jeanthira7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Εχω ένα laptop παλιό της dell το οποίο ξαφνικά έβγαλε bad sectors με αποτέλεσμα να κολλάνε τα windows xp και να μην έχω πρόσβαση στο δίσκο... Εχω δοκιμάσει το Hirens boot cd αλλά όταν επιλέγω "mini windows xp" πάλι κολλάει (δεν τρέχει αποκλειστικά από το cd αλλά όταν ζητάει πληροφορία από τον σκληρό δίσκο αυτός κολλάει... Εχω δοκιμάσει το acronis true image αλλά όταν πάω να κάνω data backup και να δημιουργήσω ένα αρχείο image με όλα τα επιλεγμένα αρχεία από το χαλασμένο σκληρό και να το μεταφέρω σε εξωτερικό δίσκο πάλι μου βγάζει bad sectors. Υπάρχει κάποιο εργαλείο το οποίο να τρέχει από cd/dvd και απευθείας να διορθώνει bad sectors χωρίς να αλλοιώνει δεδομένα? Ευχαριστώ
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει και είναι το προγραμματάκι HD Regeneration v1.71 που υπάρχει στο hirens Boot CD v10.6 Πρώτα όμως δοκίμασε να βάλεις τον σκληρό σε έναν σταθερό μήπως και πάρεις έτσι τα αρχεία σου. Στον σταθερό δοκίμασε πάλι με το live cd μήπως και ξεκολλήσει.
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αν έχει πρόβλημα ο δίσκος να σου εξαφανίσει τα bad sectors δεν γίνεται μονο θα στα απομονώσει καπου ωστε ουσιαστικά αυτο το σημείο του δίσκου να μην χρησιμοποιείται , βάλε τον δίσκο σε ενα αλλο pc και δές την υγεία του με το hdsentinel στην συνέχεια πάρε οτι αρχεία θέλεις και καλύτερα να κοιτάξεις για αλλο δίσκο
άδικος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εχω δοκιμάσει το acronis true image αλλά όταν πάω να κάνω data backup και να δημιουργήσω ένα αρχείο image με όλα τα επιλεγμένα αρχεία από το χαλασμένο σκληρό και να το μεταφέρω σε εξωτερικό δίσκο πάλι μου βγάζει bad sectors. Έχει επιλογή να κάνει "ignore bad sectors". Δοκίμασε το πάλι. Πάντα είναι καλή πρακτική να παίρνεις image τον δίσκο πριν δοκιμάσεις οποιαδήποτε ανάκτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα