Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ulefone paris x κοιταζω κυριως που ειναι σε φαση presale..εχετε καποιο αλλο να προτεινετε?το πολυ μεχρι 5 ιντσες η κ μικροτερο!

Δημοσ.

Καλημερα και καλη χρονια.

Πες μας τη ζητας απο το κινητο εκτος τις ιντσες και ποσα λεφτα διαθετεις!

Δημοσ.

Μεσος χρηστης κ λιγο απ'ολα..browsing,apps,αμα τυχει κ κανα παιχνιδι να περναει η ωρα,αξιοπρεπης καμερα για καμοα φωτο οταν τυχει!απο καταστημα εδω κανα 2 κατοσταρικα απο κινα εκει λιγο πανω απο κατοσταρικο 120-130

Δημοσ.

Ειναι πολυ μεγαλα αυτα που προτεινετε θα προτιμουσα κατι μικροτερο..για την ακριβρεια κατι 4,5 4,7 καθονται κομπλε στο χερι αλλα κοιταω εστω κ 5αρι μαχ οσο πιο λεπτο γινεται!το meizu m2 ηταν μια καλη επιλογη που σχεδον ειχα καταληξει αλλα το flynote δν μου αρεσε ιδιαιτερα!

Δημοσ.

Ειναι πολυ μεγαλα αυτα που προτεινετε θα προτιμουσα κατι μικροτερο..για την ακριβρεια κατι 4,5 4,7 καθονται κομπλε στο χερι αλλα κοιταω εστω κ 5αρι μαχ οσο πιο λεπτο γινεται!το meizu m2 ηταν μια καλη επιλογη που σχεδον ειχα καταληξει αλλα το flynote δν μου αρεσε ιδιαιτερα!

Ε τοτε θα πας στο Xiaomi Mi4c
Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να πας στο J5.Τρομερη αυτονομια,καλη καμερα και ταχυτητατο.

Το μονο του κακο ειναι οτι δεν εχει notification led.

Δημοσ.

Ρε παιδια που ειδατε τρομερη ταχυτητα?
Εγω που το δουλεψα λιγο πολυ μ φανηκε απλα ΟΚ ενα midrange κινητο που ειχε τα laggakia του που και που!
Κ επισης το μεγαλο ατου του η οθονη εγω μειωνεκτιμα θα το ελεγα κλτρα! Κ εξηγω ειναι diamond patern οι Oled οθονες και πραγματικα στα ματια μου τα πιξελ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ! Κ αμα προσεξετε σε λευκο χρωμα ειδικα θα δεις η οθονη ειναι ολο μαυρες μαυρες κουκιδουλες που πραγματικα ειναι τοσο ενοχλητικο! Γνκα πιστευω οι lcd ειναι κλτρες οθονες ειδικα σε Midrange κατηγορια!

Δημοσ.

Βασικα αυτο που με χαλαει στο j5 ειναι οτι δν παιρνει dual sim..ουτε το τωρινο μου εχει αλλα μαλλον χρειαζεται καμια φορα!για το doogee y100 pro k to ulefone paris x τι γνωμη εχετε?αα κ για το ascend p8 lite

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να επανελθω αλλη μια στο θεμα μιας κ το υπαρχων κινητο μαλλον με εγκατελειψε οριστικα..απορριπτω το θεμα κινα πλεον γτ χρειαζομαι αμεσα συσκευη!

μαλλον θα παω προς media markt γτ βλεπω εχει ολα αυτα που κοιταζω 

http://www.mediamarkt.gr/mcs/productlist/_Smartphones,99452,397537.html?langId=-18&searchParams=&sort=price&view=&page=

δινω μεχρι 2 κατοσταρικα..κ κοιταζω meizu m2(160),huawei p8 lite(200),to zte blade ειδα(200)κ το galaxy j5!

τι να προτιμησω?

Δημοσ.

το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να πας κ να τα δεις απο κοντα το καθενα εχει τα +  και τα - του 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...