kostas12ldb Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 (Το θέμα το θέτω στο forum γιατί δεν αφορά κάποιον συγκεκριμένο mod!) (Παιδιά, αν είναι να με ξαναπετάξετε, κάν'τε το μόνιμα αυτή τη φορά.) Σύμφωνα λοιπών με τον κανόνα (ναι, τους ξανα-διάβασα): ========================== Γ. Επαφίεται στην κρίση της ομάδας διαχείρισης αν θα παραμένουν ενεργά θέματα ή μηνύματα, η θεματολογία των οποίων, έχει αποδειχθεί εμπειρικά, ότι οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις ή συζητήσεις και μηνύματα αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας. Επιπλέον, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, με το ύφος και το περιεχόμενο του ιστότοπου, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στον ιστότοπο (ban). ========================== Η παραπάνω "διατύπωση" αφήνει πολλά "παράθυρα" για μεγάλη "ποικιλία" ποινών σε ένα σχόλιο. Δεν καταλαβαίνω τι ζητάτε ακριβώς από τους χρήστες που θέλουν να σχολιάσουν μια είδηση. Θα πρέπει, προφανώς, να συμφωνήσουν με τον αρθρογράφο, γιατί σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις. Ή κάνω λάθος; Και δεν μιλάμε για σχόλια με βάση πληροφορίες από το koutsi-maria.gr, αλλά για σχόλια με αναμφισβήτητα δεδομένα/στοιχεία. Ο καλύτερος τρόπος να "χαντακώσετε" έναν χρήστη που έχει "διαφορετική" άποψη είναι να τον αφήσετε στην κρίση των υπολοίπων αναγνωστών, οι οποίοι θα τον αποβάλουν μόνοι τους. Τουλάχιστον αυτό μου ακούγετε πιο λογικό. Μετά: ========================== Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή. ========================== Έστω λοιπών ότι ένα μήνυμα το διαγράφει ο Χ mod ως "ακατάλληλο". Γιατί να μην θέλει να δώσει δημόσια μια εξήγηση σχετικά με τον λόγο που προχώρησε στην διαγραφή αυτή; Που είναι το κακό; Ίσα ίσα που, αν έχει όντως δίκαιο, πέφτει δημόσια τάπα και κερδίζει πόντους σεβασμού. Και εννοείτε ότι δεν υπάρχει χρόνος για ολόκληρη αιτιολογία/έκθεση. Απλά, με 2-3 λέξεις (όπως έγινε και με εμένα κατόπιν εορτής). Όπως θα το εξέφραζε και μέσω pm, χωρίς να σπαταλήσει καθόλου έξτρα χρόνο. Τι να πω κι εγώ, δικό σας είναι το site, εσείς κάνετε κουμάντο εδώ μέσα, αλλά να θυμάστε ότι γι' αυτό γίνονται οι συζητήσεις, για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, και να μπορέσουν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες/αναγνώστες να κρίνουν και να κριθούν. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους. Πάντα φιλικά (από μεριάς μου τουλάχιστον), Κώστας
corsair04 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 (Το θέμα το θέτω στο forum γιατί δεν αφορά κάποιον συγκεκριμένο mod!) (Παιδιά, αν είναι να με ξαναπετάξετε, κάν'τε το μόνιμα αυτή τη φορά.) Σύμφωνα λοιπών με τον κανόνα (ναι, τους ξανα-διάβασα): ========================== Γ. Επαφίεται στην κρίση της ομάδας διαχείρισης αν θα παραμένουν ενεργά θέματα ή μηνύματα, η θεματολογία των οποίων, έχει αποδειχθεί εμπειρικά, ότι οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις ή συζητήσεις και μηνύματα αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας. Επιπλέον, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, με το ύφος και το περιεχόμενο του ιστότοπου, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στον ιστότοπο (ban). ========================== Η παραπάνω "διατύπωση" αφήνει πολλά "παράθυρα" για μεγάλη "ποικιλία" ποινών σε ένα σχόλιο. Δεν καταλαβαίνω τι ζητάτε ακριβώς από τους χρήστες που θέλουν να σχολιάσουν μια είδηση. Θα πρέπει, προφανώς, να συμφωνήσουν με τον αρθρογράφο, γιατί σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις. Ή κάνω λάθος; Και δεν μιλάμε για σχόλια με βάση πληροφορίες από το koutsi-maria.gr, αλλά για σχόλια με αναμφισβήτητα δεδομένα/στοιχεία. Ο καλύτερος τρόπος να "χαντακώσετε" έναν χρήστη που έχει "διαφορετική" άποψη είναι να τον αφήσετε στην κρίση των υπολοίπων αναγνωστών, οι οποίοι θα τον αποβάλουν μόνοι τους. Τουλάχιστον αυτό μου ακούγετε πιο λογικό. Μετά: ========================== Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή. ========================== Έστω λοιπών ότι ένα μήνυμα το διαγράφει ο Χ mod ως "ακατάλληλο". Γιατί να μην θέλει να δώσει δημόσια μια εξήγηση σχετικά με τον λόγο που προχώρησε στην διαγραφή αυτή; Που είναι το κακό; Ίσα ίσα που, αν έχει όντως δίκαιο, πέφτει δημόσια τάπα και κερδίζει πόντους σεβασμού. Και εννοείτε ότι δεν υπάρχει χρόνος για ολόκληρη αιτιολογία/έκθεση. Απλά, με 2-3 λέξεις (όπως έγινε και με εμένα κατόπιν εορτής). Όπως θα το εξέφραζε και μέσω pm, χωρίς να σπαταλήσει καθόλου έξτρα χρόνο. Τι να πω κι εγώ, δικό σας είναι το site, εσείς κάνετε κουμάντο εδώ μέσα, αλλά να θυμάστε ότι γι' αυτό γίνονται οι συζητήσεις, για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, και να μπορέσουν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες/αναγνώστες να κρίνουν και να κριθούν. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους. Πάντα φιλικά (από μεριάς μου τουλάχιστον), Κώστας θα μπορούσες να το κανείς σε άμεση επικοινωνία με τον admin όλο αυτό το κανείς δημοσιά χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβός έχει γίνει
suffocater Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 θα μπορούσες να το κανείς σε άμεση επικοινωνία με τον admin όλο αυτό το κανείς δημοσιά χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβός έχει γίνει Μπά,δεν θα μπορούσε,όπως δεν μπόρεσα κ εγώ. Οχι οτι και τώρα θα αλλαξει κάτι δηλαδή.
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Σχετικά με το Ε θεωρω πως αν κατι τετοιο γινεται δημοσια, στο καπακι το Χ θέμα θα σταματησει να υφίσταται και θα αναλωθουν ολοι στο moderation action. Εδω τα θέματα ξεφευγουν για αλλες πολυ πιο χαλαρες καταστάσεις. Κατατα μπορεις να στειλεις ΠΜ στον οποιο mod ειναι αρμόδιος και θα σου απαντησει. Οι συζητήσεις παντως γίνονται για την ανταλλαγη των αποψεων των μελων σε κοσμιο επιπεδο με ευγένεια. Τα παραπανω γενικα ε, δεν ξερω τι ακριβως συνεβη με εσενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις