Προς το περιεχόμενο

Tainies pou de tha eprepe na yparxoun!!

ThePatriot13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το Reloaded δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Δεν προσέφερε τίποτα στην σειρά... Για τον Patriot, αν ήμουν αμερικάνάκι θα μου άρεσε. Αλλά επειδή δεν είμαι, δέκα άτομα που την βλέπαμε σε DVD πετούσαμε μαξιλάρια στο PC όταν βούτηξε την σημαία και επέλαυνε... :evil:

Δημοσ.
Για τον Patriot, αν ήμουν αμερικάνάκι θα μου άρεσε. Αλλά επειδή δεν είμαι, δέκα άτομα που την βλέπαμε σε DVD πετούσαμε μαξιλάρια στο PC όταν βούτηξε την σημαία και επέλαυνε... :evil:

Δε νομίζεις ότι το ίδιο μπορεί να έκαναν τα Αμερικανάκια αν έβλεπαν μιά από τις ταινίες που προβάλει η Ελληνική τηλεόραση κάθε χρόνο την 25η Μαρτίου ή την 28η Οκτωβρίου;

Δημοσ.
όταν βούτηξε την σημαία και επέλαυνε...

SWSTOS...

Omws min kollas sto ti symbolizei i simaia para stin oli ypothesi kai ekseliksi...

San tainia tin brika poly kala skinothetimeni...

Και το Simone με τον Πατσίνο δεν έπρεπε να βγεί.

FRIKTOTATO!!

Δημοσ.
nai oso kollimenoi itan aftoi pou tha legane popo pire tin simaia allo toso omos isastan kai eseis me ta maksilaria...

Συμφωνώ μαζί σου, δεν το αρνήθηκα ποτέ μου. :D

Δε νομίζεις ότι το ίδιο μπορεί να έκαναν τα Αμερικανάκια αν έβλεπαν μιά από τις ταινίες που προβάλει η Ελληνική τηλεόραση κάθε χρόνο την 25η Μαρτίου ή την 28η Οκτωβρίου;

Πιθανόν.

Δημοσ.

Dyolf,symfwnw mazi sou dioti apla den evriska kati asteio.An den eimoun Ellinas isws na mou fainotan.As poume to gegonos

spoileraki mikroulioti

to spiti tous telika itan dipla sto spiti twn goniwn

end of spoileraki

den mou fanike katholou asteio afou symvainei se polles oikogeneies(an kai gia ton meso Amerikano pou thewrei oti i anexartisia exartatai apo to poses politeies ton xwrizoun me tous goneis tou-les kai exoun lepra oi anthrwpoi- tha itan tromera "mesogiaka grafiko")

Δημοσ.

The fast and the furious...

oute kan ekana ton kopo na to grapsw se cd...

eutuxws den ekana ton kopo na paw na to dw ston kinimatografo.. tsampa xronos..tsampa eksoda.

genikotera oles autes oi amerikaniles mou tin dinoune sta neura....

Δημοσ.

Αυτές οι 3 και μερικές ακόμη, είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Γιά κάθε μία που γράφεις θα μπορούσα να γράψω 20 που δε θα έπρεπε να υπάρχουν.

Δημοσ.

Double Dragon

Super Mario

Mortal Combat

γενικώς αν εξαιρέσεις το πρώτο Tomb Raider, όλες οι άλλες ταινίες που βασίζονταν σε βιντεοπαιχνίδι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...