Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι είδα η απόσυρση θα πάρει 3μηνη παράταση. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορώ να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο επωφελούμενος από το μέτρο της απόσυρσης για ένα Seat ibiza 2000 σε καλή κατάσταση που έχω στην κατοχή μου. Το αυτοκίνητο μπορώ να το πουλήσω και στην αγορά του καινούργιου να επωφεληθώ από την απόσυρση; Ρωτάω διότι βλέπω πολλές εταιρείες να δίνουν δωρεάν απόσυρση σε όλους.

Δημοσ.

Από ότι είδα η απόσυρση θα πάρει 3μηνη παράταση. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορώ να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο επωφελούμενος από το μέτρο της απόσυρσης για ένα Seat ibiza 2000 σε καλή κατάσταση που έχω στην κατοχή μου. Το αυτοκίνητο μπορώ να το πουλήσω και στην αγορά του καινούργιου να επωφεληθώ από την απόσυρση; Ρωτάω διότι βλέπω πολλές εταιρείες να δίνουν δωρεάν απόσυρση σε όλους.

Μηπως δινουν 300-400 ευρω σαν εκπτωση και το βαφτιζουν "αποσυρση" ?

Δημοσ.

Οι εταιρειες αγοραζουν αποσυρση κ τη δινουν σαν εκπτωση στους πελατες

Εγω ειχα γυρω στα 900€ ετσι, κ ενα αρκετα μεγαλο ποδο εδινε και η volvo.

Αν σκοπευεις να παρεις αμαξι καινουριο συμφερει να το κανεις οσο το μετρο ισχυει

Δημοσ.

Οι εταιρειες αγοραζουν αποσυρση κ τη δινουν σαν εκπτωση στους πελατες

Εγω ειχα γυρω στα 900€ ετσι, κ ενα αρκετα μεγαλο ποδο εδινε και η volvo.

Αν σκοπευεις να παρεις αμαξι καινουριο συμφερει να το κανεις οσο το μετρο ισχυει

Από ότι έμαθα μέχρι Μάρτιο - Απρίλιο θα ισχύει. Τι με συμφέρει όμως; Πχ για το swift. Θα έχω το όφελος απόσυρσης δίχως αυτοκίνητο;

Δημοσ.

Δε μου βγαζει κατι το λινκ

Για να εχεις το οφελος της αποσυρσης δε χρειαζεται να δωσεις το σεατ σε αυτους. Οπως κι εγω, πουλησα το κλιο και ειχα ΚΑΙ την εκπτωση της αποσυρσης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...