dispi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 @akisgd μήπως είναι εύκολο να ανέβαζες το λίνκ από όπου παρήγγειλες ....
akisgd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εγώ παρήγγειλα αυτήν , τελικά είναι 1,80 πιο ακριβή, αλλά φαίνεται πολύ καλή. Αν ψάξεις υπάρχει ακριβώς ίδια αλλά από Κίνα γύρω στα 6-7 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Εγώ χαλάλησα 2-3 παραπάνω για πιο γρήγορη (θεωρητικά) αποστολή. 1
micahel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Έκανα σήμερα αλλαγή στα mediamarkt στο Περιστέρι. Τους είπα για 2 pixel ,τσέκαρε αν ανάβει και αν έχει καμιά γρατζουνιά και αμέσως μου έδωσε χαρτί για αλλαγή, έχουν πάνω από 20-30 κομμάτια πετάμενα σε καλάθι λες και είναι ντομάτες. Τεσπα, το καινούργιο μοιάζει να μην έχει κάτι, το έχω τσεκάρει κάμποσες φορές. Στην έκθεση εκεί έχουν και το tablet αναβαθμισμένο σε android 5, Μια χαρά πάει, άλλα εγώ δεν θα την κάνω ακόμα την αναβάθμιση.
hasiotis_john Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγώ παρήγγειλα αυτήν , τελικά είναι 1,80 πιο ακριβή, αλλά φαίνεται πολύ καλή. Αν ψάξεις υπάρχει ακριβώς ίδια αλλά από Κίνα γύρω στα 6-7 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Εγώ χαλάλησα 2-3 παραπάνω για πιο γρήγορη (θεωρητικά) αποστολή. Πως το κατάφερες να το αγοράσεις? Εμένα με paypal δεν το δέχεται με τίποτα! (με 2 διαφορετικές κάρτες) Έβαλες κατευθείαν κάρτα?
akisgd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Έχω balance στο paypal, έτσι έγινε η αγορά... Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις για το θέμα capital control και αγορών από το εξωτερικό το αντίστοιχο νήμα έφτασε μέχρι τώρα τις 676 σελίδες εδώ. 1
hasiotis_john Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Έχω balance στο paypal, έτσι έγινε η αγορά... Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις για το θέμα capital control και αγορών από το εξωτερικό το αντίστοιχο νήμα έφτασε μέχρι τώρα τις 676 σελίδες εδώ. Τι είναι τα Capital control ρε παιδιά?? Απλά ρώτησα να δω τον τρόπο ρε συ! Μην τρελαίνεσαι! Έχω πάρει τελευταία με paypal πολύ πράγμα από Γερμανία χωρίς κάποιο θέμα, οπότε μάλλον πέσαμε στην περίπτωση! Θα την χτυπήσω από κάποιον Κινέζο που μάλλον θα το δεχτεί! Πάμε παρακάτω! Για το ιν τόπικ, τώρα που έστρωσε κάπως η μπαταρία (θέλει ακόμα μερικές φορτίσεις για να δέσει το γλυκό), βγάζει άνετα μια ολόκληρη μέρα με πολύ βαριά χρήση. Απίστευτο μου φαίνεται για τάμπλετ τέτοιας κατηγορίας.. Μην δοκιμάσετε άλλο φορτιστή που απλά τυχαίνει και μπαίνει στην επαφή! Έβαλε καταλάθος η γυναίκα έναν της Huawei και έκανε κάνα 4ωρο (μπορεί και παραπάνω) για να φορτίσει πλήρως! Με τον δικό του θέλει κάνα 2ωρο αν δεν κάνω λάθος!
haris013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 το ταμπλετάκι με 1gb ram πως τα πάει? για σερφάρισμα με 4-5 tabs θα την παλέψει? streaming/αναπαραγωγή ταινιών πως τα πάει?
gogos47 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 παντως εγω δεν το εκανα αναβαθμιση σε lollipop,μια χαρα παει φιλε και σε παιχνιδια και ταινιες ειναι πολυ καλο,αν καποιος το εχει κανει αναβαθμιση ας γραψει συμπερασματα.....
haris013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 παντως εγω δεν το εκανα αναβαθμιση σε lollipop,μια χαρα παει φιλε και σε παιχνιδια και ταινιες ειναι πολυ καλο,αν καποιος το εχει κανει αναβαθμιση ας γραψει συμπερασματα..... surfαρισμα καλά τα πάει? πόσα tabs σηκώνει πριν αρχίσει να κολάει? διάρκεια μπαταρίας? ψάχνομαι για τάμπλετ αλλά δεν ξέρω τι να πάρω, θα μου πείς αυτό είναι πάμφθηνο αλλά αμα μπορώ να κάνω την δουλειά μου γιατί οχι? σκεφτόμουν και για το a10-70 της lenovo που ακούω καλά λόγια(στα 200 ευρώ βέβαια)
DigitalElf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μου ήρθε και εμένα...αρκετά καλό φαίνεται χωρίς καθόλου lag. Το tablet δεν έχει αυτοκόλλητα επάνω στην οθόνη και η μπαταρία στην μέση, σημάδια χρήσης δεν έχει επάνω καθόλου. Φαίνεται τίμια αγορά για την τιμή της προσφοράς, ευχαριστώ τον Τ.Σ
DigitalElf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά το tablet όταν φορτίζει βγάζει παράξενα χρώματα στην οθόνη. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ, παίζει να είναι ελαττωματικό?
Jason 93 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Και εμενα το εκανε αλλα ειχα βρει τροπο να το απενεργοποιησω. Δυστηχως δεν το εχω μπροστα μου για να σου πω. 1
DigitalElf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Και εμενα το εκανε αλλα ειχα βρει τροπο να το απενεργοποιησω. Δυστηχως δεν το εχω μπροστα μου για να σου πω. Α, μάλιστα είναι screensaver Ούτε που πήγε το μυαλό μου εκεί. Ευχαριστώ
haris013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ψάξε για daydream στις ρυθμίσεις οθόνης.
pigeon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ^ Settings --> Display --> Daydream. Πολύ καλό tabletάκι, σκυλί, το έχω από το καλοκαίρι. Είχα ένα μικρό θέμα με την μπαταρία που έπεφτε λίγο απότομα λόγω συχνών φορτίσεων και μου είπαν ένα tip από το support της lenovo που λογικά ισχύει και για άλλα tablet με li-po μπαταρίες: Το βάζεις και ξεφορτίζει ως το 5%, το κλείνεις εντελώς (power off) και το φορτίζεις κλειστό ως το 100%. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα