VassilisX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ και εγώ τον TS για την προσφορά. Παρέλαβα χθες από ΜΜ Πυλαίας καινούριο του κουτιού . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εγώ έκανα την παραγγελία 01/01....σήμερα κοιτάω και λέει στο site "Υπο επεξεργασία". σε εσάς που έχετε παραγγείλει μέσω internet τι γράφει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p14767 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εγώ έκανα την παραγγελία 01/01....σήμερα κοιτάω και λέει στο site "Υπο επεξεργασία". σε εσάς που έχετε παραγγείλει μέσω internet τι γράφει; σε εμενα που δηλωσα παραλαβη απο καταστημα και δεν πηγα να το παρω ακομα γραφει "ITEM RECEIVED IN STORE" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stonedreamer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εγώ έκανα την παραγγελία 01/01....σήμερα κοιτάω και λέει στο site "Υπο επεξεργασία". σε εσάς που έχετε παραγγείλει μέσω internet τι γράφει; Το ίδιο σε παραγγελία 31/12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εγώ έκανα την παραγγελία 01/01....σήμερα κοιτάω και λέει στο site "Υπο επεξεργασία". σε εσάς που έχετε παραγγείλει μέσω internet τι γράφει; μια απο τα ιδια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα παρέλαβα. Παραγγελία 31/12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 μια απο τα ιδια!!!! και εμενα υπο επεξεργασια , διαθεσιμοτητα online εχει 6-7 μερες απο οτι γραφει οποτε λογικο ειναι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapaiosif Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Παραγγελία 1/1, μου ήρθε μήνυμα 2/1 ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη, και σήμερα παρέλαβα γιατί Σάββατο 2/1 δεν είχα έρθει εγώ καλά καλά Αθήνα. Παρέλαβα λοιπόν σήμερα κανονικά σφραγισμενο και για τα 53 μη το συζητάμε, τελειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εγώ έκανα την παραγγελία 01/01....σήμερα κοιτάω και λέει στο site "Υπο επεξεργασία". σε εσάς που έχετε παραγγείλει μέσω internet τι γράφει; Τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g@m3r Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εγώ έκανα την παραγγελία 01/01....σήμερα κοιτάω και λέει στο site "Υπο επεξεργασία". σε εσάς που έχετε παραγγείλει μέσω internet τι γράφει; Μια από τα ίδια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjordan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εγώ ήμουν κοντά και πέρασα από το Μαρούσι, χωρίς να λάβω μαιλ για παραλαβή και μου είπαν ότι περιμένουν επιβεβαίωση από την τράπεζα που αργεί λόγω των ημερών (prepaid πειραιώς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Παραγγελία 1/1, μου ήρθε μήνυμα 2/1 ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη, και σήμερα παρέλαβα γιατί Σάββατο 2/1 δεν είχα έρθει εγώ καλά καλά Αθήνα. Παρέλαβα λοιπόν σήμερα κανονικά σφραγισμενο και για τα 53 μη το συζητάμε, τελειο Ακριβώς τα ίδια στην περίπτωση μου. Άντε με το καλό να παραλάβουν και οι υπόλοιποι. Όταν χθες το πρωι πήγα να παραλάβω, ήταν στο ταμείο και περίμεναν ακόμα 5-6 σφραγισμένα... Κατάστημα Θεσσαλονίκης (Σταθμού) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εγω με courrier αντικαταβολη παντως ακομη περιμενω.,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timo63 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 θα πρότεινα αν έχει την 4.42 εγκατεστημένη να μην κάνετε αναβάθμιση σε λολιποπ ..δεν παλεύετε το λολιποπ με 1 giga ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapaiosif Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 θα πρότεινα αν έχει την 4.42 εγκατεστημένη να μην κάνετε αναβάθμιση σε λολιποπ ..δεν παλεύετε το λολιποπ με 1 giga ramΑυτό ακριβώς... Εγω δεν την κάνω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα