Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους κ ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία...

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον μπορεί να βοηθήσει αν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης παλαιού λογαριασμού e-mail yahoo....

Είχα διαγράψει τον λογαριασμό πριν μερικούς μήνες κ θέλω να τον ενεργοποιήσω ξανά αν κ εφόσον γίνεται...

Αν γνωρίζει κανείς να μου λύση αυτήν την απορία γιατί στο ινερνετ δε βγάζω άκρη..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων κ πάλι εύχομαι καλή χρονιά σε όλους.......!!!!

Δημοσ.

Απ' όσο θυμάμαι, ο λογαριασμός για να καταργηθεί οριστικά, πρέπει να περάσει ένα διάστημα περί των τριών μηνών, όπου ο λογαριασμός παραμένει ανενεργός, κι εφόσον θελήσει κανείς μπορεί να τον επανενεργοποίησει. Μετά το πέρας αυτού τού διαστήματος, το Yahoo ID καταργείται οριστικώς. Άρα, αν έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. 

Δημοσ.

Χρόνια πολλά κ ευτυχισμένο το νέο έτος...

Νομίζω αν κ δεν είμαι αρκετά σίγουρος ότι διάστημα 3 μηνών δεν έχει περάσει...

Έχω προσπαθήσει παλαιότερα να κάνω log in (με το παραδοσιακό τρόπο), χρησιμοποιώντας το ίδιο  ID κ Password κ μου έλεγε ότι το συγκεκριμένο id είναι διαθέσιμο κ το ίδιο μου λεέι ακόμη, άρα αυτό σημαίνει ότι ο λογαριασμός δεν έχει καταργηθεί ακόμη...

Μήπως λοιπόν αυτό που πρέπει να κάνω για να τον ενεργοποιήσω ξανά δεν είναι μια απλή είσοδος με τα στοιχεία του mail (id & password) αλλά κάτι πιο εξειδικευμένο???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

....  το συγκεκριμένο id είναι διαθέσιμο.... σημαίνει οτι μπορείς να το πάρεις σαν νέο μαιλ όχι ότι θα βρεις εκεί μέσα ότι είχες αφήσει,

Δημοσ.

Αν δεν μπορείς να συνεχίσεις με την διαδικασία της επανενεργοποίησης του λογαριασμού σου με την εισαγωγή των στοιχείων σου κι είσαι σίγουρος πως δεν έχεις υπερβεί το χρονικό περιθώριο που δίνουν, τότε επικοινώνησε μαζί τους.

https://io.help.yahoo.com/contact/index?y=PROD_ACCT&page=contactform&locale=en_US&token=Zh%2FBBVqXzLHlIbokbUqVWTUbuuQeXGkGnZzhKR2JQ4O6mMQdy9JSWfJCJWvc4C3%2F4ml2UKrHQ0nko7rLtSR524NwvUtZOo0Gj805mARbzr8vfgnNVTA8e9O5KtKpyg0HCTiJHUPMwrZY3nJcM3QshA45uqklXHRB&selectedChannel=email-icon&yid=

Πάντως, αν δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος που θες να επαναφέρεις τον λογαριασμό σου, θα σου πρότεινα να δημιουργήσεις έναν νέο λογαριασμό, να γλιτώσεις την φασαρία.

*Καλή χρονιά και σε σένα, με υγεία κι ευοδώσεις σε όλα τα επίπεδα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...