Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω στην κατοχή μου ένα Hp Probook 440 G3. Με την αγορά του την πρώτη μέρα όλα άψογα, την δεύτερη που το κράτησα περισσότερο κ εφεξής αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Ενώ εντοπίζει τα δίκτυα, δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο του σπιτιού μου(Δεν το δοκίμασα σε άλλο ακόμα). Στην αρχή συνδεόταν για λίγο και αποσυνδεόταν ξανά. Οι υπόλοιποι υπολογιστές,κινητά κτλ μια χαρά .

Η Κάρτα δικτύου είναι η Intel® Dual Band Wireless-AC 3165 802.11a/b/g/n/ac .

Το router που δοκιμάζω είναι της Cyta το Thomson TG782. (αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει μόνο 2.4ghz band)

Το λειτουργικό είναι Windows 10 Pro 64bit.

- Με ethernet αλλά και με έναν usb adapter tplink που είχα, μπήκε στο ίντερνετ/wifi κανονικότατα!

- Έκανα update τους drivers της κάρτας μέσα από τον Device Manager αλλά τζίφος.

ΥΓ. Κατά τύχη ήρθε ένας φίλος με λαπτοπ Lenovo G50-70 για μια δουλειά σπίτι και έπαθε ακριβώς τα ίδια! Έβλεπε το wifi αλλά δεν συνδεόταν σε αυτό-του έγραφε Limited! Η κάρτα από ό,τι είδα είναι η Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 ! Realtek RTL8723BE 802.11n PCI-E NIC

Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Μήπως έχεις τίποτα access points ή powerlines στο χώρο που επεκτείνουν το σήμα; Αν είναι μόνο το ρούτερ που λες, δοκίμασε να κάνεις firmware update, επίσης με τα κινητά συνδέεσαι κανονικά; Δοκίμασες να αλλάξεις το όνομα δικτύου WiFi σε περίπτωση που έχει κενά σε κάτι άλλο που δεν έχει κενά;

Δημοσ.

Μπήκα σαν admin στο router, δεν είχε να κάνω update.

Με τα κινητά κανονικά ναι.

Στο δικό μου λύθηκε μετά από πολύ ψάξιμο, απενεργοποίησα το bluetooth από τον device manager γιατί διάβασα ότι η κάρτα δικτύου είναι κάπως και για bluetooth και για wifi και όταν το απενεργοποίησα ως εκ θαύματος, συνδέθηκε.

Στο lenovo δεν έγινε κάτι αντίστοιχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...