nickarmy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Star Wars: Episode VIII Written and directed by Rian JohnsonStarring: Mark Hamill, Daisy Ridley, Oscar Isaac (reportedly)Release: May 26, 2017Logline: Unknown Star Wars Anthology: Han Solo (working title) Directors: Phil Lord and Christopher MillerWritten by: Lawrence and Jon KasdanStarring: Not yet announcedLogline: How young Han Solo became the smuggler, thief, and scoundrel whom Luke Skywalker and Obi-Wan Kenobi first encountered in the cantina at Mos Eisley.Release: May 25th, 2018 Star Wars: Episode IX Director: Colin TrevorrowWriter: Rian JohnsonStarring: Not yet announcedLogline: UnknownRelease: 2019 Star Wars Anthology: Boba Fett Director: Not yet announcedWriter: Not yet announcedStarring: Not yet announcedLogline: Unknown Release: 2020 (reportedly)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Σνομπάρεις το Rogue One που βγαίνει του χρόνου. 1
michael92 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Starring: Mark Hamill. Ούτε σε ταινία μικρού μήκους δεν το λες starring. Σε trailer ίσως
nickarmy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Σνομπάρεις το Rogue One που βγαίνει του χρόνου. είχα ανοίξει νομίζω το θέμα εγώ , απλός ε είναι σύντομα κοιτάζω τα ποιο μελλοντικά !
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 είχα ανοίξει νομίζω το θέμα εγώ Oops!
bluesattack Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι ο μονος ανθρωπος που δεν εχει δει ουτε ενα star wars ? Τα επεισοδια 5,6 που ειναι οι πιο παλιες ταινιες πως προκυπτουν ?
Bourdoulas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι ο μονος ανθρωπος που δεν εχει δει ουτε ενα star wars ? Τα επεισοδια 5,6 που ειναι οι πιο παλιες ταινιες πως προκυπτουν ? Δεν είσαι ο μόνος. Υπάρχουν αρκετοί, ειδικά στην Ελλάδα. Πριν μερικά χρόνια αποφάσισε ο Λούκας να μ@μήσει τελείως το lore και αποφάσισε να βγάλει νέα τριλογία με origin του Darth Vader. Οπότε χρονολογικά σαν ιστορία τοποθετούνται πριν.
Haris San Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Οτι ναναι κανουν... Οπως καναν και αυτοι με το Hobbit που ηταν 1 βιβλιο και το ξεζουμισαν βαλαν πραγματα που δεν υπηρχαν για να βγαλουν 3 ταινιες.... Εμενα δεν μαρεσε ουτε το 7, και ετσι οπως το βλεπω και τα υπολοιπα μαπα θα ειναι αφου δεν τους νοιαζει να φτιαξουν μια καλη τριλογια, αλλα θελουν να εκμεταλλευτουν το πιστο κοινο των Σταρ γουορς γιατι ξερουν οτι θα πανε σε ολα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα