Houzouris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά ... Θέλω να μοιραστώ, ένα πρόβλημα που έχω στο καινούριο μου pc, που μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει που οφείλεται. Κατα τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, του total war attila για την ακρίβεια, ένα μαύρο κύμα σαν pixels καλύπτει τη ''θάλασσα'' να το πω έτσι του παιχνιδιού και μέρη απο τη ξηρά. Το μηχάνημα παρόλο που είναι αρκετά καλό, δεν έχω τέρμα τα γραφικά και μου φαίνεται πολύ παραξενο, για το που οφείλεται αυτό Παρακάτω, παραθέτω τις εικόνες, με το πρόβλημα και τις ρυθμίσεις γραφικών αντίστοιχα Όσο για το μηχάνημα είναι το εξής : FX 8350 GIGABYTE 990FXA UD5 (ΜΗΤΡΙΚΗ) CORSAIR RAM 2X4GB CL8 SAPPHIRE R9 380v2 OC 4GB Δεν νομίζω αυτό το pc να χει πρόβλημα στο να αποδώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι γι αυτο και ρωτω να δω τι μπορεί να φταίει Έτρεξα τη κάρτα με το unigine valley να δω τίποτα και εκεί ... αλλά νορμαλ
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε και αλλο παιχνίδι να δεις αν το κάνει και εκει και δοκίμασε και χαμηλότερα τα γραφικά , επισης σιγουρέψου οτι εχεις τους τελευταίους drivers
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 αν εχεις crimson drivers,δοκιμασε να τους βγαλεις και να περασεις τους 15.11.1 2
Houzouris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 και με τους 15.11 το έκανε και τώρα με τους 15.12 .... Απ οτι παρατήρησα το κάνει όταν αρχιζει να ζορίζεται η κάρτα δλδ οταν ακουω τους ανεμιστήρες να τρέχουν παραπάνω ... Θερμοκρασίες πάνω απο το utility δεν είδα ανεβασμένες ... δεν ξεπερνάει τους 53-55 βαθμούς .. και μόνο μια φορά είδα 61 :/ Η κάρτα δεν είναι ουτε ενος μηνός αγορασμένη καινούρια απο το πλαίσιο Κατέβασα το νερό στο performance .. έβγαλα και το SSAO αλλά πάλι και τη μαυρίλα αυτη να μη κάνει βγάζει στιγμιαία χρώματα πάνω στο νερό ( κοκκινο πρασινα ροζ κλπ ) που σημαίνει οτι συνεχίζει να ζορίζεται
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 και με τους 15.11 το έκανε και τώρα με τους 15.12 .... Απ οτι παρατήρησα το κάνει όταν αρχιζει να ζορίζεται η κάρτα δλδ οταν ακουω τους ανεμιστήρες να τρέχουν παραπάνω ... Θερμοκρασίες πάνω απο το utility δεν είδα ανεβασμένες ... δεν ξεπερνάει τους 53-55 βαθμούς .. και μόνο μια φορά είδα 61 :/ Η κάρτα δεν είναι ουτε ενος μηνός αγορασμένη καινούρια απο το πλαίσιο Κατέβασα το νερό στο performance .. έβγαλα και το SSAO αλλά πάλι και τη μαυρίλα αυτη να μη κάνει βγάζει στιγμιαία χρώματα πάνω στο νερό ( κοκκινο πρασινα ροζ κλπ ) που σημαίνει οτι συνεχίζει να ζορίζεται κατέβασε το valley benchmark,εαν σου κάνει τα ιδια ειναι πρόβλημα της κάρτας.
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε την αν μπορείς και σε καποιο αλλο παιχνίδι να έχουμε καλύτερη εικόνα
Houzouris Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Με το valley benchmark δεν έβγαλε πρόβλημα ... έβγαλε κανονικό αποτέλεσμα εκτός απο μια στιγμή που φάνηκαν 2 γραμμές αστραπιαία και τέλος Άλλο παιχνίδι δυστηχώς με βαριά γραφικά δεν έχω ευκαιρο ... εχω πιο light πχ το μάνατζερ και το cs go αλλά δεν νομίζω να βγάλει κάποιο πρόβλημα εκει καθώς δεν πιέζεται η κάρτα σε αυτά
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) κατεβασε το rainbow six siege μικρο σε μεγεθος ισα ισα να το τεσταρεις.,.. ερωτηση...βλεπω οτι στα options του game εμφανιζει την καρτα με 3gb... υπαρχει r9 380 με Vram 3gb? αν εχεις την toxic nitro 380 4gb v2 που εχει 296 ευρω στο πλαισιο,αυτη εχω και εγω απο τα χριστουγεννα και δεν αντιμετωπιζω κανενα θεμα,.. αν ειναι πηγαινετε την πισω για doa Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2016 από Tzini_Gr
Houzouris Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Τζινι έχουμε πανοιμοιότυπο σύστημα με διαφορές πιο πολύ στις εκδόσεις .. Η R9 380 4gb version 2 sapphire ειναι νιτρο όχι toxic ... η τελευταία toxic αν θυμάμαι καλά είναι η 270χ με το triple fan GPU: Sapphire VGA R9 380v2 Nitro Dual OC ... Με τη περιγραφή πάντως της κάρτας σου έχουμε ακριβώς την ιδια .. αλλα ειναι νιτρο οχι τοξικ Οχι 380 με 3gb δεν υπάρχει .. 3gb έβγαινε η 280χ .... Έχει πιο βαρια γραφικά απο το cs go ?? να δοκιμάσω στο cs go να δω ? ΕDIT: και τι doa ρε παιδιά θα κάνει το πλαίσιο ??? με το unigine valley benchmark ?? ούτε 10 λεπτά ?? και να μου πουν απο εμας είναι οκ ?? επειδή τρέχει ενα free προγραμμα ?? 1
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ναι σρυ nitro ηθελα να πω..αυτην εχω.. οπως ειπα εμενα μου φαινεται περιεργο που στην εικονα σου λεει οτι η καρτα εχει 3gb.... πες τους οτι οτι προγραμμα τεστερ και να βαλεις και game σου βγαζει αυτο το θεμα και στο κατω κατω πηγαινε με το pc πες στο παλικαρι ''να στο συνδεσω να δεις τι βγαζει ισως κανω εγω καποιος λαθος''
Houzouris Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Στο λογισμικο θα τα ρίξουν ολα λόγω γνησιότητας ... γιατί και στην υποστήριξη αυτο με ειπαν ότι θα έκανα κάποιο λάθος όταν περασα τα windows κατα 90% ... Όντως μόλις το παρατήρησα και γω ότι λέει 3gb Η λύση τους ειμαι σχεδον σίγουρος ότι θα ναι να αγοράσω τα windows και να μου τα περάσουν αυτοί ... δλδ να δώσω κάνα 150αρι λες και θα δω διαφορά ... αυτο ειναι παράλογο Aπο θερμοκρασίες τζινι σε extreme graphics πως είσαι ?? πας και συ γυρω στα 55-60 ?? τα φανάκια τα ακούς να τρέχουν δυνατά ? 1
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 οχι,πες οτι τα εχεις αυθεντικα και το cd δν το εχεις..αυτοι δεν μπορουν να δουν αν ειναι οντως αυθεντικα την στιγμη που τα εχεις κρακαρισμενα...δες γενικα στις ρυθμισεις των windows,σου αναγνωριζει 4gb ή 3gb.. οπως το πες...σε γραφικα φουλ π.χ. στο syndicate εκτος απο το φιλτρο που το εχω fxaa πανω απο 62 βαθμους δν εχει παει... δεν μπορω να πω οτι ακουγονται πολυ δυνατα.. Υ.Γ.πες του μαστορα δεν ειμαι χθεσινος,και αλλες καρτες εχουν περασει απο τα χερια μου και δεν ειχα τετοιο θεμα οποτε ασχολησου λιγο με σοβαροτητα 1
Houzouris Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Koιτα το total war γενικα έχει πολυ κακο optimization απο την εταιρεία και ειναι πιο πολυ φτιαγμένο για ιντελ μηχανηματα core to core game ... γι αυτο σε διαφορα σχόλια που διάβασα ο κόσμος εχει θέμα με τα fps οι amd χρηστες περιμένουν πατσ απο την εταιρεία αλλά ..... που να βγεις στη μουρη της ιντελ Όσο για το θόρυβο ... είμαι λιγο νευρικός και με ενοχλεί να ακουγονται τα φανάκια γι αυτο μάλλον ειναι υποκειμενικό Αυτό με τα windows δεν το ξερα, νόμιζα ότι αν το σκαλίζαν θα το ανακαλύπταν και μετά αντε να βρεις το δικιο σου Στα windows που παω να δω gb ?? 1
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ελα ρε μαν τι να σου πουν και τι να βρεις το δικιο σου; καρτα πηρες απο το πλαισιο οχι πυργο που ειναι εντος εγγυηση δοκιμασε και αλλα gamez βαρια αλλιως ακρη δεν θα βρεις και ασε τα cs και τετριςεπιφανει εργασιας--screen resolution--advanced settings οριστε και φωτο
Alex21121988 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε αλλά games, δεν μπορεί κανείς εδώ να βγάλει συμπέρασμα και να σου δώσει λύση επειδή στο κάνει σε ένα game. Καλό θα είναι να κάνεις ένα clean install τους drivers με ddu και ξανά δοκιμή. Σαν τελευταία λύση κάνεις format και δοκιμάζεις σε clean os ή πας στην κάρτα σου σε κανέναν φίλο και βλέπεις αν κάνει τα ίδια στο δικό του σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα