Προς το περιεχόμενο

Turbo-X i736-875 καμενη μητρικη clevo co. w3x0et

Thanosr7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα τον τελευταίο μήνα πέσανε στα χέρια μου 2 TurboX (Clevo) M670SRU.

Και στα δύο το πρόβλημα ήταν η κάρτα γραφικών, η οποία στο μοντέλο αυτό έχει passive cooling.

Μετα το reball δουλεψαν?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετα το reball δουλεψαν?

Δεν άξιζαν τον κόπο να γίνει reball.

Reflow με heatgun, και μέχρι στιγμής δουλεύουν και τα δύο.

Το ένα μάλιστα είναι ακόμα στα χέρια μου, και το ταλαιπωρώ για να δω πόσο θ' αντέξει.

Πάντως είναι προβληματική κατασκευή.

Αυτή την στιγμή είναι idle, και η θερμοκρασία στην CPU είναι 55,3οC.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ζητάνε 340 € για αντικατάσταση μητρικής σε clevo - τιμή παραπάνω από τις HP και Toshiba.

Μπα σε toshiba μου εχουν ζητησει και παραπανω, μαλιστα τους ειπα να μου την δωσουν να το κανω μονος μου και αρνηθηκαν και ολας φυσικα.

Eπισης Dell (μια απο τις καλυτερες και πιο αξιοπιστες μαρκες στη αγορα) 5010 μοντελο. Ψαχνω να βρω μια μητρικη που να δουλευει να φτιαξω το λαπτοπ ενος φιλου και δεν υπαρχει ουτε για δειγμα. Ολα εχουν παθει ζημια στην καρτα γραφικων. 

Μπα σε toshiba μου εχουν ζητησει και παραπανω, μαλιστα τους ειπα να μου την δωσουν να το κανω μονος μου και αρνηθηκαν και ολας φυσικα.

Eπισης Dell (μια απο τις καλυτερες και πιο αξιοπιστες μαρκες στη αγορα) 5010 μοντελο. Ψαχνω να βρω μια μητρικη που να δουλευει να φτιαξω το λαπτοπ ενος φιλου και δεν υπαρχει ουτε για δειγμα. Ολα εχουν παθει ζημια στην καρτα γραφικων. 

Δώσε την παλιά για αντικατάσταση του chip αλλιώς ebay για καμιά λειτουργική

Προφανώς θα σου πουν καμμένη μητρική γιατί η δουλεία τους δεν είναι η επισκευή αλλά η πώληση.

Το power indicator θα φταίει σχεδόν σίγουρα για το ξαφνικό της υπόθεσης. το καλό είναι ότι αν πιάνουν τα χέρια σου, αλλάζεις το power indicator ή κάνει reflow. Για το reballing πολλοί λένε πως είναι απάτη, μπορείς να ψάξεις στο internet για παραπάνω λεπτομέριες. Στο laptop που έχω, έχω κάνει reflow και 1μιση χρονο δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Γενικώς πάρε το από το πλαίσιο και πήγαινε το σε κανένα κατάστημα και μην δώσεις πάνω από 80€ χωρίς απόδειξη.

Καταρχας ευχαριστω για το ενδιαφερων σας κ τις γνωμες σας! 

Τωρα καποιος φιλος παραπανω ρωτησε αν ανοιγει το λαπτοπ κ απλα δεν δειχνει τιποτα η οθονη.. το λαπτοπ ανοιγε κανονικα στις αρχες του προβληματος κ αν δεν εσβηνε ξαφνηκα μονο του (συνηθως μετα απο αδρανεια οταν κουνουσα το mouse εσβηνε) τοτε με το που εκανα shut down εσβηνε μονο του κ ακουγόταν ενας μικρος θόρυβος (τακ) οπως κανουν οι τηλεορασεις οταν ανοιγουν/κλεινουν. Μετα απο λιγες μερες πατουσα το κουμπι να ανοιξει κ λιγο πριν αρχησει να τρεχει τα windows εσβηνε.

Λογω των γιορτων το αφησα λιγο το θεμα αλλα αυριο θα παω απο το σερβις του πλαισιο να μαθω γιατι μου ειπαν αυτη τη τιμη απ τα κεντρικα. Μονος μου δεν μπορω να κανω κατι καθως δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις οποτε πριν κανω οτιδιποτε θα γραψω εδω να μου πειτε κ εσεις, Ευχαριστω κ παλι!!  :-)

Α κ οσο για θερμοκρασια κ σκονη που ειπε καποιος φιλος παραπανω το λαπτον ηταν καθαρο κ μονιμα πανω σε μεγαλη ψηκτρα!

• 7 χρόνια αργότερα...
Στις 2/1/2016 στις 3:39 ΜΜ, sil_unique είπε

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ζητάνε 340 € για αντικατάσταση μητρικής σε clevo - τιμή παραπάνω από τις HP και Toshiba.

reballing kai κουραφεξαλα αν ειναι δυνατον να θεωρείται κατι τετοιο αξιοπιστο..εκτοs αν το τσιπ ειναι καινουριο βεβαια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...