Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχετε!!! :)

Έχω ένα usb stick sandisk 3 χρονών περίπου στο οποίο ανοίγει κανονικά παίζει κανονικά σε media player αλλά από αντιγραφή διαγραφή στο laptop δεν κάνει τίποτα απολύτως και βγάζει αυτό το μήνυμα: Ο δίσκος διαθέτει προστασία εγγραφής.

Δεν με αφήνει να του κάνω φορματ μέσω διαμόρφωση δίσκου αφού μου βγάζει πάλι το μήνυμα.

στο hard disk sentinel μου βγάζει υγεία και θερμοκρασία ένα αγγλικό ερωτηματικό  στο usb stick.

Κάποια λύση?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στο φλασάκι και properties. Στο security βλέπεις στο Group or user names το everyone στο οποίο πιο κάτω υπάρχουν τα permissions(άδειες). Είναι όλα τσεκαρισμένα?

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στο φλασάκι και properties. Στο security βλέπεις στο Group or user names το everyone στο οποίο πιο κάτω υπάρχουν τα permissions(άδειες). Είναι όλα τσεκαρισμένα?

Ναι εκτός από τις ειδικά δικαιώματα.

Δημοσ.

Αν υποθέσω ότι μόνο η πρώτη στήλη είναι τσεκαρισμένη μπουτάρεις με ένα live cd και του κάνεις format αφού πρώτα πάρεις τα αρχεία σου από αυτό. Όλα αυτά στο Live cd.

Δημοσ.

Αν υποθέσω ότι μόνο η πρώτη στήλη είναι τσεκαρισμένη μπουτάρεις με ένα live cd και του κάνεις format αφού πρώτα πάρεις τα αρχεία σου από αυτό. Όλα αυτά στο Live cd.

Είχα σκεφτεί την λύση του  linux αλλά δεν έχω βρει πως κάνω boot σε usb συσκευή( άλλη είναι) σε toshia laptop με windows 10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...