που τους αξιζει ενα μπραβο.

Δημοσ.

Αν παρει την International εκδοση εχει ελληνικα μεσα.

Αλλα και τα παιδια του Xiaomi-Miui Hellas εχουν βγαλει την πληρη ελληνικη αναβαθμισει στα Xiaomi απο την International που τους αξιζει ενα μπραβο.

Nαι αλλα ακομα ο τροπος που κανεις unlock τν bootloader ειναι αναμφιβολος!

Πολλοι εχουν προβληματα (απο οτι διαβαζω στο διπλανο φορουμ) και οι πιο πολλοι προτινουν υπομονη ακομα και οτι δν αξιζει να μπει η Ελληνικη αλλα η international εκδοση (η ακομα κλτρη να μεινεις μ την κινεζικη αμα δν εχεις προβλημα με ελληνικο μενου κτλ)

Δημοσ.

Nαι αλλα ακομα ο τροπος που κανεις unlock τν bootloader ειναι αναμφιβολος!

Πολλοι εχουν προβληματα (απο οτι διαβαζω στο διπλανο φορουμ) και οι πιο πολλοι προτινουν υπομονη ακομα και οτι δν αξιζει να μπει η Ελληνικη αλλα η international εκδοση (η ακομα κλτρη να μεινεις μ την κινεζικη αμα δν εχεις προβλημα με ελληνικο μενου κτλ)

Ναι το ξερω οτι η Ελληνικη δεν ρουταρεται μονο η International.

Γιατι ομως να γινουν ολα αυτα?

Αν παρεις ενα καινουριο κινητο γιατι να το ρουταρης και να το σκαλησης!

Το περνεις για να το χαρεις 1-2 χρονια και μετα καντο οτι θες.

• Like 1
Δημοσ.

Το Asus στα 2.3 με 4gb ram συγκρίνεται άνετα με πολλές ναυαρχίδες πάντως. Το μόνο που με χαλάει είναι πως η μέγιστη φωτεινότητα του δεν μου αρκεί.

Δημοσ.

Το Asus στα 2.3 με 4gb ram συγκρίνεται άνετα με πολλές ναυαρχίδες πάντως. Το μόνο που με χαλάει είναι πως η μέγιστη φωτεινότητα του δεν μου αρκεί.

Δεν εχει και καλο support
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει και καλο support

Service? Xda? Official? Σε service και official έχει πάντως. Το έχει ο δικός μου, γι' αυτό. Για xda δεν γνωρίζω

Δημοσ.

Service? Xda? Official? Σε service και official έχει πάντως. Το έχει ο δικός μου, γι' αυτό. Για xda δεν γνωρίζω

Αναβαθμισεις ομως.....
Δημοσ.

Αναβαθμισεις ομως.....

Πήρε την τρίτη σήμερα. Κοίτα, το κινητό πάει σφαίρα. Τώρα όποιος θέλει να πειραματιστεί υπάρχει το xda.. Official το κινητό είναι μια χαρά και ότι bugs υπήρχαν έχουν διορθωθεί. Δε μένει στον πάγκο

Δημοσ.

Πήρε την τρίτη σήμερα. Κοίτα, το κινητό πάει σφαίρα. Τώρα όποιος θέλει να πειραματιστεί υπάρχει το xda.. Official το κινητό είναι μια χαρά και ότι bugs υπήρχαν έχουν διορθωθεί. Δε μένει στον πάγκο

Ο καθε ενας εχει την δικια του γνωμη και ειναι σεβαστη.

Εγω παντως δεν το βαζω στο παγκο αλλα στον "παγο"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...