Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, νομίζω ότι έκανα μια βλακεία :P πήγαινα να καθαρίσω τον υπολογιστή και πήγα να βγάλω την ψήκτρα, αλλα την έβγαλα χωρίς να ανοίξω την ασφάλεια εκεί Που κουμπώνει το τσιπάκι, μερικές τριχούλες στράβωσαν αν και τις ίσιωσα τώρα φαίνεται Σαν να μην κουμπώνει πάνω στην μητρική, το έβαλα, δοκίμασα να ανοίξω τον υπολογιστή αλλα δεν δουλεύω ούτε Η ψήκτρα και ούτε ο επεξεργαστής, όταν πάω να τον ανοίξω αναβοσβήνει το φωτάκι τις οθόνης και το pc κάνει ένα ΜΠΙΡ gia λίγα δευτερόλεπτα...

Ιδέες?

Τα γράψα λίγο χύμα επειδή είμαι από το κινητό

Δημοσ.

η μητρική σου με το beep code σου λέει ποιο είναι το πρόβλημα.

πρέπει να παρακολουθήσεις το μοτίβο με το οποίο χτυπάει και να δεις τι σημαίνει αυτό για τη μητρική σου.

Δημοσ.

Τελικά Η ψήκτρα δεν άναβε επειδή είχα ξεχάσει να βάλω το καλώδιο στην μητρική xD και ο θόρυβος ακούγονταν από τον σκληρό.. Ίσιωσα tis τριχούλες αλλα μάλλον έγινε ήδη Η ζημια, τώρα δεν ακούγεται θόρυβος.. Απλά δεν ανοίγει το pc.. Τώρα δεν ξέρω άμα Η ζημια έγινε στο τσιπάκι Η στην μητρική όπως τράβηξα το τσιπάκι χωρίς να το απασφαλισο..

edit:

άκυρο τελικά, ήθελαν λίγο παραπάνω ίσιωμα οι τριχούλες που στράβωσα στο chip, πήρα μια οδοντογλυφίδα και τις ίσιωσα,και τώρα δουλεύει κανονικά..

εν το μεταξύ το ίδιο ακριβώς το έκανα και πέρυσι.. δεν ξέρω πως δουλεύει ακόμα με όλα αυτά που έχει περάσει xD
Δημοσ.

Για να καταλάβω τράβηξες την ψυκτρα και σηκώθηκε μαζί και ο επεξεργαστής από το socket ενώ ήταν ασφαλισμένος;

Ποτς γκένεν ατό;

Εφόσον στραβωσαν τα pins της MB, ο επεξεργαστής δεν πρέπει να έπαθε ζημιά.

Δημοσ.

Για να καταλάβω τράβηξες την ψυκτρα και σηκώθηκε μαζί και ο επεξεργαστής από το socket ενώ ήταν ασφαλισμένος;

Ποτς γκένεν ατό;

το εχω κανει με εναν p4 παλια. Ειχε κολλησει στη ψυκτρα και βαριομουν να τον ανοιξω πρωτα για να ζεσταθει λιγακι.

Δημοσ.

Ποτς γκένεν ατό;

όπως ασφαλίζει ο επεξεργαστής πάνω στο socket, εγώ τράβηξα την ψιχτρα μαζί με τον επεξεργαστή χωρίς να απασφαλισο τον επεξεργαστή από το socket επειδή δεν θυμόμουν ότι υπήρχε ασφάλεια, με αποτέλεσμα να στραβώνουν καμια 20aria τριχούλες.. τώρα όλα ok όμως, ίσιωσα τις τριχούλες και το έβαλα στο socket για 5η φορα αφού τις ξανά ίσιωσα με πολύ προσοχή.. και δούλεψε μια χαρά.. χέστηκα πάνω μου.. omg

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά η πάστα είχε γίνει σαν τσιμέντο και ειχε κολλήσει στο καπάκι του επεξεργαστή...! Αφού το έφτιαξες όλα good.

• Moderators
Δημοσ.

Ποτς γκένεν ατό;

Δε AMD socket μου έχει τύχει πολλές φορές παρόλο που είναι "κλειδωμένο" το socket να βγει επεξεργαστής μαζί με την ψυκτρα ειδικά αν είναι με στοκ ψυκτρα και πάστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...