PC_MAGAS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Έχω δει τις εν λόγο μνήμες από το ebay http://www.ebay.com/itm/111686289004 Και λόγο του free shipping σκεύτομαι να τις πάρω αλλά δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να πληρώσω τελωνείο αν ναι πόσο.
Sheogorath Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Έχω δει τις εν λόγο μνήμες από το ebay http://www.ebay.com/itm/111686289004 Και λόγο του free shipping σκεύτομαι να τις πάρω αλλά δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να πληρώσω τελωνείο αν ναι πόσο. Στην ίδια τιμή είναι και απο Ελλάδα. Δεν αξίζουν. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή είναι από Hong Hong αν του στείλεις ένα μήνυμα να μην περάσει απο τελωνειο τότε το μαρκάρουν σαν δώρο και δεν περνά τελωνείο. Έχω κάνει αρκετές αγορές με μεγαλύτερα ποσά και δεν πλήρωσα ποτέ φόρο. Σήμερα μάλιστα παρέλαβα αξίας 50 ευρώ μέσω ταχυδρομείου. Όμως όπως σου είπε και ο Sheo δεν αξίζει. Μάλιστα η μνήμη αυτή είναι noname με εγγύηση άγνωστη. 1
PC_MAGAS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Στην ίδια τιμή είναι και απο Ελλάδα. Δεν αξίζουν. Επειδή θέλω να ξοδέψω κάποια χρηματάκια στο paypal και δεν βρίσκω Ελληνικά καταστήματα να δέχονται paypal, έτσι τα χρήματα που έχω στο paypal απλά μου είναι άχρηστα επειδή δεν τοκίζονται και θέλω να τα ξοδέψω. Και εννοείτε ότι δεν μπορώ να βάλω τα χρήματα σε τράπεζα να αγοράσω από plaisio ή eshop που ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ paypal.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Επειδή είναι από Hong Hong αν του στείλεις ένα μήνυμα να μην περάσει απο τελωνειο τότε το μαρκάρουν σαν δώρο και δεν περνά τελωνείο. Έχω κάνει αρκετές αγορές με μεγαλύτερα ποσά και δεν πλήρωσα ποτέ φόρο. Σήμερα μάλιστα παρέλαβα αξίας 50 ευρώ μέσω ταχυδρομείου. Όμως όπως σου είπε και ο Sheo δεν αξίζει. Μάλιστα η μνήμη αυτή είναι noname με εγγύηση άγνωστη.Αυτό με τα δώρα το έχουμε πει πολλές φορές δεν ισχύει μου έχει τύχει να πάρω 6 κινητά των 300 ευρώ (χωρίς να γράφει δώρο χωρίς να περάσει τελωνείο (από Κίνα) και κινητό τον 130 που έγραφε δώρο το σταμάτησαν όλα αποστολή ΜΜΕ απλό ταχυδρομείο των κινεζων Κάτω από ένα ποσό δεν θυμάμαι ακριβώς δεν περνάνε τελωνείο οτιδήποτε πάνω από εκείνο το ποσό περνάει κανονικά τελωνείο Γιατι δεν κάνεις withdraw σε κάποιο λογαριασμό σου τα λεφτά?
PC_MAGAS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αυτό με τα δώρα το έχουμε πει πολλές φορές δεν ισχύει μου έχει τύχει να πάρω 6 κινητά των 300 ευρώ (χωρίς να γράφει δώρο χωρίς να περάσει τελωνείο (από Κίνα) και κινητό τον 130 που έγραφε δώρο το σταμάτησαν όλα αποστολή ΜΜΕ απλό ταχυδρομείο των κινεζων Κάτω από ένα ποσό δεν θυμάμαι ακριβώς δεν περνάνε τελωνείο οτιδήποτε πάνω από εκείνο το ποσό περνάει κανονικά τελωνείο Γιατι δεν κάνεις withdraw σε κάποιο λογαριασμό σου τα λεφτά? Γιατί το Paypal Δεν καταδέχετε τον λογαριασμό μου. Τελικά βρήκα ότι το you.gr δέχεται paypal και περιμένω την παραγγελία μου.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αυτό με τα δώρα το έχουμε πει πολλές φορές δεν ισχύει μου έχει τύχει να πάρω 6 κινητά των 300 ευρώ (χωρίς να γράφει δώρο χωρίς να περάσει τελωνείο (από Κίνα) και κινητό τον 130 που έγραφε δώρο το σταμάτησαν όλα αποστολή ΜΜΕ απλό ταχυδρομείο των κινεζων Κάτω από ένα ποσό δεν θυμάμαι ακριβώς δεν περνάνε τελωνείο οτιδήποτε πάνω από εκείνο το ποσό περνάει κανονικά τελωνείο Γιατι δεν κάνεις withdraw σε κάποιο λογαριασμό σου τα λεφτά? Ισχύει ότι στο μαρκάρουν ως δώρο αλλά στο ξεκαθαρίζουν ότι δεν είναι σίγουροι ότι θα δουλέψει 100%. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορείς να φανείς άτυχος. Το ποσό που δεν περνά τελωνείο δεν το θυμάμαι αλλά είναι κοντά στα 25 ευρώ.
PC_MAGAS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή απλά να πληρώσω δασμούς η όχι είναι όσες οι πιθανότητες να πετύχω κορόνα αν στρίψω ένα νόμισμα: 50%. Τελικά βρήκα τρόπο να ξοδέψω τα λεφτά σε Ντόποιο eshop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα