petrak1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ειχα ενα προβλημα με την καρτα γραφικων (hp probook) είχε μαυρίσει η οθονη,και μετα απο λιγη ταλαιπωρια εφτιαξε αλλα δεν μπορω να φορτωσω την καρτα γραφικων. Υπαρχει καποιο εξαρτημα ή προγραμμα που να "παιρνει" το βαρος απο την καρτα γραφικων και τον επεξεργαστη και να το μετατοπιζει πχ σε ενα στικακι ή ενα σκληρο δισκο??
SPANK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τέτοιο πρόγραμμα δεν υπάρχει οχι αλλα τι ενοείς δεν μπορείς να την φορτώσεις , δεν μπορείς να περάσεις drivers δεν σου παίζει παιχνίδια τι ακριβώς ?
petrak1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εαν βαλω ενα βαρυ πρόγραμμα(πχ παιχνιδι) μου ειπε ο τεχνικός οτι θα ξαναμαυρισει η οθονη και δεν φτιάχνει
mixmixtouta Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μιλάμε για συγκλονιστική ασάφεια!! Τι εννοείς "μετά απο λίγη ταλαιπωρία", πως το ταλαιπώρησες δλδ?? Τι εννοείς να "φορτώσεις" την κάρτα γραφικών, δεν είναι γομάρι... Τι εννοείς " "παίρνει" το βάρος απο την καρτα γραφικων και τον επεξεργαστη"? Περιμένεις κάποια άλλη συσκευή να κάνει τη δουλειά της κάρτας γραφικών ή του επεξεργαστή? Τότε δε θα υπήρχε λόγος να υπάρχουν κάρτα και επεξεργαστής... Τι ακριβώς επισκευή σου έκανε ο τεχνικός στο λαπτοπ? Δε σε ενημέρωσε? 2
petrak1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Πρωτον φιλε μου να εισαι πιο ευγενικός... Τον ειχα φορτώσει με 2 παιχνίδια,ξαφνικά μαυρισε η οθονη αλλα ο υπολογιστης ακουγοταν ότι δουλευε κανονικα.πηγα σε εναν πρώτο τεχνικο και μου λεει θελει αλλαγη ραμ,το πηγα και σε ενα 2ο και αν καταλαβα καλα ανοιξε το λαπτοπ και εκανε κατι στην καρτα γραφικων αλλα μου ειπε να μην φορτώσω με βαρια Προγράμματα τον υπολογιστη γιατί αν ξαναγινει και μαυρισει Τέλος.
SPANK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Το παιδί απο επάνω δεν αναφέρθηκε προσβλητικά σε εσένα απλα προσπαθούμε να καταλάβουμε το πρόβλημα με αυτο που σου ειπε ο τεχνικός .... καταρχάς τσέκαρε θερμοκρασές με το hwmonitor μετα την κατάσταση του δίσκου με το hdsentinel και κανε απεγκατάσταση τους drivers της κάρτας γραφικων μετα καθάρισμα με το ddu και ξανα πέρνα τους.
petrak1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια θα το δοκιμασω να δω αν δουλέψει,ευχαριστω πολυ!
mixmixtouta Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Petrak απολογούμαι αν φάνηκα αγενής, είναι μια απο τις δυσκολίες του γραπτού λόγου να μεταφέρει το ύφος. Λοιπόν, κατα πάσα πιθανότητα η κάρτα γραφικών τα έφτυσε και ο τεχνικός σου έκανε reflow ή reball και σου είπε μη το ζορίζεις πολύ γιατί είναι στα όρια του. Πόσα σου πήρε? 1
petrak1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 30€ πήρε ναι μου ειπε οτι πρέπει να την προσεχω και θα μου κρατησει ακόμα
xristoforos89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 To 4510s ερχόταν με την onboard κάρτα γραφικών. οπότε πάει προς αλλαγή μητρικής το όλο θέμα.
petrak1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αρα λετε να το κρατησω οσο κρατησω και ειναι οντως μητρικη?(τι τιμες παίζουν εκει ξερετε?)
mixmixtouta Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 30 και reball αποκλείεται, ίσως είναι και λίγα για reflow. Το πιο πιθανό είναι πως καθάρισε ψύκτρες και έβαλε φρέσκια πάστα (όχι σοκολατίνα...) Τώρα το λαπτοπ δουλεύει κανονικά?
petrak1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ναι το χω 9 μηνες περιπου κανονικοτατα απλα δεν βαζω παιχνίδια κτλ. Θυμάμαι πάντως μ χε πει οτι δεν ειναι μητρική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα