Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 9 hours ago, Chaos3X said: Πέφτει στα 30 fps. Α το ρίχνει η μηχανή γραφικών του στα 30? Χτες συνέχισα τις δοκιμές, όλα εξαιρετικά πήγαιναν και ό,τι πρόβλημα έβρισκα υπήρχαν workarounds. Ωστόσο στα άλλα δύο Zelda (Twilight Princess HD και Wind Maker HD) το μόνο που κατάφερα ήταν 30 fps και πολύ μα πολύ stuttering... Shaders πέρασα κανονικά και τους φόρτωσε.
Arkin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Τα twilight princess και wind maker παιξτα με dolphin ρε συ. Εκεί τρέχουν άψογα. Ο cemu είναι κυρίως breath of the wild emulator.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 hour ago, Arkin said: Τα twilight princess και wind maker παιξτα με dolphin ρε συ. Εκεί τρέχουν άψογα. Ο cemu είναι κυρίως breath of the wild emulator. Ήθελα να παίξω τα remakes (HD, ultrawide support) αλλά πράγματι, αυτό με βλέπω να κάνω...
Arkin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ήθελα να παίξω τα remakes (HD, ultrawide support) αλλά πράγματι, αυτό με βλέπω να κάνω... Ultrawide θα έχεις και στον dolphin κανονικά απλά δεν ξέρω αν είναι 100% σωστό το scaling όπως στον cemu. 1
nickk0kkav Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Στις 27/3/2019 στις 12:20 ΜΜ, GeorgeMan είπε Χτες είχα λίγο χρόνο και έκατσα και το σέταρα από την αρχή όλα. Cemu 1.15.3b, Cemuhook latest, graphics packs latest, update στα παιχνίδια/dlc. Όλα καθαρά και νοικοκυρεμένα. Ε λοιπόν δεν κολλάει σε slow motion πια (ή τουλάχιστον δεν το έκανε όσο έπαιξα). Πριν ήταν πασιφανές, ούτε 10 λεπτά δε μπορούσα να παίξω. Για το Zelda Breathe of the Wild έβαλα 3440x1440 21:9 ανάλυση, Clarity --> Contrasty, κάποια fixes και Nvidia FXAA. FPS++ στα 60fps και δεν το κουνάει ρούπι από εκεί. Απίστευτη εμπειρία. Δουλεύει ακόμα και η δόνηση στο Xbox One S χειριστήριο, αλλά νομίζω θα έχω θέμα όπου απαιτείται gyro γιατί το χειριστήριο δεν υποστηρίζει. Νομίζω τα 60 fps είναι το όριο του Ryzen, δεν αντέχει 75 σταθερά, πιθανότατα λόγω χαμηλότερου boost χρονισμού από τα Intel. Αλλά δεν πειράζει, και με 60 είναι απίστευτο και πολύ smooth. Λόγω χειριστηρίου κ έλλειψη gyro δε θα μπορείς να το βγάλεις 100% , αλλά θα τα dungeons που το χρησιμοποιούν είναι προαιρετικα . Θα μπορεσεις όμως να τερματισεις το εκπληκτικό αυτό παιχνίδι, καλό gaming. 1
amgamer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 ρε παιδια εχει καταφερει κανεις να συνδεσει 2 παιχτες? προσπαθησα με πληκτρολογια + 1 gamepad και με 2 ξεχωριστα gamepad αλλα δεν αναγνωριζει το 2ο παιχτη. γενικα παιζει αρκετα καλα mario kart 8 / super mario bro 60fps σε μετριο μηχανημα. απλα με πεδευει με τους 2 players
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 17 ώρες πριν, amgamer είπε ρε παιδια εχει καταφερει κανεις να συνδεσει 2 παιχτες? προσπαθησα με πληκτρολογια + 1 gamepad και με 2 ξεχωριστα gamepad αλλα δεν αναγνωριζει το 2ο παιχτη. γενικα παιζει αρκετα καλα mario kart 8 / super mario bro 60fps σε μετριο μηχανημα. απλα με πεδευει με τους 2 players Οχι δεν γίνεται, το εχω προσπαθησει κι εγω μπορει να λεει πως γινεται αλλα εγω το μονο που καταφερα ηταν να σπασω τα νευρα μου, εχει απειρα bugs σε 2 player mode, μη πεις καν στο κοπο αν δε θες να χαλασεις τη διαθεση σου.
amgamer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Στις 3/6/2019 στις 2:50 ΜΜ, giorgosmcmc είπε Οχι δεν γίνεται, το εχω προσπαθησει κι εγω μπορει να λεει πως γινεται αλλα εγω το μονο που καταφερα ηταν να σπασω τα νευρα μου, εχει απειρα bugs σε 2 player mode, μη πεις καν στο κοπο αν δε θες να χαλασεις τη διαθεση σου. με τα πολλα το καταφερα! παιζει μια χαρα με τα gamepads απλα θελει κι αλλο ψαξιμο στο θεμα του joystic.
Chaos3X Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δεν σε ενοχλεί που στο διπλό παίζεις με 30 fps μόνο;
GRat Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Στις 28/3/2019 στις 11:09 ΜΜ, nickk0kkav είπε Λόγω χειριστηρίου κ έλλειψη gyro δε θα μπορείς να το βγάλεις 100% , αλλά θα τα dungeons που το χρησιμοποιούν είναι προαιρετικα . Θα μπορεσεις όμως να τερματισεις το εκπληκτικό αυτό παιχνίδι, καλό gaming. To mouse λειτουργεί ως gyro! 1
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Σε μια rx 580 4gb είναι λογικό να παίζει με ~15fps το BotW?
Arkin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Σε μια rx 580 4gb είναι λογικό να παίζει με ~15fps το BotW? Τι cpu εχεις?
Arkin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Με ιδια cpu και μια 1070 εδω βλεπω σχεδον τα τριπλασια fps Και εδω με 580 και 6700k εχει παλι κοντα τα τριπλασια. Μηπως κατι δεν εχει ενεργοποιησει στις ρυθμισεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα