Προς το περιεχόμενο

[Τέλος και νέα τιμή 79€] LENOVO A7-10 Black WI-FI (ADAM) || media markt

maxdore217

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σημερα παρελαβα, ευχαριστώ τον ts. Προσπαθω να κανω την αναβάθμιση ota lollipop, οταν κατεβασει το αρχειο λεει έλεγχος ακεραιότητας αρχειου και μου βγαζει σφαλμα ,2 φορες το εκανα και βγαζει το ιδιο .καμια ιδεα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και ενώ η ένδειξη χθες ήταν "η παραγγελία έχει σταλεί" σήμερα άλλαξε πάλι και τώρα βγάζει "Υπο επεξεργασία" και "Ενημέρωση αποθήκης: Λάβαμε την παραγγελία σου και την ελέγχουμε."

το κάνει και σε άλλους αυτό;

ακόμη δεν έχω παραλάβει...ακόμη η κατάσταση της παραγγελίας είναι "Υπο επεξεργασία", για παραγγελία που έγινε 01/01.

Είναι κανείς άλλος σε παρόμοια κατάσταση;

Πάρε τηλέφωνο να σου πουν αναλυτικά!

Εμένα στο site λέει πως έχει σταλεί από της 4 του μήνα, σήμερα στο τηλέφωνο μου είπαν πως σήμερα θα γίνει η αποστολή! :P

ακόμη δεν έχω παραλάβει...ακόμη η κατάσταση της παραγγελίας είναι "Υπο επεξεργασία", για παραγγελία που έγινε 01/01.

Εγώ... περιμένω... 

μαλλον αυριο θα παραλαβουμε

μαλλον αυριο θα παραλαβουμε

αισιόδοξο σε βρίσκω....τι σε κάνει να το λες αυτό;

αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το συγκεκριμένο tablet ήταν (και είναι και τώρα) άμμεσα διαθέσιμο κάποια στιγμή. Επομένως έπρεπε να φροντίσουν να στείλουν και να καλύψουν τις παραγγελίες που είχαν γίνει στις 01/01

αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το συγκεκριμένο tablet ήταν (και είναι και τώρα) άμμεσα διαθέσιμο κάποια στιγμή. Επομένως έπρεπε να φροντίσουν να στείλουν και να καλύψουν τις παραγγελίες που είχαν γίνει στις 01/01

Εγώ που τους είχα ρωτήσει από κοντά (Μαρούσι) μου είχαν πει ότι περιμένουν επιβεβαίωση της τράπεζας (πληρωμή με VISA). Μάλλον οι τράπεζες δεν διεκπαιραιώνουν τα αίτηματα. 

το οτι μιλησα με courier και μου ειπαν πως το στειλαν σημερα το πρωι και θα το παραλαβω μαλλον αυριο

παρελαβα και εγω σημερα....ακομη δνε το ανοιξα.thanks ,η μανα μου θα σε ευγνωμονει (και εγω οχι γιατι πρεπει να της το δειξω τωρα και να το μαθει)  :devil:

• Like 1

Πήρα δύο, αλλά θα κρατήσω μόνο το ένα. Οποιος το θέλει μπορεί να δει σχετική αγγελία στο username μου.

Edit: για κάποιο λόγο δεν την βγάζει υπό το username (τα γνωστά προβλήματα του forum), είναι στο σχετικό χώρο αγγελιών: Αγγελίες -> Tablets -> Lenovo

• Like 1

Πάντως εκανα την αναβάθμιση στο 5 και δεν βλέπω κάποιο κόλλημα.αλλά δυστυχώς εμένα ήρθε με ενα καμμένο pixel.και το wifi ενω ήμουν δίπλα απο το router δεν έπιανε καθόλου καλά αλλά υστερα με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πλεον πιάνει τέρμα.όπως θα έπρεπε απο την αρχή.για τα λεφτά του είναι άριστο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...