Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ έκανα την παραγγελία 01/01....σήμερα κοιτάω και λέει στο site  "Υπο επεξεργασία".

σε εσάς που έχετε παραγγείλει μέσω internet τι γράφει;

Δημοσ.

εγώ έκανα την παραγγελία 01/01....σήμερα κοιτάω και λέει στο site  "Υπο επεξεργασία".

σε εμενα που δηλωσα παραλαβη απο καταστημα και δεν πηγα να το παρω ακομα γραφει "ITEM RECEIVED IN STORE"

Δημοσ.

Το ίδιο σε παραγγελία 31/12

Δημοσ.

μια απο τα ιδια!!!!

Δημοσ.

μια απο τα ιδια!!!!

και εμενα υπο επεξεργασια , διαθεσιμοτητα online εχει 6-7 μερες απο οτι γραφει οποτε λογικο ειναι .

• Like 1
Δημοσ.

Παραγγελία 1/1, μου ήρθε μήνυμα 2/1 ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη, και σήμερα παρέλαβα γιατί Σάββατο 2/1 δεν είχα έρθει εγώ καλά καλά Αθήνα. Παρέλαβα λοιπόν σήμερα κανονικά σφραγισμενο και για τα 53 μη το συζητάμε, τελειο

Δημοσ.

Τα ίδια...

Δημοσ.

Μια από τα ίδια!!!

Δημοσ.

Εγώ ήμουν κοντά και πέρασα από το Μαρούσι, χωρίς να λάβω μαιλ για παραλαβή και μου είπαν ότι περιμένουν επιβεβαίωση από την τράπεζα που αργεί λόγω των ημερών (prepaid πειραιώς). 

Δημοσ.

Παραγγελία 1/1, μου ήρθε μήνυμα 2/1 ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη, και σήμερα παρέλαβα γιατί Σάββατο 2/1 δεν είχα έρθει εγώ καλά καλά Αθήνα. Παρέλαβα λοιπόν σήμερα κανονικά σφραγισμενο και για τα 53 μη το συζητάμε, τελειο

Ακριβώς τα ίδια στην περίπτωση μου. Άντε με το καλό να παραλάβουν και οι υπόλοιποι.

Όταν χθες το πρωι πήγα να παραλάβω, ήταν στο ταμείο και περίμεναν ακόμα 5-6 σφραγισμένα...

Κατάστημα Θεσσαλονίκης (Σταθμού)

Δημοσ.

θα πρότεινα αν έχει την 4.42 εγκατεστημένη να μην κάνετε αναβάθμιση σε λολιποπ ..δεν παλεύετε το λολιποπ με 1 giga ram

Δημοσ.

θα πρότεινα αν έχει την 4.42 εγκατεστημένη να μην κάνετε αναβάθμιση σε λολιποπ ..δεν παλεύετε το λολιποπ με 1 giga ram

Αυτό ακριβώς... Εγω δεν την κάνω..
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...