JcD Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Για βοηθάτε ρε παιδιά γιατί θέλω να αλλάξω ψύκτρα στον επεξεργαστή (i5 3570k), χωράει η γνωστή evo 212 εκεί μέσα? Το καλώδιο θα φύγει από τη μέση, η μνήμες είναι ψηλές corsair vengeance, η μητρική AsRock Z77 extreme 4-mini, και η vga δεν μπορεί να φύγει από'κει. Αν δεν μπένει αυτή τη εναλακτικές έχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, το πιθανότερο είναι να βρίσκουν οι μνήμες. Για να μην κάνουμε όμως προφητείες, δες τα χαρακτηριστικά της ψήκτρας και των μνημών(ύψος κλπ) και κάνε τα μαθηματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή χρονιά Το κουτί ποιο ειναι ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Το κουτί είναι για τα πανυγύρια αυτή τη στιγμή αλλά θα μπει το 750d corsair πριν την ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι στενό θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το πλαϊνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μπα μωρε, full tower είναι, το θέμα είναι οι μνήμες μόνο μου φένεται, γι'αυτο ψάχνω γνώμες απ΄πο κάποιον που να την έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αν βάλεις τη 212 κάθετα δε θα έχεις πρόβλημα, κι εγώ τις ίδιες μνήμες έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αν βάλεις τη 212 κάθετα δε θα έχεις πρόβλημα, κι εγώ τις ίδιες μνήμες έχω. Όπα! Κάθετα πως εννοείς? Δεν θα χτυπάει στην κάρτα γραφικών? Ωστόσο έκανα μία προσπάθεια να βάλω την κάρτα στην 3η pci που είναι επίσης 3.0-16 άλλα το aida δείχνει την μνήμη της να πέφτη στη μισή ταχύτητα για κάποιο λόγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Όχι μην ανησυχείς, οι περισσότεροι που την έχουν έτσι τη βάζουμε για καλύτερο airflow. Δεν ειμαι και στο PC τώρα αλλιώς θα σου ανεβαζα φωτο τη δική μου περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ανυσηχώ γιατί η mb μου είναι μίνι, δεν είναι σαν τη δικιά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ανυσηχώ γιατί η mb μου είναι μίνι, δεν είναι σαν τη δικιά σου Micro ειναι Όχι Mini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Και να το ήθελα κιόλας! Απλά δεν έβρησκα την κανονική όταν την πήρα, και νατα τα προβλήματα τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Κοιτα, εγώ στη θέση σου θα μετρούσα τις αποστάσεις και αν δε μου έκανε η συγκεκριμένη 212 θα πήγαινα σε άλλη λύση. Υπάρχουν πολλές απλά η 212 είναι ίσως η πιο vfm, γι'αυτο και τηνπροτιμουν πολλοί. Έχεις κοιτάξει για κάποια άλλη λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αυτό ακριβώς έκανα και όντως δεν βγαίνουν τα νούμερα, η δε εναλακτικές που βρήκα δεν έχουν απόδοση που να αξίζει τον κόπο, όπως αυτήν για παράδειγμα... http://www.coolermaster.com/cooling/cpu-air-cooler/blizzard-t2/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα