Typhoon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Freddy got fingered......αν & δεν θα έλεγα ότι δεν θα έπρεπε να γυριστεί ποτέ....εμένα με shockare η ανείπωτη βλακεία της!
NoD Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 dim_b : eidika to mila tis...gia mena itan megisti moufa...to eida kai sto cinema pana8ema me,telospantwn...gousta einai auta....Filika...
georgeadams Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Εμένα πάντως μου άρεσε (το "μίλα της"). Όπως είπες, γούστα είναι αυτά
Ashtaroth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 το η λίζα και όλοι οι άλλοι αυτή είναι ταινία χωρίς νόημα ασε που ειναι αντιγραφή απο το sex and the city
ThePatriot13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 episis na thimisw kathe amerikaniki klasiki malakia opws to "not another teen movie" alla kai to scary movie...eidika to 2! ...kai oles oi alles mikroparagwges pou exoun na kanoun me amerikaniko humour kyriws neolaias....
SupaCoopa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Καποιος προηγουμενως ειπε κατι κακο για τον Στηβεν Σιγκαλ. Θα ηθελα απλα να τον ενημερωσω οτι ο Στηβεν εχει μαθει το IP του και ολα τα υπολοιπα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα του και μολις γυρισει απο την Γιαπωνια θα τον επισκεπτει εκει που δεν τον περιμενει. Αφου του σκασει μια μπαλα του μπιλιαρδου (τυλιγμενη σε πετσετα κουζινας) μεσα στα δοντια, στη συνεχεια θα τον εκσφενδονισει πανω στο σκρινιο με τα καλα ποτηρια της μαμας του. Οταν παει να σηκωθει θα του φερει τον καναπε στο κεφαλι και οταν αυτος ψελισει τις λεξεις "katse re filarako na to sizitisoume, pareksigisi" θα του καρφωσει με μπαλτα το χερι στον τοιχο ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ. Να προσεχουμε λιγο τι λεμε, ετσι;
nikolaos_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δε συμφωνώ καθόλου με το topic "... δε θα έπρεπε να υπάρχουν" Ειδικά για το σινεμά, πρέπει να υπάρχουν τα πάντα. Λέω ειδικά διότι η αγορά του σινεμά λειτουργεί αρκετά άμεσα με τον κόσμο. (Ταινίες πάνε άπατες παρά την διαφήμιση τους, άρα δεν είναι τόσο χειραγωγημένο το κοινό του σινεμά)
The_Judas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δε συμφωνώ καθόλου με το topic "... δε θα έπρεπε να υπάρχουν" Ειδικά για το σινεμά, πρέπει να υπάρχουν τα πάντα. Λέω ειδικά διότι η αγορά του σινεμά λειτουργεί αρκετά άμεσα με τον κόσμο. (Ταινίες πάνε άπατες παρά την διαφήμιση τους, άρα δεν είναι τόσο χειραγωγημένο το κοινό του σινεμά) Διαφωνώ πλήρως , κάθε φορά που βγαίνει μια ταινία με καλή διαφήμιση πουλάει σαν τρελή άσχετα με το αν είναι καλή ή όχι. Γι'αυτό άλλωστε βλέπουμε συνέχεια αμερικανικές ταινίες ενώ οι υπόλοιπες δε φτάνουν όχι μόνο στα σινεμά αλλά ούτε καν στα video-club. Δεν πιστεύω να βλέπει κανείς π.χ ινδικές ή γαλλικές ταινίες γιατί αυτές έχουν σχεδόν μηδενική διαφήμιση. Δηλαδή έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε cinema = U.S πράγμα υπερβολικό , άσχετα αν η αμερικάνικη σχολή είναι πράγματι σημαντική.
ThePatriot13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 nikolaos_ wrote: Δε συμφωνώ καθόλου με το topic "... δε θα έπρεπε να υπάρχουν" Ειδικά για το σινεμά, πρέπει να υπάρχουν τα πάντα. Λέω ειδικά διότι η αγορά του σινεμά λειτουργεί αρκετά άμεσα με τον κόσμο. (Ταινίες πάνε άπατες παρά την διαφήμιση τους, άρα δεν είναι τόσο χειραγωγημένο το κοινό του σινεμά) ....ama de symfwneis katholou apla min kaneis post sto sygkekrimeno topic... den katalabainw ti logiki tou post sou...
nikolaos_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Εχεις δίκιο, βρισκόμουν σε άλλη διάθεση όταν έγραφα το ποστ και τώρα φαίνεται και σε μένα λίγο "κουλό". Βασικά το τόπικ "ταινίες που δε θα έπρεπε να υπάρχουν" με τρόμαξε με τη διατύπωσή του (μου θύμισε κάτι σε στυλ "βιβλία στην πυρά") ενώ εκ των υστέρων διαπιστώνω ότι απλά το τόπικ σήμαινε "ταινίες που δε σας άρεσαν καθόλου".
blackeye Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 judas i apantisi sou me vriskei kathola simfwnw..........................................kai eidika gia tin tainia LORD OF THE RINGS to 1o pira se dvd kai den to eida olo,me ksenerwse (To pira mono kai mono giati legane legane kai legane ti tainia,TAINIARA.....dwse diafimisi kai lew re gamwto toso kali tainia einai...........mpourde Yposimeiwsi:prwswpiki apopsi
Aias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 κακιστες ταινιες κατα την γνωμη μου: 1.Mars Attack 2.Η καταιγιδα 3.Time machine 4.Terminator 3 Περα απο το μαρς ατακ ολα τα αλλα τα ειδα σινεμα και ακομα κλαιω τα λεφτα μου
epote Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 ωραια...η επελαση των funboys ξανα! λιγο προσοχη παρακαλω γιατι ειναι καλο τοπικ αυτο ε οχι το mars atack δεν θα επρεπε να υπαρχει, θαυμα ηταν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.