Arkin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Εβαλα κ το fog removal οπως δειχνεις στη φωτο αν και δε γνωριζω τι αλλαζει μεσα στο game. Στο θεμα ηχου αλλαζουμε κατι; Δοκιμασα στα general settings κ direct sound και xaudio2 κ ο ηχος παραμενει χαμηλος... Ενα απλο 2.1 (2 ηχεια 1 woofer) συστημα εχω για ηχο συνδεδεμενο. Πρεπει να αλλαξω τπτ αλλο; Xaudio 2 θα το βάλεις. Δεν θυμάμαι αν έχω αλλάξει κάτι άλλο αλλά δεν έχω θέμα με τον ήχο είναι πολύ δυνατός και καθαρός. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Arkin
tntdynamite23 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) To breath of the wild παιζεται ευκολα με πληκτρολογιο ποντικι? Επισης τι ρυθμισεις να βαλω για να το παιζει smooth σε ι7 7700k και rx480 8gb? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από tntdynamite23
vaio1892 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ CEMU ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ BOTW ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ JOYPAD.ΕΧΩ ΕΝΑ XIAOMI.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ MENU ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?
Bittersweet21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) To breath of the wild σε τι κατασταση ειναι; μετα απο τοσα χροννια; τρεχει καλα στον emulator΄΄ ; αξιζει να το παιξω; τα bugs και τα προβληματα που ειχε στην αρχη εχουν μειωθει; σε τι κατασταση ειναι το παιχνιδι αυτην την στιγμη; ο emulator με τα updates εχει αλλαξει παρα πολυ; To breath of the wild τρεχει μια χαρα μετα απο τοσα χροννια..στον emulator; Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από Bittersweet21
Arkin Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Bittersweet21 είπε To breath of the wild σε τι κατασταση ειναι; μετα απο τοσα χροννια; τρεχει καλα στον emulator΄΄ ; αξιζει να το παιξω; τα bugs και τα προβληματα που ειχε στην αρχη εχουν μειωθει; Τρεχει εξαιρετικα ναι.
Bittersweet21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Τρεχει εξαιρετικα ναι. θελω να πω αξιζει να το παιξω σε αυτην την κατασταση που ειναι; η να περιμενω να βγουν και νεες εκδδοσεις του emulator; τα bugs και τα προβληματα που ειχε στην αρχη εχουν μειωθει; Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από Bittersweet21
nickk0kkav Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Στις 20/4/2020 στις 8:31 ΜΜ, Bittersweet21 είπε θελω να πω αξιζει να το παιξω σε αυτην την κατασταση που ειναι; η να περιμενω να βγουν και νεες εκδδοσεις του emulator; τα bugs και τα προβληματα που ειχε στην αρχη εχουν μειωθει Ναι παίξε το . Το είχα τελειώσει πριν κανένα χρόνο χωρίς bugs. Τώρα θα είναι ακόμα καλύτερο
Luciddream Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το έβαλα και εγώ σήμερα. Για Zelda BOTW έχω βάλει Clarity / No depth of Field / Shadow resolution high / Resolution: 1080p / Vulcan Async Compile / και τα 4 FPS++ / CemuHook h264 / TripleCore-Recompiler 100000 cycles / GPU buffer cache accuracy: low. Δεν έχω παίξει πολύ αλλά βλέπω 65-75 fps κολλημένα. Ξεχνάω κάτι η συνεχίζω όπως είμαι? Ούτε 20 λεπτά δεν έχω ασχοληθεί με τον emulator γιαυτο ρωτάω Ουσιαστικά ακολούθησα ότι βήμα μου φαινόταν ΟΚ απο αυτο το βίντεο. Στην αρχή είχα βάλει GPU buffer cache accuracy: high και νομίζω αυτό μου έριχνε τα FPS. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από Luciddream 2
xavier Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 φοβερη η αναβαθμιση στο vulcan, με την εξαφανιση του stutter χωρις να χρειαζεται να ασχοληθεις με τα shaders, κανει το emulator πιο προσιτο και στον τελευταιο αδαη... 1
Arkin Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Ναι το async shader cache εξαφάνισε το stutter μετά από driver update με ένα πολύ μικρό μειονέκτημα ότι κάνουν 3 4 δευτερόλεπτα να εμφανιστούν τα πάντα στα γραφικά μιας και έπεσε το accuracy. Πολύ μικρό το κακό μπροστά στο stutter free gameplay. Το vulkan εξαφάνισε το opengl πολύ πιο γρήγορα από ό,τι νόμιζαν οι devs του cemu γιατί ήταν πολύ κολλημένοι πριν βάλουν το vulkan. 1
Luciddream Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Την κατάλληλη στιγμή βρήκα να ασχοληθώ απο ότι κατάλαβα 😛
Arkin Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Luciddream είπε Την κατάλληλη στιγμή βρήκα να ασχοληθώ απο ότι κατάλαβα 😛 Ειναι playable πανω απο 2 χρονια ειδικα με nvidia με ετοιμα opengl shader cache ηταν και απο πιο πριν. Με amd εγινε 100% playable με vulkan και ακομα και χωρις το shader async ειχαμε stutter μετα απο driver update αλλα σε 5-10 λεπτα ηταν smooth μεχρι να φτιαχτει η pipeline cache. Επισης προσεχε να εχεις τα τελευταια updates/DLC [Version 280 DLC 80] Spoiler
Luciddream Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 minute ago, Arkin said: Ειναι playable πανω απο 2 χρονια ειδικα με nvidia με ετοιμα opengl shader cache ηταν και απο πιο πριν. Με amd εγινε 100% playable με vulkan και ακομα και χωρις το shader async ειχαμε stutter μετα απο driver update αλλα σε 5-10 λεπτα ηταν smooth μεχρι να φτιαχτει η pipeline cache. Επισης προσεχε να εχεις τα τελευταια updates/DLC [Version 280 DLC 80] Reveal hidden contents Thanks για τα screenshots, δεν ήξερα πως πρέπει να φαίνεται οπότε δεν ξέρω αν τα δείχνει ολα οκ η αν λείπει κάτι Το pipeline cache φτιάχνεται στην αρχή μόνο και μετά σταματάει το compiling? Θα το βάλω να παίξω σε λίγο για καμια δυο ώρες.
Arkin Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Luciddream είπε Thanks για τα screenshots, δεν ήξερα πως πρέπει να φαίνεται οπότε δεν ξέρω αν τα δείχνει ολα οκ η αν λείπει κάτι Το pipeline cache φτιάχνεται στην αρχή μόνο και μετά σταματάει το compiling? Θα το βάλω να παίξω σε λίγο για καμια δυο ώρες. Με το async η pipeline cache γινεται compile oσο παιζεις χωρις ομως να προκαλειτε stutter με μικρο αρνητικο οτι καποια αντικειμενα αργουν να φανουν στην οθονη οπως πριν. Stutter vs accuracy. Στο clarity preset μπορεις να βαλεις οτι θελεις. Εγω εχω του Bruz αλλα ειναι υποκειμενικο το γουστο δοκιμασε και τα αλλα και κρατα οποιο σου αρεσει. Αν παιζεις σε UW πες μου να σε στειλω το mod για 21:9 για σωστο fov χωρις καθολου παραμορφωση στις πιο πανω εικονες οι πρωτες 3 ειναι χωρις το mod φαινεται στις καρδιες που ειναι streching ενω στην τεταρτη ειναι κανονικες. 1
Luciddream Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Το clarity μπορώ να το αλλάξω την ώρα που παίζω η θέλει restart το Game για να δω διαφορές? Γενικά δεν έχω καταλάβει ακόμα αν ειναι καλά τα γραφικά μου.. μάλλον πρέπει να φτιάξω και ένα προφιλ για το CEMU στο Radeon settings. Έβγαλα μερικά screenshots για να δειξω πως φαινεται τώρα. Σαν κάτι να λείπει 😛 Spoiler Spoiler Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα