leon777 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Χρονια πολλα σε ολους!! Λοιπον σκεφτομαι να αγορασω μια gtx 980ti και βλεπω την αγορα της απο εξωτερικο αλλα θελω να μου πειτε αν αξηζει τον κοπο με τα μεταφορικα και αν αργησει να ερθει. Επισης να πω οτι με ενδιαφερει μονο η αγορα με πιστωτικη και να γινει με δοσεις. Βρηκα την g1 της gigabyte windforce στο γαλλικο amazon στα 700 ευρω αλλα αν υπαρχει η δυνατοτητα να την αγορασω με δοσεις δεν μπορω να το βρω
SBill Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, Κατά την γνώμη μου, αν δεν χρειαζεσαι πολύ κάρτα γραφικών αυτήν την στιγμή μην πάρεις. Βγαίνουν την άνοιξη οι Pascal που θα είναι σαφώς ανώτερες από αυτήν την γενιά και θα πετάξεις τα λεφτά σου. Όσο για την αγορά απο το εξωτερικό, νομίζω με τα capital controls θα έχεις πρόβλημα. Σίγουρα θα αργίσει και μπορεί να κολλίσει και στο τελωνείο. Άσε που με 800 ευρώ (πάνω κάτω ίδιες τιμές παίζουν στην ευρωπη) την πέρνεις και απο Ελλάδα την 980ti
Alex21121988 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Είναι και από που σκέφτεται να αγοράσει. Αν είναι εντός Ευρώπης δεν θα έχει τελωνείο κτλ αλλά εγώ θα βάλω το θέμα της εγγύησης στο θέμα μας. Αν σου πάθει κάτι θα πρέπει να το στέλνεις εκτός Ελλάδος και να μείνεις χωρίς κάρτα κοντά στον ένα μήνα. Καλύτερα δηλαδή να την πληρώσεις παραπάνω εδώ και αν σου πάθει το οτιδήποτε να πας κατευθείαν ο ίδιος στο ανάλογο κατάστημα που αγοράστηκε. Μπορείς να τους πιέσεις και παραπάνω με τον τρόπο σου ώστε να μην μείνεις και πολύ καιρό χωρίς κάρτα. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει και έχει εν μέρη ρίσκο, εκτός αν θέλεις μια συγκεκριμένη υλοποίηση που δεν φέρνουν ελ. καταστήματα καθόλου και υπάρχει μόνο έξω.
Ailuros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/
Προτεινόμενες αναρτήσεις