Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το πιο βασικο το παιχνιδι ειναι γνησιο η απο τον θειο ? δοκιμασε και αλλα παιχνιδια να δεις αν εχεις ιδια συμπεριφορα
Houzouris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αν και μετά απο καιρό .... Η κάρτα έγινε τράμπα με την 280Α φίλου για δοκιμές Η δική μου κάρτα δοκιμάστηκε στο shadow of mordor και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα Την 280Α την έτρεξα στο παιχνίδι που βλέπετε στις αρχικές εικονες και δεν έκανε το παραμικρό κιχ απο θέματα γραφικών Εννοείται πως η δοκιμή έγινε στα ίδια settings με την 380 Στο benchmark valley η 280 πάντως βγάζει κοντά 2 fps πάνω απο την 380 αλλα δεν ξέρω αν αυτο σημαίνει κάτι Ειλικρινά δεν μπορω να καταλάβω τι συμβαίνει Το παιχνίδι είναι αγορασμένο κανονικά απο κατάστημα Συνοψίζοντας ... η 280 τρέχει χωρις πρόβλημα το παιχνίδι αλλα η 380 που ουσιαστικά βγάζει πρόβλημα στο ίδιο παιχνίδι τρέχει χωρις κανένα πρόβλημα το shadow of mordor που το θεωρώ βαρύτερο σε γραφικά Βγάζετε άκρη ?
**G** Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Εγώ θα έκανα ένα μικρό underclock την κάρτα, γιατί βοηθάει σε διάφορα πράματα (δε λέω να την έχεις μόνιμα underclocked εννοείται). Ρίχνει τη θερμοκρασία και την ισχύ οπότε μπορείς να αποκλείσεις ενδεχομένως τροφοδοτικό και εξαερισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα