Προς το περιεχόμενο

Lg G3 ή Lg G Flex 2

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να φανταστώ δεν ξέρετε κάτι για το πότε θα έρθει Ελλάδα?

Εχει ηδη ξεκινησει αναλογα πιοιας χωρας εχεις.
Δημοσ.

Πιστευω μια χαρα ειναι το flex 2,κοιτα να μην ειναι παλια παρτιδα οι οποιες ειχαν καποια θεματα..Στα 300 ευρω πιστευω ειναι απο τα καλα τηλεφωνα αλλιως κοιτα προς huawei p8

Για huawei p8 βγαινω εκτος budget  max να ξοδεψω 290-300 για νεο κινητο.

Υπαρχει καποιος λογος που κοιτας τα δυο παραπανω κινητα και οχι πχ το Huawei P8 ή OnePlus X?

Για μενα και τα δυο παραπανω κινητα ειναι απαραδεκτα και θεωρω οτι κακως προτεινονται σαν αγορα στα χρηματα αυτα με τα θεματα που παρουσιασαν.

Ακομα και το πιο νεο Flex 2 ειναι τελειως απαραδεκτο σαν η πρωτη ναυαρχιδα του 2015(πριν το G4)και να εχει μονο 2gb ram αλλα και τα γνωστα θεματα που ζεστενεται.

Λες να μπορουσε να αγορασει το G4 και να κοιταζε στο G3? :)

Κοιτα καθως αφήνω πισω το s3 neo καιι παω σε νεο κινητο και ποιο μεγαλο επελεξα lg μιας και εχουν το g4 2 φιλοι μου και μου  αρεσει παρα πολυ το knock code που ειχε και το knock on. Οποτε για τα χρηματα που διαθετω και για lg ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 που προανέφερα 

Δημοσ.

Ρε παιδιά πως συγκρίνετε ένα κινητό με snapdragon 810 (flex 2) με ένα κινητό με snapdragon 801 (g3), έχουν ίδια κάμερα καλύτερη μπαταρία το φλεξ, όσο αφορά την οθόνη του flex μου άρεσε πολύ όπως και η σχεδίαση του πρέπει να πας να τα δεις από κοντά και να συγκρίνεις, μόνο το 1gb ραμ παραπάνω είναι υπέρ του g3 σε όλα τα άλλα νομίζω χάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...