Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,δεν μου δουλευει η φουσκα του messenger στο συγκεκριμενο κινητο.. Γνωριζει κανεις τιποτα ή πως μπορουμε να λυσουμε το προβλημα? Εχω κανει αυτο με τα permissions που εχω διαβασει,αλλα και παλι δεν δουλευει.Γνωριζει  κανεις?

edit: Οκ λυθηκε. Ευχαριστω πολυ. Να κανω και μια αλλη ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θεμα?

Πως μπορω να ρυθμισω την ενταση της δονησης στα πληκτρα αφης? Δεν βρισκω πουθενα την ρυθμιση

Δημοσ.

Παιδια,δεν μου δουλευει η φουσκα του messenger στο συγκεκριμενο κινητο.. Γνωριζει κανεις τιποτα ή πως μπορουμε να λυσουμε το προβλημα? Εχω κανει αυτο με τα permissions που εχω διαβασει,αλλα και παλι δεν δουλευει.Γνωριζει  κανεις?

edit: Οκ λυθηκε. Ευχαριστω πολυ. Να κανω και μια αλλη ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θεμα?

Πως μπορω να ρυθμισω την ενταση της δονησης στα πληκτρα αφης? Δεν βρισκω πουθενα την ρυθμιση

Κανε εναν κοπο να γραψεις την λυση, μπορει να το τσεκαρει το ποστ καποιος στο μελλον.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω δει στα Xiaomi να ρυθμίζεις ένταση δόνησης

Ήχου ναι, δόνησης όχι.

Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που το κανει αυτο? Ειναι αρκετα δυνατη η δονηση των πληκτρων αφης γαμωτο..

Edit: Η λυση για το παραπανω ειναι οτι αφου φτιαξουμε τα permissions των εφαρμογων,πρεπει να κανουμε και αυτο εδω -> settings-additional settings - battery and performance - manage apps battery usage και απενεργοποιήστε το Deviantart

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...