Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Windows 7εχεις?Εχεις και στον μηχανικο δισκο λειτουργικο?Ο ssd ειναι raw αυτη τη στιγμη.Πρεπει να πας στην διαχειριση να του κανεις διαμορφωση για να στον εμφανισει στο "ο υπολογιστης μου".Αν σκοπευεις να βαλεις λειτουργικο στον ssd(σαν τι αλλο να τον κανεις βεβαια),δεν χρειαζεται τιποτα.Κατα την εγκατασταση,καλο ειναι να αποσυνδεσεις απο τον πυργο δισκο που εχει επισης λειτουργικο.

Δημοσ.

Τον εμφάνισα ολα καλα..τωρα τι κανω του περνάω λειτουργικό..;τα 2 games που εχω στο Steam;τα διαγράφω απο τον HDD και μετα κατεβαζω το Dream στον SSD παλι;αυτα δεν εχω καταλάβει

Win 7 εχω γνήσια

"Κατεβαζω το steam ηθελα να πω"

Δημοσ.

Τρέχοντας τα παιχνίδια απο τον ssd δεν θα δεις καμία διαφορά το μονο που θα πάρεις ειναι πιο γρήγορο loading οχι ομως και επιδόσεις σε αυτο μετράει το συνολικό σύστημα

κι όμως για μερικά παιχνίδια πιστεύω αξίζει, μόνο για το loading. κάποια έχουν αρκετά μεγάλα loadings, ενώ κάποια open world παιχνίδια φορτώνουν τον κόσμο ενώ παίζεις.

Δημοσ.

Τον εχει αναγνωρίσει τον SSD μου εμφανίζει και τους δυο..τωρα για παράδειγμα θελω να εγκατέστησω το assetto corsa,επιλέγω στον SSD οκ;δεν εχει κατι αλλο μεσα ο SSD..χρειαζεται να εχει κ εκει τα win7 η οχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...