Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον με καινουργιο  account περνα , καντε καινουργιο account με οποιο email εχετε ας πουμε εχετε ενα  [email protected] ,βαλτε [email protected]  (το συστημα τους δεν αναγνωριζει τις τελειες ) , βαλτε ονομα-επιθετο οτι να ναι την ωρα που κανετε sign up , ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ  , βαζουμε το προιον στο καλαθι ,βαζουμε το κουπονι κανουμε check out και τοτε βαζουμε τα στοιχεια μας για να  μας το στειλουν, και περναει .

• Like 2
Δημοσ.

Μολις τσιπησα και εγω ενα κοκκινο.Για οπιους δεν περναει ο κωδικος του κουπονιου(εγω αναγκαστηκα να κανω καθαρισμο στην κασε και στα κουκις του σελιδομετρητη μου.Ευχαριστουμε πολυ και καλη χρονια σε ολλους.

Δημοσ.

Να σας πω πειραζει να καταχωρησω λαθος/ψευτικο τηλεφωνο ή κανουν phone verification?

Πλάκα κανεις ε?

Σιγά μη σε πάρουν και τηλέφωνο .... 

Δημοσ.

λοιπον με καινουργιο  account περνα , καντε καινουργιο account με οποιο email εχετε ας πουμε εχετε ενα  [email protected] ,βαλτε [email protected]  (το συστημα τους δεν αναγνωριζει τις τελειες ) , βαλτε ονομα-επιθετο οτι να ναι την ωρα που κανετε sign up , ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ  , βαζουμε το προιον στο καλαθι ,βαζουμε το κουπονι κανουμε check out και τοτε βαζουμε τα στοιχεια μας για να  μας το στειλουν, και περναει .

Mε αυτον τον τροπο δουλεψε μια χαρα !!!! ευχαριστω

Ναι !!!!

In other news 

Το ποντικάκι που το έχει 2 δολάρια αξίζει ?? 

http://www.zapals.com/deal/wireless-mouse.html

Στη φωτογραφια καλο φαινεται ,,,και για 1,76€ ,,,,καλα ειναι  ...πηρα δυο

Οταν και αν ερθει θα δω και ποσο καλο ειναι στην λειτουργια και στην ποιοτηα του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...