DimitrisDrama Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Στα 79 το έχουνε και στα public ανέκαθεν. Και 99 το 3g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmarinos2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ΠΡΟΣΟΧΗ!! Συγνωμη για το ασχετο αλλα ανακάλυψα κατι τυχαια πριν λιγο. Οποιος εχει αγοράσει ταμπλετ 3g/4g απο την vodafone τον τελευταίο χρόνο ανεξαρτήτου μάρκας μπορεί να έχει κέρδος μεχρι 75 ευρώ στέλνωντας στο 19129 τη λέξη tablet και στη συνεχεια στον ιδιο αριθμο tablet xxxxxxxxxxxxxxxxx όπου τα xx... ειναι το IMEI της συσκευης. Εγω το έκανα και δουλεψε σε ταμπλετ αγορασμενο πριν 7 μηνες. Πληροφοριες στο site της vodafone χρονια πολλα και καλη χρονια. Η προσφορά δεν ισχύει μόνο για όσους έκαναν αγορα τις γιορτές αλλά για όλους............... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Σημερα δεν ειναι η 6η μερα? Εμενα ακομα επεξεργάζεται. Δεν λεει καπου αν ειναι 6 εργάσιμες η οχι και αρχιζω και ανησυχώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Φίλε Μιχάλη θα το πάρεις 100% μιας και το έχει άμεσα διαθέσιμο στο μαγαζί! Προφανώς έχει γίνει ένας χαμός από παραγγελίες και προωθούνται σταδιακά στις μεταφορικές.. Είμαι σίγουρος πως μέχρι την Δευτέρα θα έχουν παραλάβει όλοι! Υ.γ. Σίγουρα εννοούν εργάσιμες μέρες για την παράδοση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Βλεπω τωρα οτι στο site ειναι παραδοση σε μια ημερα, αρα πιθανοτατα και τα δικα μας αυριο θα ερθουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ήρθε SMS ότι η παραγγελία εστάλη με ACS αντικαταβολή. Όταν γίνει η παραλαβή θα ενημερώσω για την ακαιρεότητά του κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 σε εμένα η ένδειξη έχει γίνει πλέον "η παραγγελία έχει σταλεί" άλλα sms ή κάτι άλλο δεν έχω λάβει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 και ενώ η ένδειξη χθες ήταν "η παραγγελία έχει σταλεί" σήμερα άλλαξε πάλι και τώρα βγάζει "Υπο επεξεργασία" και "Ενημέρωση αποθήκης: Λάβαμε την παραγγελία σου και την ελέγχουμε." το κάνει και σε άλλους αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kat kat Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Παρέλαβα και εγώ σήμερα και είμαι πολύ ευχαριστημενη.Ευχαριστώ τον maxdore217 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) και ενώ η ένδειξη χθες ήταν "η παραγγελία έχει σταλεί" σήμερα άλλαξε πάλι και τώρα βγάζει "Υπο επεξεργασία" και "Ενημέρωση αποθήκης: Λάβαμε την παραγγελία σου και την ελέγχουμε." το κάνει και σε άλλους αυτό; ναι και εγω το ιδιο βλεπω . update: μολις μου ηρθε , ουτε email η mediamarkt ουτε τιποτα .... απλα με πηρε τηλεφωνο h acs οτι ειναι κατω απο το σπιτι μου. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από kalodrei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stonedreamer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Σε εμένα ήρθε sms από την Orbit Courier το πρωί και το μεσημέρι το πακέτο ήρθε σπίτι. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Onelove Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μου έστειλε και εμένα μήνυμα η acs για εκτιμώμενη παράδοση την δευτέρα. Στο Media Markt είναι ακόμα υπό επεξεργασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Acs επικος τραγικη, μου εστειλαν μυνημα οτι δεν εντοπιζουν το κουδουνι, αντι να παρουν τηλ. Πρεπει να παω εγω να το παρω απο καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Και για Θεσσαλονίκη οποίος το έχει κάνει παραγγελία και δεν το θέλει ας μου στείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 λοιπον πρωτες εντυπωσεις θετικες , εκανα την αναβαθμιη σε android 5 , ολα μια χαρα ειναι . δεν κολαει πουθενα , για τα χρηματα του πολυ καλο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα