Προς το περιεχόμενο

HP Pro slate 8 FULLHD QUADCORE 4G 250E @MSYSTEMS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λειτουργούσε μέχρι πριν από λίγο, ίσως εξαντλήθηκε και αφαίρεσαν τον σύνδεσμο....ούτε στην αναζήτηση εμφανίζεται πλέον.

Για 32γίγα αποθηκευτικού, 4G, dual band Wifi ac και υπερυψηλή ανάλυση σε 4:3 ήταν πολύ καλό (αν και μόνο με 1 έτος εγγύηση...πώς είναι δυνατόν όταν το λιγότερο είναι 2 πλέον; )

GPS διαφημιζε πως έχει αλλά στο notebookcheck διαπίστωσαν ότι δεν ισχύει, λαμβάνει τη θέση μόνο μέσω wifi/mobile δικτύων...

Αν είχε windows θα το είχα ήδη τσιμπήσει...

...

Για λύση σε 16;10 αναλογία οθόνης, αλλά με 16γίγα αποθηκευτικού και ΧΩΡΙΣ 3G/4G καλύ λύση είναι και το Lenovo S8-50 που έχει ο Κωτσόβολος

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/150121-lenovo-tab-s8-50-wifi-ebony

Δημοσ.

Λοιπόν. Οταν ποσταρα εγραφε ηδη "περιορισμενη διαθεσιμοτητα στο καταστημα μας".

Παράγγειλα, παρέλαβα και το φορτίζω. Έφαγα στην αρχή μια φρίκη γιατί χρειάζεται φορτιση πριν αναψει η ένδειξη οτι φορτίζει. Θα δειξει.

Δεν εχω ιδέα αν έχει gps. Κάποια manuals της hp γραφουν οτι έχει. Το manual που το συνοδευε αναφέρει gps.

Το κατάστημα άριστο. Ηρθε αμεσα επιβεβαίωση παραγγελίας με sms που μου έλεγε ότι μπορώ να παραλάβω. Ηταν ευγενεστατοι και μου είπαν οτι δεν πρόκειται ούτε για εκθεσιακό ή προϊόν από επιστροφή. Απ'ότι καταλαβα η προσφορά αφορούσε μαλλον λιγα κομμάτια.

Θα σας πω εντυπώσεις οταν με το καλό φορτίσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...