Thanos233 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Σήμερα πήρα στα χέρια μου το lg g3 και ενώ όλα δουλεύουν μια χαρά έχω θέμα με τις κλήσεις. Όταν κάνω ένα τηλεφώνημα ή όταν μου κάνουν και απαντήσω η οθόνη γίνεται μαύρη. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να την ανοίξω κατά τη διάρκεια της κλίσης. Πρέπει να περιμένω ο άλλος να τερματίσει την κλίση και έπειτα εγώ να πατήσω το πίσω στρογκιλό κουμπί και να ανοίξει η οθόνη. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? Μήπως είχατε το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ
newsformobiles Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εχει καμία ζελατίνα στην οθόνη? Μήπως θέλει καλιμπράρισμα ο proximity sensor?
Thanos233 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν του εχω ζελατινα, νομιζω το εκανα αυτο αλλα τιποτα
newsformobiles Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Συνήθως το 2ο είναι η αιτία για τέτοια προβλήματα. Δες και τις ρυθμίσεις για τις κλήσεις.
Thanos233 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τις εχω κανει ανω κατω τις ρυθμισεις αλλα δεν βρισκω κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα