Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει έρθει ακόμη κανένα γιατί τα στέλνει με το Μαλαισιανό και πρέπει να περιμένουμε πάνω από 1,5 μήνα.

μπας και τα φέρνει αυτός και αργουν τόσο πολύ;

post-51052-0-81229100-1452184919_thumb.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε το led ρολόι

Καλοφόρετο, άντε και στα δικά μας σύντομα !

Εγώ είχα κάνει την παραγγελία 04/12, εσύ φίλε πότε ;

Δημοσ.

Καλοφόρετο, άντε και στα δικά μας σύντομα !

Εγώ είχα κάνει την παραγγελία 04/12, εσύ φίλε πότε ;

ευχαριστω!4/12 και εγώ . εκεινη την μέρα το είχε βάλει
Δημοσ.

Εφόσον είναι μέσω Μαλαισίας ας μην περιμένουμε να παραλαβουμε

Παραγγελία απο banggood στις 3/11 μέσω Malaysia post

2015-11-19 11:20 Greece, Item Arrived at Greece

2015-11-18 17:42 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to GREECE

2015-11-13 11:55 MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Greece

2015-11-13 11:20 MPC PMIH (KLIA), Dispatch PreAlert to Greece

Το ανέφερα και σε άλλο post, το γράφω κι εδώ

Παραγγελία από ebay 29/10, ο πωλητής το έστειλε 30/10 (με Malaysia post), έφυγε από κει 07/11 και ήταν Ελλάδα 15/11. Ο ταχυδρόμος μου το έφερε σήμερα το πρωί (Κρήτη).

Οπότε μην είσαι απόλυτος ότι δε θα παραλάβεις (η παραγγελία ήταν σε φακελάκι 13x11 εκ.)...

Δημοσ.

μου ηρθε η καρτα μνημης που ειχα παρει απο αυτους ,παντως αυτοι ειναι ποιο γρηγοροι και εμπιστοι απο το gearbest τελικα  :-D

Δημοσ.

Το ανέφερα και σε άλλο post, το γράφω κι εδώ

Παραγγελία από ebay 29/10, ο πωλητής το έστειλε 30/10 (με Malaysia post), έφυγε από κει 07/11 και ήταν Ελλάδα 15/11. Ο ταχυδρόμος μου το έφερε σήμερα το πρωί (Κρήτη).

Οπότε μην είσαι απόλυτος ότι δε θα παραλάβεις (η παραγγελία ήταν σε φακελάκι 13x11 εκ.)...

Έχεις ένα δίκιο. Χθες παρέλαβα από banggood παραγγελία με Malaysia post από 3 Νοεμβρίου. Στο tracking δείχνει ακόμα ότι έφτασε Ελλάδα 19.11.

Γενικά μέχρι στιγμής τα μόνα που δεν έχω παραλάβει είναι από gearbest.

Δημοσ.

Η καρτουλα είναι μια χαρά. Πέρασα χθες ένα επεισόδιο 1.79gb από μια σειρά έκανε 2.5 λεπτά. Χρησιμοποίησα το sd reader που είχαμε πάρει από το geekbuing.

Δημοσ.

Ήρθε σε εμένα και στη γυναίκα μου το πρώτο δώρο (προστατευτικό για οθόνη) και φαίνεται πολύ ποιοτικό. Θέρμη - Θεσσαλονίκη.

Πάμε για τα επόμενα! :-)

Δημοσ.

Η καρτουλα είναι μια χαρά. Πέρασα χθες ένα επεισόδιο 1.79gb από μια σειρά έκανε 2.5 λεπτά. Χρησιμοποίησα το sd reader που είχαμε πάρει από το geekbuing.

Τζαμπα μεσα στο σχεδον τζαμπα..

Ινσεψιοοο

• Like 4
Δημοσ.

Μια χαρα το zapals αξιοπιστο βγηκε τελικα.Οσες παραγγελιες εχω κανει ολες εχουν σταλθει και οι πρωτες εχουν αρχισει να ερχονται.Τη συγκεκριμενη λαμπα στο μεταξυ δεν θυμαμαι τη mail εβαλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...