nikolas gamer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Γειαα σας καλή πρωτοχρονιά !Θα ήθελα να μάθω ποτέ πρόκειται να κυκλοφορίσει το huawei mate 8 λόγο του ότι έχω εντυπωσιαστεί ;Επίσης ποια έκδοση να προτιμήσω ;Και σε τη τιμές θα κυκλοφορίσει και αν θα πέσει η τιμή τ μετα από κανα μήνα ...
Beerloah Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Η κυκλοφορία του, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός του 2016 (παγκοσμίως). Όσο για τις εκδόσεις, οποιαδήποτε από τις δύο και αν επιλέξεις, θα είσαι ευχαριστημένος.
nikolas gamer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Σε τη τιμή περίπου ?Είδα το Μπεστ πραις και 890€ υπερβολικά μ φαίνονται
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Εγω το βρηκα στα $599.99 το οποιο συνεπαγεται σε ευρω 552.47698 με την 32gb
splashboogie Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Γενικά επειδή είναι πλέον μια από τις κοινώς αποδεκτά ΚΟΡΥΦΑΙΑ σειρά, η τιμή δεν θα πέσει και πολύ. Τώρα οπως στα πιο πολλά αξίζει να περιμένεις κάνα 2μηνο και θα το πάρεις περίπου 450 με 500.
nikolas gamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πιστεύω αξίζει να περιμένω ....
Beerloah Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πιστεύω αξίζει να περιμένω .... Πράγματι ...
splashboogie Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πλάκα κανείς.. Ασφαλώς και αξίζει. Εγώ δεν ήξερα αν θέλω note 5 ή nexus6p και μετά κατεληξα, θα περιμένω το mate8.. Οπότε να ξέρεις θα περιμένουμε παρέα
nikolas gamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Έχω εντυπωσιάστει πραγματικά πιστεύω θα είσαι ισάξιο του νοτε5 αν και έχω την ιδέα ότι θα το ξεπεράσει κιόλας ..
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σας ζηλευω παιδια!! Θα περιμενετε αλλα θα παρετε κινηταρα ( με βαση το παλιο mate 7 κ τα σουπερ σπεκ που εχει το mate 8 ) Κ εγω αν ειχα λεφτα αναμεσα στο nexus 6p,mate 8 k Z5 premium θα ημουν ..
splashboogie Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σας ζηλευω παιδια!! Θα περιμενετε αλλα θα παρετε κινηταρα ( με βαση το παλιο mate 7 κ τα σουπερ σπεκ που εχει το mate 8 ) Κ εγω αν ειχα λεφτα αναμεσα στο nexus 6p,mate 8 k Z5 premium θα ημουν .. Είναι και 3 κινητήρες φιλέ έχεις απόλυτο δίκιο.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Είναι και 3 κινητήρες φιλέ έχεις απόλυτο δίκιο. Περιμενω να δω τι ψαρια πιανουν κ τα νεα windows phone κ ισως να εβαζα κ αυτα στην λιστα
splashboogie Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ποια νέα windows phone?? το 950 xl δεν πάει καθόλου καλά. Κανένας δεν το πρότεινε στα λεφτά του.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχω δει καποιο review κ δεν μπορω να ξερω ,τι εννοεις δεν πανε καλα;;στις πωλησεις η στις επιδοσεις ;; Εχουν βγαλει καποιο προβλημα;;
splashboogie Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ναι το store είναι σε ΠΟΛΥ κακή κατάσταση για τα λεφτά που ζητάνε. ΟΛΟΙ οι καλοί reviwers γραψανε ότι η εμπειρία χρήσης ήταν σαν να είναι beta version, αλλά δεν είναι. Ούτε ένας δε το πρότεινε, σε αυτά τα λεφτά πάντα μιλώντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα