Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα παιδια καλη χρονια ευχομαι σε όλους!
Αγόρασα σημερα αυτον τον SSD ,αλλα δεν ξερω χριστο για τοποθέτηση ..δεν εχω ούτε την βάση ούτε το καλοδιο που τον ενώνει με την μητρική..τι βήματα κανω;;;

Δημοσ.

χρονια πολλα φιλε! λοιπον, θα χρειαστεις ενα καλωδιο sata3 (6gbps) για τη μητρικη και ενα sata τροφοδοσιας για το τροφοδοτικο.

αν το κουτι σου εχει υποδοχη για ssd απλα τον βαζεις, αν οχι μπορεις να βρεις ανταπτορα 3,5(hdd) σε 2.5(ssd).

Δημοσ.

Ωραία..δεν ξερω αν εχει υποδοχή για SSD ο πύργος μου θα το δω αυριο..μετα τι κανω;εχει ενα cd στο κουτί του SSD..θα πρεπει να περασω τα win7 που τα εχω γνήσια και μετα να κατεβάσω παλι το steam στον SSD που εχω τα games;;(το PC για games τοχω..)

Δημοσ.

Ωραία..δεν ξερω αν εχει υποδοχή για SSD ο πύργος μου θα το δω αυριο..μετα τι κανω;εχει ενα cd στο κουτί του SSD..θα πρεπει να περασω τα win7 που τα εχω γνήσια και μετα να κατεβάσω παλι το steam στον SSD που εχω τα games;;(το PC για games τοχω..)

εγω προσωπικα δε χρησιμοποιησα το cd, κατεβασα την τελευταια εκδοση του samsung magician και αυτο ηταν.

προφανως ναι, βαλε τα 7 και το steam και εισαι κομπλε!

Δημοσ.

Αυριο θα παω να αγοράσω το SATA και τον ανταπτορα δεν εχω τελικα στο κουτί ..
Οποτε μετα την τοποθέτηση ανοίγω το PC και βάζω το CD των win7 ,και επιλέγω να γινει η εγκατάσταση τους στον SSD;;(θα τον αναγνωρίσει..;)καπως ετσι θα γινει;

Δημοσ.

Τίποτα ιδιαίτερο βάζεις τον δίσκο στην θέση του αλλου η σε αλλο sata τον δηλώνεις στο bios να φορώνει αυτον για κύριο δίσκο ( εκτος και αν δεν εχεις αλλο επάνω οποτε δεν χρειάζεται ) και προχωράς κανονικά στην εγκατάσταση μετα με το cd των windows

Δημοσ.

Εχω HHD..ο SSD θα ειναι μονο για παιχνίδια..οποτε δηλ.οποτε θελω να μπω σαυτον για να παίξω θα τον αλλαζω απο το bios ε;

Αν εχω πριν τον αλλον ως κύριο..

Δημοσ.

Αν και θα σου πρότεινα να κρατήσεις τον hdd για παιχνίδια και για τα windows τον ssd εσυ ξέρεις τις ανάγκες σου καλύτερα , αλλα εσυ τι θέλεις να κάνεις να περάσεις τα windows στον ssd και να βάζεις και τα παιχνίδια εκει μέσα ? Όπως και να έχεις αφου θα κάνεις εγκαταστάση τα windows στον ssd απλα πρέπει να τον δηλώσεις σαν 1ο να κάνει boot απο το pc

Δημοσ.

Στον SSD θα εχω τα games τα μόνιμα ,γιατι εχω ενα συνήθειο να κανω install και σε μια δυο μερες uninstall τα games που δεν μου αρέσουν γενικα.Αν το κανω αυτο στο SSD θα τον διαλύσω..τον hdd θα τον εχω οπως ειναι τωρα με τα προγράμματα που εχει αυτη τη στιγμη,τα win 7 ,τα games κτλ..και οποτε θελω games απο ssd τον δηλώνω απο bios ,και τρεχω ssd με win 7 και παιζω.καλα τα ειπα;;συγνωμη αλλα ειναι βαθιά νερά για μενα...

Δεν θα δω διάφορα στα games απο άποψη επιδόσεων του συστήματος μου;

Τρέχοντας τα απο τον SSD;

Δημοσ.

Τρέχοντας τα παιχνίδια απο τον ssd δεν θα δεις καμία διαφορά το μονο που θα πάρεις ειναι πιο γρήγορο loading οχι ομως και επιδόσεις σε αυτο μετράει το συνολικό σύστημα

• Like 1
Δημοσ.

Τοποθέτησα τον SSD στον Πύργο μου με αλλο SATA (θελω να τον εχω σαν δευτερεύων..να περασω τα win 7 και games)Τι κανω τωρα;πηγαίνω στα bios κΑι τι κανω;

Μου φαινονται κινεζικά αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...