Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα HP Probook 450 και ο τεχνικος στη γειτονια που το πηγα μου ειπε πως ειναι βραχυκυκλωμενα τα shift και πρεπει να αντικατασταθει ολο το keyboard.

Μου ειπαν 65€ μαζι με τα ανταλλακτικα. Ειναι καλα;

Δημοσ.

σε ebay Παιζει να το βρεις στην μιση τιμη αν μπορεις να το αλλαξεις εσυ που συνηθως δεν ειναι κατι δυσκολο.εδω οι τιμες.

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xhp+probook+450+keyboard.TRS0&_nkw=hp+probook+450+keyboard&_sacat=0

χωρις frame κανει 10 λιρες:P

μακρια απο τα 65 ευρω που θελει ο αλλος.

Δημοσ.

Αν δεις εδω http://www.amazon.com/replacement-keyboard-without-compatible-Probook/dp/B00P2DRZ1M

εχει γυρω στα 32€... Προσθεσε εξοδα αποστολης και εργατικα και δεν εισαι μακρια.... Καλα ειναι,και δεν ειναι επιτρεπτο απο τους κανονες του φορουμ να ανεβαζεις το ιδιο θεμα δυο φορες... Ζητησε απο τους μοντ να κλεισει το ενα.... Καλη χρονια.. Τωρα ειδα οτι ηδη κλειδωσε το ενα

Δημοσ.

τα ανταλλακτικά που σου είπε είναι απλά ένα πληκτρολόγιο. Δες εδώ ενδεικτικά άν δεν θες να παραγγείλεις απ'εξω

http://www.rebootyourpc.gr/proionta-eshop/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-hp-probook-450-g0-g1-455-g1-470/

δες μόνο να είναι ίδιο χρώμα με το δικό σου άν είναι φωτιζόμενο κλπ

στο σκρουτζ ενδεχομένως να βρεις και φθηνότερα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια και σορυ για το repost του topic αλλλα το ποσταρα απο το κινητο και ειχε κολλησει. Ειμαι σε διλλημα γιατι ενω με βαση το κοστος το keyboard (~30€απο Ελλαδα) δε μου φαινεται εξωφρενικο απο ebay το βρηκα 15€ και σκεφτομαι να μου το περασει ο ξαδερφος που ειναι ηλεκτρολογος & μηχ. η/υ...μαλλον θα τους προτεινω κανα 50αρι αλλιως το παιρνω για self service!

Δημοσ.

ναι απο ελλαδα ειναι 30 ευρω αλλα παλι αυτος διπλη τιμη.απο εξωτερικο ειναι πολυ φτηνα και λιγο να πιανουν τα χερια σου το αλλαζεις.δεν χρειαζεται και πολυ χρονο για να αλλαξεις keyboard.ειλικρινα δεν θα εδινα ουτε 50 οταν θα μπορουσα να το εχω με 20.υπαρχουν μεχρι και service manual που λενε πως αλλαζεις keyboard με καθε λεπτομερεια.

Δημοσ.

Νομιζω πως μεσω paypal γινεται πλεον να αγορασεις. Αλλιως απο Ελλαδα εχεις απο καπου να προτεινεις; Ταιριαζουν και keyboard απο αλλα HP;

Δημοσ.

Αυτό που σου έστειλα παραπάνω σου φάνηκε ακριβο?

Δημοσ.

40€ μαζι με την εργασια ειναι μια χαρα πιστευω. Νομιζα πως ηταν Αθηνα το μαγαζι αλλα τωρα προσεξα οτι το μαγαζι ειναι Σαλονικα, οποτε κομπλε το παω απο Δευτερα. Καλυτερα μου φαινεται απ'το να μπλεκω και με ebay και παραγγελιες.

Δημοσ.

Νομιζω πως μεσω paypal γινεται πλεον να αγορασεις. Αλλιως απο Ελλαδα εχεις απο καπου να προτεινεις; Ταιριαζουν και keyboard απο αλλα HP;

α.εγω δεν καταφερα να αγορασω απο Paypal παντως πριν 2 εβδομαδες.

το καθε keyboard δεν ειναι για ενα μοντελο μονο.

συνηθως θα δεις στην περιγραφη για ποια μοντελα κανει.εκει ειτε βαλεις το ενα μοντελο ειτε βαλεις το αλλο το ιδιο keyboard θα βγαλουν σαν αποτελεσμα.απο ελλαδα τωρα απο που βρεις αγοραζεις.ενα εξαρτημα ειναι.απλα δες τι Layout βγαζει.αν πχ θες ελληνικα θα ειναι πιο δυσκολο απο οτι να ειναι μονο us.προσοχη σε χωρες οπως γερμανια κτλ.εκει ειναι αλλιως τα γραμματα πχ αντι για qwerty καποιες χωρες εχουν qwertz,azerty ή δεν ξερω τι αλλο.δεν τα θυμαμαι.

40€ μαζι με την εργασια ειναι μια χαρα πιστευω. Νομιζα πως ηταν Αθηνα το μαγαζι αλλα τωρα προσεξα οτι το μαγαζι ειναι Σαλονικα, οποτε κομπλε το παω απο Δευτερα. Καλυτερα μου φαινεται απ'το να μπλεκω και με ebay και παραγγελιες.

απλα απο το ebay θα μπορουσε να βγει 15 αλλα ναι πρεπει να τα κανεις ολα εσυ

Δημοσ.

α.εγω δεν καταφερα να αγορασω απο Paypal παντως πριν 2 εβδομαδες.

το καθε keyboard δεν ειναι για ενα μοντελο μονο.

συνηθως θα δεις στην περιγραφη για ποια μοντελα κανει.εκει ειτε βαλεις το ενα μοντελο ειτε βαλεις το αλλο το ιδιο keyboard θα βγαλουν σαν αποτελεσμα.απο ελλαδα τωρα απο που βρεις αγοραζεις.ενα εξαρτημα ειναι.απλα δες τι Layout βγαζει.αν πχ θες ελληνικα θα ειναι πιο δυσκολο απο οτι να ειναι μονο us.προσοχη σε χωρες οπως γερμανια κτλ.εκει ειναι αλλιως τα γραμματα πχ αντι για qwerty καποιες χωρες εχουν qwertz,azerty ή δεν ξερω τι αλλο.δεν τα θυμαμαι.

απλα απο το ebay θα μπορουσε να βγει 15 αλλα ναι πρεπει να τα κανεις ολα εσυ

Άν είναι scandinavian qwertz είτε uk qwerty, του δίνουν ελληνικά αυτοκόλλητα δωρεάν μαζί με το πληκτρολόγιο, οπότε δεν θα έχει θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...