Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ενα προβλημα με την καρτα γραφικων (hp probook) είχε μαυρίσει η οθονη,και μετα απο λιγη ταλαιπωρια εφτιαξε αλλα δεν μπορω να φορτωσω την καρτα γραφικων. Υπαρχει καποιο εξαρτημα ή προγραμμα που να "παιρνει" το βαρος απο την καρτα γραφικων και τον επεξεργαστη και να το μετατοπιζει πχ σε ενα στικακι ή ενα σκληρο δισκο??

Δημοσ.

Τέτοιο πρόγραμμα δεν υπάρχει οχι αλλα τι ενοείς δεν μπορείς να την φορτώσεις , δεν μπορείς να περάσεις drivers δεν σου παίζει παιχνίδια τι ακριβώς ?

Δημοσ.

Εαν βαλω ενα βαρυ πρόγραμμα(πχ παιχνιδι) μου ειπε ο τεχνικός οτι θα ξαναμαυρισει η οθονη και δεν φτιάχνει

Δημοσ.

Μιλάμε για συγκλονιστική ασάφεια!! Τι εννοείς "μετά απο λίγη ταλαιπωρία", πως το ταλαιπώρησες δλδ??

Τι εννοείς να "φορτώσεις" την κάρτα γραφικών, δεν είναι γομάρι...

Τι εννοείς " "παίρνει" το βάρος απο την καρτα γραφικων και τον επεξεργαστη"? Περιμένεις κάποια άλλη συσκευή να κάνει τη δουλειά της κάρτας γραφικών ή του επεξεργαστή? Τότε δε θα υπήρχε λόγος να υπάρχουν κάρτα και επεξεργαστής...

Τι ακριβώς επισκευή σου έκανε ο τεχνικός στο λαπτοπ? Δε σε ενημέρωσε?

• Like 2
Δημοσ.

Πρωτον φιλε μου να εισαι πιο ευγενικός... Τον ειχα φορτώσει με 2 παιχνίδια,ξαφνικά μαυρισε η οθονη αλλα ο υπολογιστης ακουγοταν ότι δουλευε κανονικα.πηγα σε εναν πρώτο τεχνικο και μου λεει θελει αλλαγη ραμ,το πηγα και σε ενα 2ο και αν καταλαβα καλα ανοιξε το λαπτοπ και εκανε κατι στην καρτα γραφικων αλλα μου ειπε να μην φορτώσω με βαρια Προγράμματα τον υπολογιστη γιατί αν ξαναγινει και μαυρισει Τέλος.

Δημοσ.

Το παιδί απο επάνω δεν αναφέρθηκε προσβλητικά σε εσένα απλα προσπαθούμε να καταλάβουμε το πρόβλημα με αυτο που σου ειπε ο τεχνικός .... καταρχάς τσέκαρε θερμοκρασές με το hwmonitor μετα την κατάσταση του δίσκου με το hdsentinel και κανε απεγκατάσταση τους drivers της κάρτας γραφικων μετα καθάρισμα με το ddu και ξανα πέρνα τους.

Δημοσ.

Petrak απολογούμαι αν φάνηκα αγενής, είναι μια απο τις δυσκολίες του γραπτού λόγου να μεταφέρει το ύφος.

Λοιπόν, κατα πάσα πιθανότητα η κάρτα γραφικών τα έφτυσε και ο τεχνικός σου έκανε reflow ή reball και σου είπε μη το ζορίζεις πολύ γιατί είναι στα όρια του. Πόσα σου πήρε?

• Like 1
Δημοσ.

30 και reball αποκλείεται, ίσως είναι και λίγα για reflow. Το πιο πιθανό είναι πως καθάρισε ψύκτρες και έβαλε φρέσκια πάστα (όχι σοκολατίνα...)

Τώρα το λαπτοπ δουλεύει κανονικά?

Δημοσ.

Ναι το χω 9 μηνες περιπου κανονικοτατα απλα δεν βαζω παιχνίδια κτλ. Θυμάμαι πάντως μ χε πει οτι δεν ειναι μητρική

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...