Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Χρονια πολλα σε ολους.

Προσπαθω ερασιτεχνικα να φτιαξω ενα site βασισμενο σε wordpress. Το site θα εχει περιεχομενο απο βαφτισια του παιδιου μου.

Το προβλημα μου ειναι οτι εχω φωτογραφιες απο φωτογραφο οι οποιες ειναι παρα πολυ μεγαλες και δεν μπορω με τιποτα να τις κανω 3 mb.

Το θεμα που θα χρησιμοποιησω ειναι το divi.

Ξερει καποιος να μου προτεινει καποια λυση ωστε να μπορεσω να τις μικρυνω;

Δημοσ.

μου κάνει εντυπωση πως έχεις τις γνώσεις να κάνεις ένα wordpress site αλλά όχι να αλλάξεις το μέγεθος σε μια φωτογραφία.

χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα όπως το irfanview, paint net,

επέλεξε αποθήκευση σε jpg μορφή και ρίξε την ποιότητα μέχρι να φτάσει στο μέγεθος που επιθυμείς.

το paintnet μάλιστα, επιλένοντας ποσοστό ποιότητας σου δείχνει πόσο μέγεθος θα πιάνει το αρχείο.

με το irfanview (plugin) μπορείς να ορίσει εσύ το μέγεθος που θέλεις

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα Χρόνια Πολλά,

δεν καταλαβα πολυ καλα τι εννοεις, 3mb  η καθε φωτογραφια ειναι τεραστια............

Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιησε το photoshop. Μικρυνε την αρκετά 1024 χ 768 ειναι μια χαρα και κανε save για web.

• Like 2
Δημοσ.

Σασ ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας. Το μεγεθος απο τις φωτογραφιες που θελω να μικρυνω ειναι περιπου στα 50 mb. To wordpress δέχεται μονο μεχρι 3mb.

Θ δοκιμασω ολα αυτα που μ ειπατε και ελπιζω να εχω καλα αποτελεσματα. Ευχαριστω ολους και παλι.

μου κάνει εντυπωση πως έχεις τις γνώσεις να κάνεις ένα wordpress site αλλά όχι να αλλάξεις το μέγεθος σε μια φωτογραφία.

χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα όπως το irfanview, paint net,

επέλεξε αποθήκευση σε jpg μορφή και ρίξε την ποιότητα μέχρι να φτάσει στο μέγεθος που επιθυμείς.

το paintnet μάλιστα, επιλένοντας ποσοστό ποιότητας σου δείχνει πόσο μέγεθος θα πιάνει το αρχείο.

με το irfanview (plugin) μπορείς να ορίσει εσύ το μέγεθος που θέλεις

Δεν ν εχει ξανατυχει να χρησιμοποιησω τοσο μεγαλες φωτο συνήθως τα mb που επρεπε να ριξω ηταν απο 5-6 σε 3,το οποιο εοναο σχετικα ευκολο.

Χρονια πολλα σε ολους σας. Υγεια σε ολους σας και να εχετε καλη χρονια γεματη ευτυχια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...