zamora1963 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλη χρονιά. Μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί ο αφυγραντήρας delonghi dnc65 ενω δουλεύει για ένα χρονικό διάστημα ξαφνικά σταματάει και μπορεί μετά να τον ανοίγεις και να κλείνει σχεδόν αμέσως? Έχουν κάποιο εργοστασιακό πρόβλημα? Το έχω ακούσει απο πολλούς φίλους και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και στον αφυγραντήρα της πεθεράς μου. Μπορεί ξαφνικά να δουλέψει μερικές μέρες χωρίς πρόβλημα και αμεσως μετά να μην μπορεί να μείνει ανοιχτός ούτε 5 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο ο συγκεκριμένος αφυγραντήρας δεν είναι αξιόπιστος. Αν ξέρει κάποιος ας με ενημερώσει παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ.
original911 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ο δικός μου αφυγραντήρας κλείνει επειδή δεν υπάρχει άλλη υγρασία στον χώρο,αλλά δεν έχουμε την ίδια μάρκα.
argi73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 To Υγρόμετρο θα φταίει.. βρες που είναι και φισατο με κανένα σεσουαρ...
cpap2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Έβγαλες μήπως καμιά άκρη.Γιατί και εμένα κλείνει ξαφνικά, είτε είναι στο αυτόματο είτε στο ελάχιστο,είτε στο στέγνωμα ρούχων.Και δεν κλείνει απλά, είναι σαν να το βγάζει από το ρεύμα, γιατί όταν τον ξανά ανοίγεις είναι στο αυτόματο και στον ιονιστή (όπως όταν τον βγάζεις από την πρίζα- ρεύμα)
anandrouts Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Μήπως βρήκατε άκρη οι προλαλήσαντες; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2021 από anandrouts
Danii77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Στην δική μου περίπτωση έφταιγε ο αισθητήρας κίνησης είναι μια πλακέτα δίπλα από το υγρασιομετρο απλά επειδή δεν έβρισκα πλακέτα τον βραχικυκλωσα τώρα δουλεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα