Προς το περιεχόμενο

Κινεζικα παπια.

vste

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα!

Ψαχνω - και η αληθεια να λεγεται καιγομαι - για ενα φθηνο παπι για την μετακινηση μου.

Δινω μεχρι 800 ευρω για καινουριο και μεχρι 500 για μεταχειρισμενο.

Λογο οικονομικης στενοτητας οπως και φοβου κλοπης (μου εχουν παρει Honda παλαιοτερα) προσανατολιζομαι για καποιο παπι απο Κινα μερια.

Παλαιοτερα που ασχολουμουν με το αθλημα μοτοσυκλετα ηξερα οτι ειναι αθλια σαν κατασκευη, κλπ.

Πλεον ομως και βλεπωντας και την ραγδαια αυξηση σε ποιοτητα των Κινεζικων προιοντων σε αλλους τομεις οπως τα κινητα πιστευω οτι αυτο υπαρχει περιπτωση να εχει αλλαξει..

Αν γνωριζει κανεις λοιπον, ειχε στην κατοχη του η εχει καποιο παπι απο Κινα, ας πει λιγο τις εντυπωσεις του. Επισης αν γνωριζετε καποια μαρκα/μοντελο που να ειναι καλα (οπως και απο που μπορει κανεις να τα δει/αγορασει) παρακαλω γραψτε τιποτα να το εχω σαν μπουσουλα.

Τελος, επειδη εχω εξαντλησει το οριο των αγγελιων μου για αυτη την εβδομαδα, αν καποιος ειναι απο Αθηνα, πουλαει καποιο παπι σε καλη κατασταση και περιπου στα λεφτα που δινω για μτχ ας στειλει ενα ΡΜ.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Καλη χρονια να εχουμε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα να τα αποφύγεις, δεν ισχύει νομίζω αυτό που σκέφτεσαι (αφού τα κινητά ναι - γιατί όχι τα παπιά).

Κατ'αρχήν τα κινητά ούτως η άλλως κινέζικα ή μη βγαίνουν λίγο πολύ από τα ίδια εργοστάσια με τις ίδιες προδιαγραφές και βασίζονται πάνω σε android.

Ένα παπάκι, όσο απλό και αν είναι μηχανικά, έχει parts που δέχονται σημαντική καταπόνηση, οπότε άλλες οι ανοχές του στροφάλου της honda, άλλες του μίστερ μιγιάγκι.

Βρες ένα μεταχειρισμένο honda και κλείδωνέ το έστω με disklock παντού, ή κοίτα για κάνα παλιό crypton ή kazer.

Καλύτερα να δώσεις τα 800€ για ένα καλό μεταχειρισμένο, παρά για ένα καινούριο κινέζικο.

Μπορεί να βρεις και κάποιο σε κακή κατάσταση με 500€ και να δώσεις τα άλλα 300 για να το συμμαζέψεις και να ξέρεις τι οδηγείς.

Μη ξεχνάς πως ακόμα και ανακατασκευή σε ολόκληρο το μοτέρ να κάνεις σε παπί το κόστος δεν είναι σοβαρό, οπότε το ρίσκο του μεταχειρισμένου είναι ακόμα μικρότερο.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου συμβούλευα πριν αγοράσεις κάτι,ψάξε πρώτα να δεις τι γίνεται με τα ανταλλακτικά και αν υπάρχουν για να μην έχεις εκπλήξεις.
Ένα κινέζικο 125άρι έχω για τις μικρές μετακινήσεις και για την δουλειά.Το πήρα καινούργιο 900,την στιγμή που μια καλή μάρκα έχει πάνω από 2000.Για το θέμα δουλειάς 2000 μου ήταν πάρα πολλά.
Σίγουρα δεν συγκρίνονται με καλές μάρκες,είναι πιο αργά, αλλά αν το προσέξεις,το έχεις σε κανα υπόστεγο πραγματικά δεν μασάνε τα μοτόρια τους μιας και αυτά είναι από πατέντες και προδιαγραφές άλλων μαρκών
Και καλύτερα ένα καινούργιο κινέζικο παρά ένα μεταχειρισμένο μάρκας.Το καινούργιο είναι καινούργιο.
Το καλό με τα κινέζικα είναι ότι είναι τόσο απλά,που τα Services μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου.
Για ανταλλακτικά κοίτα αν υπάρχουν σε eBay,aliexpress,amazon κτλ.Έχουν τα πάντα σχεδόν.

http://www.ebay.de/itm/Motor-komplett-10-Zoll-QMB125ccm-4Takt-GY6-152QMI-ZNEN-Roller-Motroroller-Retro-/301694885009?hash=item463e6a9c91:g:UdAAAOSw9N1ViFO0

Ένα παράδειγμα καινούργια κομπλέ μηχανή από 125άρι με εγγύηση.

100 ευρώ μου θέλει η αντιπροσωπεία για το 1ο σερβις για να μην χάσω την εγγύηση.Δεν γ....αι;

Επεξ/σία από palawiaris
  • Like 1

το εκανα με ακριβως το ιδιο σκεπτικο με εσενα πριν αρκετα χρονια....μακριαααααααα

στην αρχη πηγαινε ρολοι κανενα προβλημα.Ψοφιμι βεβαια σε σχεση με χοντα κτλ κτλ (σε ανηφορα δικαβαλο αφου επερνα φορα με το ζορι κρατιοταν στα 40-50 χλμ)

Με το που ξεκινησε το πρωτο προβλημα ο διαιτητης σφυριξε ληξη....

Σε καποια φαση κωλουσε η μιζα,αργοτερα ηθελε ρυθμιση το ρελαντι το πηγα σε ποσους μαστορες κανεις δεν μπορεσε να το ρυθμισει μια μπουκωνε και εσβηνε μια ηταν πολυ ψιλα και ξεκινουσε μονο του,αργοτερα προσπαθησα καμια 60-70 φορες να το ρυθμισω μονος μου τιποτα....

Παλι καλα που βρηκα ανθρωπο να το σπρωξω και ηρεμησε το κεφαλι μου

Αναρτησεις του θανατα (σε καθε καλη λακουβα εψαχνα τα αρχιδια μου)

Φρενα τις λουτσας

Η τεραστια πλειοψηφια κινεζικων επειδη το ειχα ψαξει αρκετα εχουν 5-10 κινητηρες που βγαινουν απο 2-3 εργοστασια τους αγοραζουν και τους κοτσαρουν στο εκαστοτε μηχανακι,οποτε διαφορα εχουν τα πλαστικα τα λαστιχα τα φρενα κτλ ο κινητηρας σαν κινητηρας ειναι ιδιος σε ολα

Αυτη ηταν η δικη μου εμπειρια

• Like 2

εγω ειχα παρι 1000 ευρω ενα daytona nova 100cc. 50 χλμ την μερα εκανα  δουλεια σπιτι ολα τα σερβις στην ωρα τους καθε 2000 με 2.500 χλμ θελει λαδακι  γιατι ειναι λιγο το λαδακι που εχουν μεσα και ζοριζεται αρκετα.εντα φρενα δεν ειχα θεμα ηταν καλο.λαστιχα τα πετας τα μαμα δεν ειναι για πολλα πολλα σε βροχη και χειμωνα.το εδωσα με 28.000 χλμ για να παρω σκουτερ στα 650 ευρο και με ολα τα σερβις τους με βιβλιο κτλ.δεν μου ειχε βγαλει προβλημα περαν απο αναλώσιμα τακακια ταμπουρα κτλ.

Μεταχειρισμένο αστρακι ftw. Τα κινέζικα ποτέ δεν τα κατάλαβα, πως είναι δυνατόν να βγαίνουν τόσο σκάρτα; Το διάολο, δεν μπορούν να αντιγράψουν το κράμα που έχουν τα παλιά;

• Like 1

Μεταχειρισμένο αστρακι ftw. Τα κινέζικα ποτέ δεν τα κατάλαβα, πως είναι δυνατόν να βγαίνουν τόσο σκάρτα; Το διάολο, δεν μπορούν να αντιγράψουν το κράμα που έχουν τα παλιά;

αν τα φτιάχνανε οπως τα παλια που λες δεν θα ειχα τιμη 1000 ευρω :)

• Like 1

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας. Από κινέζικα παπάκια (μάρκες), τωρα που φτάσαμε εν έτος 2024 και εχουν βγει πολλά στην αγορά και εχουν δοκιμαστεί, ποια προτείνετε; Όποιος γνωρίζει βεβαια και τα εχει δουλέψει. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από giorgos1966

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...