Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα 

Βλεπω οτι με τα διπλωματα γινονται αλλαγες ,,,εγω εχω διπλωμα αυτοκινητου απο το 2012 και σκεφτομαι αν με συμφερει να βγαλω διπλωμα για μηχανακι για το Α1 (125cc)

Οι αποστασεις που θελω να κανω ειναι περαια-θεσσαλονικη (σχεδον καθημερινα) και για το καλοκαιρι να παω μεχρι φλογητα.

Δυστυχως αυτοκινητο δεν εχω και ουτε σκοπευω να παρω γιατι δεν θελω να δινω τα μαλλιοκεφαλα μου για βενζινες για περαια-θεσσαλονικη.

Το μηχανακι 125cc θα εχει προβληματα αν πηγαινω για καλοκαιρι μεχρι φλογητα ? 

Δημοσ.

Κοιτα με 125 ενα μηχανακι παει μεχρι 80+ ανετα , μετα ζοριζεται οποτε υπολογισε πως σε αυτες τις ταχυτητες θα μπορεις να κινηθεις. Αμα παρεις κατι δοκιμασμενο και αξιοπιστο προβλημα δεν θα εχεις πουθενα, αρκει να το εχεις καλοσυντηρημενο. Βεβαια οι δρομοι που θες να κινηθεις ειναι απο τους ποιο επικινδυνους στην Θεσσαλονικη οποτε καλο ειναι να παρεις τα μετρα σου σε σχεση με εξοπλισμο ασφαλειας, ακομα και για ενα ταπεινο 125ρι.

Δημοσ.

Διάβασα Πειραιά αντί για Περαία και λέω τι λέει ο παλαβός.

Το μηχανάκι δε θα παθει κάτι από την απόσταση, μη σε αγχώνει αυτό.

Το θέμα είναι, επειδή δε ξέρω την περιοχή, να δεις με τι ταχύτητες πηγαίνουν τα αυτοκίνητα.

Αν δηλαδή πατάνε 120χ/ω εσύ με το 125αρι θα είσαι συνέχεια στην άκρη. Όχι ότι καλύτερο.

Δημοσ.

Τοτε μηπως να κοιταξω να βγαλω για το Α2 ? Δεν ξερω ομως αν θα εχει πολυ μεγαλυτερο κοστος απο οτι το Α1 

Δημοσ.

Να πας να βγάλεις για ένα 300 αρι σκουτερ.. Εγω με citycom S 300i την κάνω αυτή την απόσταση και καλοκαίρι μέχρι Καλλικράτεια ακόμα και εως 2ο πόδι Καβουρότρυπες έχω πάει άνετα..

Δημοσ.

Τοτε μηπως να κοιταξω να βγαλω για το Α2 ? Δεν ξερω ομως αν θα εχει πολυ μεγαλυτερο κοστος απο οτι το Α1 

Ίδιο κόστος υπάρχει. Βγάλε του ανεξαρτήτου και μετά αποφάσισε. Μην έχεις να σε περιορίζει το δίπλωμα.

Για αποστάσεις 30Km+ θες 300cc και πάνω, κουράζουν τα λίγα κυβικά και καίνε τα άντερα τους γιατί τα δουλεύεις σε υψηλές στροφές.

τα citycom είναι τίμια που είπε και το παλικάρι πιο πάνω.

Δημοσ.

κατοχος pcx 125 οποτε εχω βγει εκτος αθηνας σε δρομους ανοιχτους χωρεις σταματα ξεκινα με 80 χλμ κατα μεσο ποιο λιγα μου καταναλωνει απο τι μεσα στην αθηνα με τα σταματα ξεκηνα της αθηνας.αποσταση πανω απο 30 χλμ αθηνα νεα μακρη και με δικαβαλο το παλεβη ανετα.τωρα ο φιλος καλο θα ειναι να βγαλει το ανεξαρτητο και να παει σε ενα 300 honda  sh αν μπορει να το παρει οικονομικα και εχει δυνατοτητα για ποιο ανεσει και καλυτερη σιγουρια.λαδακια θελει καθε 2000 με 2500 χλμ καθε 8000 βαλβιδες μπουζι λαδια  και το μεγαλο που θελει ημαντα το κανει στα 24000 χλμ που ειναι μαζι με ολα τα υποληπα που γραφω πριν στα 120 ευρω περιπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...