vombida Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Εχω ενα HP Probook 450 και ο τεχνικος στη γειτονια που το πηγα μου ειπε πως ειναι βραχυκυκλωμενα τα shift και πρεπει να αντικατασταθει ολο το keyboard. Μου ειπαν 65€ μαζι με τα ανταλλακτικα. Ειναι καλα;
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 σε ebay Παιζει να το βρεις στην μιση τιμη αν μπορεις να το αλλαξεις εσυ που συνηθως δεν ειναι κατι δυσκολο.εδω οι τιμες. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xhp+probook+450+keyboard.TRS0&_nkw=hp+probook+450+keyboard&_sacat=0 χωρις frame κανει 10 λιρες μακρια απο τα 65 ευρω που θελει ο αλλος.
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αν δεις εδω http://www.amazon.com/replacement-keyboard-without-compatible-Probook/dp/B00P2DRZ1M εχει γυρω στα 32€... Προσθεσε εξοδα αποστολης και εργατικα και δεν εισαι μακρια.... Καλα ειναι,και δεν ειναι επιτρεπτο απο τους κανονες του φορουμ να ανεβαζεις το ιδιο θεμα δυο φορες... Ζητησε απο τους μοντ να κλεισει το ενα.... Καλη χρονια.. Τωρα ειδα οτι ηδη κλειδωσε το ενα
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ebay αν θελει φτηνο που εχουν και με 10 λιρες.το ενα θεμα το εκλεισα ηδη 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 τα ανταλλακτικά που σου είπε είναι απλά ένα πληκτρολόγιο. Δες εδώ ενδεικτικά άν δεν θες να παραγγείλεις απ'εξω http://www.rebootyourpc.gr/proionta-eshop/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-hp-probook-450-g0-g1-455-g1-470/ δες μόνο να είναι ίδιο χρώμα με το δικό σου άν είναι φωτιζόμενο κλπ στο σκρουτζ ενδεχομένως να βρεις και φθηνότερα.
vombida Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια και σορυ για το repost του topic αλλλα το ποσταρα απο το κινητο και ειχε κολλησει. Ειμαι σε διλλημα γιατι ενω με βαση το κοστος το keyboard (~30€απο Ελλαδα) δε μου φαινεται εξωφρενικο απο ebay το βρηκα 15€ και σκεφτομαι να μου το περασει ο ξαδερφος που ειναι ηλεκτρολογος & μηχ. η/υ...μαλλον θα τους προτεινω κανα 50αρι αλλιως το παιρνω για self service!
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ναι απο ελλαδα ειναι 30 ευρω αλλα παλι αυτος διπλη τιμη.απο εξωτερικο ειναι πολυ φτηνα και λιγο να πιανουν τα χερια σου το αλλαζεις.δεν χρειαζεται και πολυ χρονο για να αλλαξεις keyboard.ειλικρινα δεν θα εδινα ουτε 50 οταν θα μπορουσα να το εχω με 20.υπαρχουν μεχρι και service manual που λενε πως αλλαζεις keyboard με καθε λεπτομερεια.
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 απλα το μονο θεμα ειναι να αγορασεις απο ebay λογω capital controls που οκ υπαρχουν λυσεις.
vombida Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω πως μεσω paypal γινεται πλεον να αγορασεις. Αλλιως απο Ελλαδα εχεις απο καπου να προτεινεις; Ταιριαζουν και keyboard απο αλλα HP;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αυτό που σου έστειλα παραπάνω σου φάνηκε ακριβο?
vombida Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 40€ μαζι με την εργασια ειναι μια χαρα πιστευω. Νομιζα πως ηταν Αθηνα το μαγαζι αλλα τωρα προσεξα οτι το μαγαζι ειναι Σαλονικα, οποτε κομπλε το παω απο Δευτερα. Καλυτερα μου φαινεται απ'το να μπλεκω και με ebay και παραγγελιες.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω πως μεσω paypal γινεται πλεον να αγορασεις. Αλλιως απο Ελλαδα εχεις απο καπου να προτεινεις; Ταιριαζουν και keyboard απο αλλα HP; α.εγω δεν καταφερα να αγορασω απο Paypal παντως πριν 2 εβδομαδες. το καθε keyboard δεν ειναι για ενα μοντελο μονο. συνηθως θα δεις στην περιγραφη για ποια μοντελα κανει.εκει ειτε βαλεις το ενα μοντελο ειτε βαλεις το αλλο το ιδιο keyboard θα βγαλουν σαν αποτελεσμα.απο ελλαδα τωρα απο που βρεις αγοραζεις.ενα εξαρτημα ειναι.απλα δες τι Layout βγαζει.αν πχ θες ελληνικα θα ειναι πιο δυσκολο απο οτι να ειναι μονο us.προσοχη σε χωρες οπως γερμανια κτλ.εκει ειναι αλλιως τα γραμματα πχ αντι για qwerty καποιες χωρες εχουν qwertz,azerty ή δεν ξερω τι αλλο.δεν τα θυμαμαι. 40€ μαζι με την εργασια ειναι μια χαρα πιστευω. Νομιζα πως ηταν Αθηνα το μαγαζι αλλα τωρα προσεξα οτι το μαγαζι ειναι Σαλονικα, οποτε κομπλε το παω απο Δευτερα. Καλυτερα μου φαινεται απ'το να μπλεκω και με ebay και παραγγελιες. απλα απο το ebay θα μπορουσε να βγει 15 αλλα ναι πρεπει να τα κανεις ολα εσυ
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 α.εγω δεν καταφερα να αγορασω απο Paypal παντως πριν 2 εβδομαδες. το καθε keyboard δεν ειναι για ενα μοντελο μονο. συνηθως θα δεις στην περιγραφη για ποια μοντελα κανει.εκει ειτε βαλεις το ενα μοντελο ειτε βαλεις το αλλο το ιδιο keyboard θα βγαλουν σαν αποτελεσμα.απο ελλαδα τωρα απο που βρεις αγοραζεις.ενα εξαρτημα ειναι.απλα δες τι Layout βγαζει.αν πχ θες ελληνικα θα ειναι πιο δυσκολο απο οτι να ειναι μονο us.προσοχη σε χωρες οπως γερμανια κτλ.εκει ειναι αλλιως τα γραμματα πχ αντι για qwerty καποιες χωρες εχουν qwertz,azerty ή δεν ξερω τι αλλο.δεν τα θυμαμαι. απλα απο το ebay θα μπορουσε να βγει 15 αλλα ναι πρεπει να τα κανεις ολα εσυ Άν είναι scandinavian qwertz είτε uk qwerty, του δίνουν ελληνικά αυτοκόλλητα δωρεάν μαζί με το πληκτρολόγιο, οπότε δεν θα έχει θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα