Stef_25 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια,δεν μου δουλευει η φουσκα του messenger στο συγκεκριμενο κινητο.. Γνωριζει κανεις τιποτα ή πως μπορουμε να λυσουμε το προβλημα? Εχω κανει αυτο με τα permissions που εχω διαβασει,αλλα και παλι δεν δουλευει.Γνωριζει κανεις? edit: Οκ λυθηκε. Ευχαριστω πολυ. Να κανω και μια αλλη ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θεμα?Πως μπορω να ρυθμισω την ενταση της δονησης στα πληκτρα αφης? Δεν βρισκω πουθενα την ρυθμιση
Papakaliati Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια,δεν μου δουλευει η φουσκα του messenger στο συγκεκριμενο κινητο.. Γνωριζει κανεις τιποτα ή πως μπορουμε να λυσουμε το προβλημα? Εχω κανει αυτο με τα permissions που εχω διαβασει,αλλα και παλι δεν δουλευει.Γνωριζει κανεις? edit: Οκ λυθηκε. Ευχαριστω πολυ. Να κανω και μια αλλη ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θεμα? Πως μπορω να ρυθμισω την ενταση της δονησης στα πληκτρα αφης? Δεν βρισκω πουθενα την ρυθμιση Κανε εναν κοπο να γραψεις την λυση, μπορει να το τσεκαρει το ποστ καποιος στο μελλον. 1
newsformobiles Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω δει στα Xiaomi να ρυθμίζεις ένταση δόνησης Ήχου ναι, δόνησης όχι.
Stef_25 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω δει στα Xiaomi να ρυθμίζεις ένταση δόνησης Ήχου ναι, δόνησης όχι. Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που το κανει αυτο? Ειναι αρκετα δυνατη η δονηση των πληκτρων αφης γαμωτο.. Edit: Η λυση για το παραπανω ειναι οτι αφου φτιαξουμε τα permissions των εφαρμογων,πρεπει να κανουμε και αυτο εδω -> settings-additional settings - battery and performance - manage apps battery usage και απενεργοποιήστε το Deviantart
saruman123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα εχω και γω το Note 3 και η θα το απενεργοποιησεις η θα πας στο settings-sound-volumes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα